Miksi yksi stressaantuu sotkusta ja toinen ei? Ikuisuuskysymykseen löytyykin selitys

Miksi yksi stressaantuu sotkusta ja toinen ei? Ikuisuuskysymykseen löytyykin selitys

Biojäteastian tyhjennys, mikä kuolematon riidan aihe!

Siivoaminen on joillekin tapa hallita stressiä, maailmankaikkeutta ja omaa päätä, sanoo ammattijärjestäjä ja filosofian tohtori Ilana Aalto.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Vierailija

"Epäjärjestys lisää riitelyä ja huonoa ilmapiiriä. Haitat koskevat kaikkia siitä riippumatta siitä, häiritseekö sotku juuri sinua vai ei" haitat ei koske ja jos koskevat, ne ovat pienempiä kuin alituisesta siivoamisesta johtuva haitta, eli elämän käyttäminen siivoamiseen, kun vähemmälläkin pärjää mainiosti. Olen laskeskellut että täysin siisti koti vie minulta muutaman etelänloman vuodessa. Jos lasken tähän vaadittavan ajankäytön, niin tällä ajalla tienaan rahat ja lomailen kaksi kertaa jossakin auringossa. Koti on siltikin kohtuusiisti, tavarat ovat välillä levällään ja välillä ei. Jokainen käyttäköön vapaa-aikansa miten haluaa.

-60

Meillä on paljon lapsenlapsia ja lievä lelukaaos lähes jatkuvasti.Luovutin fanaattisen siivousintoni hamaan tulevaisuuteen.Pölyäkin löytyy ja 4 kissaa.Asumme maalaistalossa ja penskat kulkee sisään ja ulos joten roskaa tulee.Imuroimme tarpeen mukaan ja lattiat pestään myös tarpeen mukaan.Isäntä huolehtii tiskit,minä sapuskanvalmistuksen.Me leikimme,maalaamme vesiväreillä ja rakennamme legoja ja muita palikoita ja ne saa jäädä leväälleen jos "hommat"on kesken.Ei ole stressiä.Jos tulee vieraita niin oletamme että he tulevat katsomaan ja tervehtimään MEITÄ eikä meidän huushollia.Hyvin ovat oppineet,vieraatkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat