Ei yhtään suomalaista sisustuskliseetä – helsinkiläisen Jaanan koti henkii Pariisin ja Italian tyyliä

Ei yhtään suomalaista sisustuskliseetä – helsinkiläisen Jaanan koti henkii Pariisin ja Italian tyyliä

Marmorikantinen sohvapöytä on prototyyppi työprojektista. Verhojen raakasilkki, tyynyjen karvat, Chattwall & Jonssonin pellavatyynyjen rouheus ja sohvan nahka antavat kotiin materiaalien tuntua ja luovat Jaanan rakastamaa ylellisyyttä.

Ravintolasisustuksia suunnitteleva Jaana Ekman haluaa kotinsa näyttävän siltä, että se voisi yhtä hyvin olla Italiassa.Lue koko juttu

Kommentit (8)

Vierailija

eihän tässä ollut mitään omaperäistä. samanlaisia nykyään on kaikkialla. taljat, tauluhyllyt, metallikehikko pöydässä, uusi trendiväri ruskea, jne. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En tiedä mitä otsikolla haettiin, mutta ihan tyypilliseltä sisustuslehti-sisustukselta näyttää, jolla yritetään vähän liikaa, joka saa sen lopulta näyttämään luonnottomalta ja suomalaishenkisesti sieluttomalta. Kliseetaljaa, kliseenojatuolia, Inspire-kirjaa, tauluja ei saa laittaa normaalisti-kliseetä, trendivalaisinkliseetä. Kylpyhuone kyllä säväyttää, keittiö taas on sitä samaa mitä kaikissa lehdissä jo näkyy. Ei sillä, on professionaalin laadukasta, mutta originellia...älkää nyt viitsikö.

Vierailija

En ymmärrä mikä meriitti se on ettei kodissa ole mitään suomalaista. Ihan kuin suomalaiset sisustuselementit olisivat jotenkin lähtökohtaisesti super uncool.
Kysykääpä tätä esim. japanilaisilta!

Vierailija

Rimanalitus! Sisustukseen kerätty kaksikko kliseepaska mitä löytyy ja täysin luokattomaksi painunut juorulehti tekee jutun, jossa kehutaan, että nyt on omaperäistä.
Hohhoijaa!

Vierailija

Panin merkille läjäpäin kliseitä. Vaikea sanoa, mitä kansallisuutta tai ulkomaalaisuutta ne edustavat. Mutta miksi "suomalainen sisutusklisee" -sanapari tuodaan esiin niinkuin suomalaisuus edustaisi jotain halveksittavaa.
Minulla on terassilla pyöreä pöytä, jossa on marmoriksesi ja metallireunus, roskalavalta pelastettu. Pöydän hankintarapa lienee hämäläisklisee, mutta muuten näyttää olevan aivan Italia- tai Barce-kelpoinen.
Anna mun kaikki hölmöydet kestää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat