Lemmikin kanssa asumisella synkkä yhteys syöpään – tilanne on vielä surkeampi, jos olet kissan omistava nainen

Lemmikin kanssa asumisella synkkä yhteys syöpään – tilanne on vielä surkeampi, jos olet kissan omistava nainen

Kissa on itsepäinen, mutta hurmaava eläin! Kuva: <span class="photographer">Rio Gandara / Sanoma-arkisto</span>

Lemmikinomistajat ovat nuorempia, varakkaampia sekä aktiivisempia, mutta he sairastuvat syöpään muita todennäköisemmin.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (86)

Vierailija

Tutkijana voin vaan todeta, että tilastomatemaattisella kikkailulla saadaan kaikenlaisia tuloksia. Tässäkään ” tutkimuksessa” ei selvitetä, miten sekoittavien tekijöiden suhteen on menetelty. Ihan nollatutkimusta taas.

Kissan ja koiran omistaja

Kissanhiekka? Se pölisee. Joskus luin kissanhiekkapussin kyljestä "Ei sisällä asbestia", jäin miettimään voiko jokin muu tuote sisältää sitten? Toisaalta jutussa sanottiin, että lemmikkien omistajat tupakoivat muita useammin, se selittäisi keuhkosyövän. Lisäksi mietin, että laiskanpulskeat kissanomistajanaiset ovat varmasti ylipainoisempia kuin lenkkeilevät koiranomistajasisarensa, se selittäisi suolistosyövän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mellima

Ja höpö höpö taas Me Naiset lehden julkaisu. Ja naiset uskoo ja ostaa lehden. Jo esivanhemmillamme kivikauden aikaan oli eläimiä. Kaikki toi joko ravintoa tai mielihyvää ja seuraa. Ne joilla ei ole eläimiä syövät tutkitusti tänä päivänä enemmän lääkkeitä ja mielenterveyslääkkeitä ym. Ja miten miehet olisivat erilaisia. Hah. Me Naiset keksi nyt ei paikkansa pitävän jutun myyntivaltiksi. Kun lehti ei muuten myy.

Vieraileva tähtönen

Tai oisko niin että esim kissoja hankkii eniten vanhat naiset. Joilla jo ihan vanhuutensa puolesta suurempi todennäköisyys sairastua syöpään.

Oli hieno tutkimus. 😆

Kissaton

Tuollaiset lähteettömät kohu-uutiset ovat tosi ikäviä. Ei mitään tieteellistä faktaa, mutta herkkä ihminen saattaa hyvinkin voimakkaasti reagoida moiseen pelotteluun. Terveysasioissa pitäisi olla tiukka raja mutun ja faktan välillä. Tässäkään ei selostettu muuta kuin hömppää.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat