Sari, 51, antoi palaa keski-iässä: ”Päätin, että haluan kokea seksiä 50 miehen kanssa”

Sari, 51, antoi palaa keski-iässä: ”Päätin, että haluan kokea seksiä 50 miehen kanssa”

Kuva:<span class="photographer">Shutterstock</span>

Etelä-Suomessa asuva Sari kärsi vuosia latteasta seksielämästä. Nelikymppisenä hän vaati mieheltään suostumuksen vapaaseen liittoon ja alkoi etsiä omia rajojaan. Sari kokeili parissa vuodessa kymmeniä partnereita. Mitä jäi käteen eroottisista seikkailuista? Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (108)

Vierailija

Jos tarpeet eivät kohtaa ja puolisoaan rakastaa, on annettava halukkaalle lupa hankkia tarvitsemansa muualta, tai erottava, ellei ego sitä kestä.

On ihan turha moralisoida. Sädekehä ei toisen kiusaamisesta kirkastu.

Vierailija

Meillä on juuri tuo tilanne. Olen miestäni 13v nuorempi ja seksielämää avioliitossa ei enää ole. Vuosikausia yritin kaikkeni. Passitin miehen lääkäriin, pistin dietille ja laitoin korkin kiinni häneltä. Mikään ei auttanut, seksittömyys liitossa oli pysyvää. Keskustelimme aiheesta ja kerroin miehelle, että tämän ikäisenä en ole valmis luopumaan seksistä. Vaihtoehdoiksi jäi: avoinsuhde, siihen ei suostunut ja erota mies halunnut. Nyt tilanne on se, että käyn vieraissa ja hoidan hommat hienotunteisesti. 

Että mitä tässä olisi pitänyt tehdä? Ottaa alunperin nuorempi mies, erota vaikka kumpikaan ei ole eroon vielä valmis, vain siksi että nettimoraalistit voisivat hyvin.

Minä en valehtele kenellekkään, mies ei toki tiedä missä hyppelen ja se on sanaton sopimus, en halua loukata häntä millään tavalla. Niille joiden kanssa seksiä harrastan, kerron kyllä olevani naimisissa. Toistaiseksi mennään näin, sitä ei koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ModerniMies

Mielenkiintoinen juttu. Se tuo hienolla ja syyllistämättömällä tavalla esille myös perimmäisen sukupuolien välisen seksuaalisen epätasa-arvon. Nainen pystyy tekemään päätöksen "harrastan seksiä 50 kanssa ennen viittäkymppiä" JA toteuttamaan tämän tyydyttävästi pitäen kumppaneillaan tietyt kriteerit

Samassa iässä mies voi tehdä saman päätöksen. Onnistuminen on hyvin epätodennäköistä, todennäköisesti mahdotonta. Tässäkin jutussa se ilmenee: "miehellä oli muutamia juttuja".

Tasa-arvo parantuisi jos useampi nainen toteuttaisi itseään samalla tavalla (olettaen, että vain muutama mies ei vie kaikkea).

Huhhhuh

Juuri tämän takia en kotimaista ota ikinä! Ulkomailla parisuhdeta arvostetaan eikä hötkyillä niin kuin suominaiset.. Hyi h... Nyt on onneksi ollut jo 5 vuotta ulkomainen uskollinen kaunokainen. Ei juo ei rällää..

Morpho

 Yhdynnät tulivat mukaan kuvioon, kun olin jo täysi-ikäinen. En nauttinut niistä suuremmin. Kontrolloin itseäni, olin arka ja pidättyväinen. En osannut heittäytyä, antautua nautinnolle.

Sama jatkui opiskeluaikoinani, kolmen seuraavan poikaystäväni kanssa.

Sinä iltana ei tapahtunut sen enempää, mutta matkalla kotiin päätin mielessäni, etten mene hautaan saamatta tietää, millaista seksi voi parhaimmillaan olla. Siitä päätöksestä ei ollut pitkä matka pettämiseen. Ensin yhden, sitten toisen ja kolmannen vieraan miehen kanssa. Ensimmäiset yritykseni olivat kömpelöitä ja hätäisiä, olinhan aiemmin kokenut vain huonoa seksiä. "

Ensin ei ymmärretä seksistä mitään, ollaan täysin lukossa ja estoisia, vaikka tilanne oltaisiin voitu korjata puhumalla.

Sitten yht'äkkiä viiskymppisenä päätetään vapautua ja nauttia seksistä mahdollisimman monen kanssa.

Pitäisi katsoa peiliin ja miettiä, olisiko pitänyt vapautua estoista jo alussa, ettei niiden miesten olisi tarvinnut uhrata aikaansa jääkaappiin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat