Suomalaiset iskivät pöytään kolme ominaisuutta: tällaisen ihmisen kanssa olisi vaikeinta ryhtyä suhteeseen

Suomalaiset iskivät pöytään kolme ominaisuutta: tällaisen ihmisen kanssa olisi vaikeinta ryhtyä suhteeseen

Tupakka tappaa potentiaalisen parisuhteen.

Oletko sauhutteleva pihi, joka ei välitä lemmikeistä? Meillä on sinulle kiusallisia uutisia.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Deal-breakerit:

-Tupakointi
-Tatuoinnit
-Seuraa big brotheria
-Jos on omasta takaa yli 3 lasta, kolmekin on jo suuren harkinnan paikka, etenkin jos ovat vielä ala-asteikäisiä

Vierailija

Pihi on pihi muustakin kuin rahasta. Pihi puoliso pihisteli kaikesta: kehuista, hellyydestä, lomista, kaikesta mukavasta - mikään ei saanut maksaa mutta ilmaisiakaan asioita ei riittänyt jaettavaksi. Toisaalta osasi kyllä tuhlata itseensä muun perheen kustannuksella. Olisiko kyse sietämättömästä itsekkyydestä?

Sivusta seurannut

Ystävälläni on ajoittainen juoppohullu ja kokoajan sairaalloisen mustasukkainen, sadistinen kontrolloija joka ei halua maksaa kustannuksiaan, vaan maksattaa, jos suinkin, naisellaan. Juovuksissa menee parvekkeelle haukkumaan mustasukkaisuudessaan kumppaniaan tarkoituksena, että kaikki kuulee. Ei saa tavata ja varsinkaan kutsua omaan kotiinsa ystäviä. Ukko asuu pimeästi hänen luonaan. Lisäksi vatsan elimistö menee sekaisin viinasta: sängyt kusessa ja ruskeassa liemessä. Niin ja suuttuessaan, tapahtuu usein, saa nainen tuntea lyönnit kehossaan. tottakai tupakoi ja nainen ei voi poistua kotoa, ellei kerro syytä ja tuloaikaa ja silti kun tulee kotia, haukkuu, että olet ollut huorailemassa. Nainen on täysin lyöty ja alistettu kohtaloonsa. Tosin nainen on aina jotenkin "törmännyt" näihin outoihin tyyppeihin, jotka ovat alussa olleet tarkoituksella kivoja, mutta sitten kun saaneet satimeen, totuus paljastunut.       Aivan kamala kohtalo tällä naisella, joten nuo yllä olevat ovat aika lieviä häneen verrattuna.

Vierailija

Alkoholiriippuvaista ja toinen on peliriippuuvuus siinä on kaksi riippuvuutta että suhteessa jää kakkoiseksi. Tupakointi pieni pahe näiden rinnalla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat