Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa ahdistuneita naisia yhdistää kaksi yllättävää tekijää: lahtelaisuus ja mieltymys jännämiehiin

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa ahdistuneita naisia yhdistää kaksi yllättävää tekijää: lahtelaisuus ja mieltymys jännämiehiin

Jännäihmisten Lahti – ihan omaa luokkaansa.

Ensitreffit alttarilla -sarja on osoittanut, että lahtelaissinkut arvostavat temperamenttia ja jännittävyyttä, analysoi toimittaja Alina Koskela.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Tai sitten vaan pitäisi tsekata, että osallistujat kestää muuttuvia tilanteita elämässään. Nämä ahdistujat, kun jumivat ja se haluamansa muutos onkin ihan mahdoton käsitellä näemmä.z

Jännänainen

Kiitos, tämä artikkeli oikeasti herätti ajatuksia latteuksien latelun sijaan. Jäin pitkäksi aikaa pohtimaan ajatusta siitä, ettei jännittävyyden ihannointi ole sen vähäarvoisempaa kuin tavallisuudenkaan. Olen itse niitä naisia, jotka syttyvät jännittävistä miehistä. Ympäröivä yhteiskunta kuitenkin koittaa tuputtaa ajatusta siitä, että pitää tyytyä tavalliseen, jotta voi haaveillakaan pysyvästä suhteesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Idioottiko?

Olen ollut naimisissa kahden jännämiehen kanssa. Aika pitkään siis piti siis hakata päätä seinään, ennen kuin oppi. Nyt toivon löytävöni rauhallisen ja tasaisen, luotettavan kumppanin.

Jatta

Ai, että ahdistaa kun ei saanut itse valita puolisoa. Kyllä kai se nyt oli päivänselvää, kun ohjelmaan lähti. Parempi tuollaisten olis hakea ihan itse puoliso, typerää edes lähteä koko ohjelmaan

annukka89

Tuossa ongelman juurisyyt ovat miehet ja maskuliinisuus. Toksinen ja semi-toksinenkin maskuliinisuus aiheuttavat negatiivisia tunnereaktioita ihmisten keskuudessa. Tulevaisuudessa maskuliinisuutta voidaan hoitaa samoin kuin muitakin hormonaalisia häiriöitä, testosteronia vähentämällä.

Tavis rules

Näinhän se onkin. Kukaan ei kiellä tai estä sinua syttymästä jännämiehistä, vaan kertoo että niiden kanssa ei saa pitkää, kunnioitukseen perustuvaa ihmissuhdetta aikaiseksi. Jos sellaisen kuitenkin haluaa, jännämiehiin sotkeutuminen on kuin hakkaisi päätään mäntyyn. Eli pitää miettiä kumpaa haluaa enemmän, jännää vai pysyvää ja tehdä sitten ratkaisunsa tietoisena seurauksista.

Laitilan Nainenkaan ei tossua ...

Kuka voi haluta kumppanikseen ventovieraan. Jos kemiaa ei ole,on todella vaivaannuttavaa edes puhua toiselle mitään muuta, kuin päivän säätä. Kaikkihan alkaa jännityksestä ja jos ei ala niin on alkanut jotain muuta kuin mielenkiintoinen suhde.

Vierailija

Kuka on lahtelainen? Kaikki eivät ole syntyjään lahtelaisia eli alkuperäisiä, et sillee daa. Ensitreffit alttarilla ehkä suurin ongelma se, että ei kuunnella niitä toiveita, mitä halutaan kumppaninsa. Tuntuu, että yksi epäsopiva pari pitää aina olla mukana ohjelmassa, jotta saadaan draamaa mukaan . Jos ei ole kemiaa niin sitä ei ole, turha sitä väkisin yrittää. Mut ohjelmaan ei varmaan kannata hakea jos harmittaa ettei saa itse valita puolisoa. Ahdistaa saa mun puolesta, aika erikoinen formaatti on mennä tuntemattoman kanssa naimisiin terveisin 6 vuotta yhdessä ja sitten vasta naimisiin.

jose

Ohjelmaa katsoessani mietin, miten hyvin koulutetut, kauniit nuoret ihmiset hakevat kumppania tätä kautta. Eikö "vapaat markkinat" olisi parempi vaihtoehto, voisi ensi näkemällä päättää tavataanko vielä vai oliko se siinä.

Vierailija

Idioottiko? kirjoitti:
Olen ollut naimisissa kahden jännämiehen kanssa. Aika pitkään siis piti siis hakata päätä seinään, ennen kuin oppi. Nyt toivon löytävöni rauhallisen ja tasaisen, luotettavan kumppanin.

Miten on? Onko vaikeuksia olla uskollinen sille nykykumppanille jos tulee jännämies yöelämässä vastaan?

Jännä ja jännä

Näin juuri. Itselläkin sen verran kokemusta, että jos saikin sen jännän, sai siinä siivellä myös kaikenlaista mitä ei oikeastaan sitten enää halunnutkaan, kun tarkemmin ajatteli. Ja mistä eroon pääseminen saattoikin olla odotettua vaikeampaa ja siihen tuli sitten tärvättyä kallisarvoista elämänaikaa, kaikenlaisissa typerissä vaikeuksissa kahlaamiseen. 

Onneksi nykyisin on elämä jo toisenlaista. Syvää onnellisuutta tuottaa ihan vaan rauha, sopu, ystävällisyys, jokapäiväinen ihme siitä, että mitään pahaa ei tapahdu. Se jos jokin, on onnea ja rakkautta. Sanat, teot, täsmäävät, ei ole mitään ihmeellisempää! 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mitä ihmettä minä luen? Nyt lähtee kyllä Me Naiset boikottiin.

Samaa mieltä. Teksti oli kuin Ulilaudalta tai Vauva-palstalta.

Vierailija

Oli toimittajalta aika nolo yleistys. Oikeasti on tyhmää arvioida ja spekuloida tätä, kun ei tiedä näiden henkilöiden tunteista ja nyt ovat erehtyneet parisuhdeohjelmaan koko kansan seurattavaksi. Vaikeaa on jo, jos oitis huomaa, että persuksilleen meni tämä valinta ja ideahan on, että joku muu valitsee sinulle tämän puolison. En lähtisi etsimään tämmöisestä ohjelmasta itselleni puolisoa.

Jalat maassa

Kaikki sympatiat Katjan puolella ! Olli tuntuu hakevan pisteitä yleisöltä ylihuokuvalla sympatian keruullaan ja joka käänteessä tuo esille, miten toinenn on ns. kylmä luonne ja hän se ymmärtävä symppis. En muuten itsekään ymmärrä poninhäntämiehiä mm.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Paitsi, että Rosa on kotoisin Kotkasta eikä Lahdesta.

Paitsi, että Litmanen ei ole asunut Lahdessa enää 20:een vuoteen ja lienee alunperin kotoisin Lahden "lähiöstä" Hollolasta!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat