Tinderistä tuli katkera paikka, jossa kaikki ovat vihaisia ja kukaan ei enää vastaa viesteihin – taustalla yksi syy

Tinderistä tuli katkera paikka, jossa kaikki ovat vihaisia ja kukaan ei enää vastaa viesteihin – taustalla yksi syy

Tinderin piti olla parasta, mutta se onkin lannistavinta, mitä suomalaiselle deittikulttuurille on koskaan tapahtunut, kirjoittaa toimittaja Alina Koskela.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (56)

Vierailija

Tinderissä on voimassa 80/20 -sääntö. 20% komeimmista miehistä saa 80% naisten tykkäyksistä. Jäljelle jäävä 80% miehistä taistelee lopuista 20% naisista. Tinderissä kun naisia on selvästi miehiä vähemmän niin johtaa siihen, että moni parisuhdekelponen tavismies jää kokonaan ilman matcheja tai saa niitä todella vähän.

Nämä hyvätasoiset top 20% miehet kun antavat matcheja liian hövelistä johtaa tämä siihen, että naiset eivät tyydykään enää matchaamaan tasoisiaan miehiä joihin heillä oikeasti olisi mahdollisuuksia.

Tuttavanaisten kun kuulee valittavan miten miehet eivät lähetä viestejä tai vastaa viesteihin johtuu tämä juuri siitä, että matchattu yli oman tason. Sitten valitetaan miten Tinderistä ei löydy ketään. Tiedän tavismiesten kyllä lähettävän todella aktiivisesti aloitusviestejä ja pitävän keskusteluja yllä.

Jos sinkkunainen sanoo, että tinderistä ei ketään löydy on syytä katsoa peiliin. Tinder on oikeasti täynnä hyviä miehiä kun antaa mahkut muillekin kuin niille mallikuvamiehille.

Vierailija

Juuh, huomattu on.

Ei jaksa enää edes yrittää lähestyä naisia.

Näkeepähän tuon syntyvyyden romahduksestakin että nyt on naisilla valta ja markkinat.

Noh, onneksi alan pikkuhiljaa tottumaan olemaan yksin, tosin en töihin tai mihinkään muuhunkaan enää aijo osallistua yhteiskunnassa, sillä tämä yhteiskunta ei anna mitään muuta kuin vankilan jossa istua päivästä toiseen, tai sitten elättää yh-äitejä jotka on luuhannu ties minkä irakilaisten tai somalien ym kanssa ja poikineet... joten ei kiitos, antaa sitten tuhoutua kaiken. itseppä tätä halusitte.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Pariisi78 kirjoitti:
Tämä oli suora otos mun kuukaudesta Tinderissä! Mätsejä noin 150, joista supertykkäyksiä paljon. Vain muutama vaivautui laittamaan viestin tai vastaamaan... Ja olen nainen. Tosin jo 40, mutta erittäin hyvin säilynyt, ei lapsia, kaikki puitteet kunnossa. Ajattelin tosissaan, et onko mun viestit niin tyhmiä, ettei vaivauduta vai mikä ihme. Parit ghostaamiset tuli just ennen treffejä. Hermo meni kuukaudessa ihan totaalisesti. Ei enää ikinä tinderiä suomessa. Siirryin muualle eurooppaan, siellä on sentään käytöstavat vielä jäljellä!

Panosovelluksessa "käytöstavat". Joopa joo. Hah hah.

Vierailija

Apua! Eikä niinkään apua toi artikkeli (koska hei, mitäpä muutakaan voi odottaa sovelluksessa, jossa koko ihminen arvioidaan hot-or-not-asteikolla sekunnin murto-osassa yhden valokuvan perusteella) vaan apua nää kommentit! Nainen "puitteet kunnossa", koska hyvin säilynyt ja ei ole lapsia. Mies "puitteet kunnossa", koska suuret vuositulot ja kivat harrastukset. "Tavisnaiset ei tiedä omaa tasoaan.", "Läski ei kiihota ketään." Jne. Todella surullinen maailmankuva paistaa näistä kommenteista. Tässäpä teille vähän "uutta" näkövinkkeliä maailmaan:
- ihminen on paljon enemmän kuin ikä, vuositulot ja naama
- kaikki ihmiset (siis nuoret ja vanhat, rumat ja kauniit, laihat ja läskit, työttömät ja hyvätuloiset....) ansaitsee rakastaa ja tulla rakastetuksi juuri sellaisena kuin on
- eikö me kaikki olla "tavisnaisia" ja "tavismiehiä" (ja "tavismuunsukupuolisia")? Kyllä ne kaikista komeimmatkin ja kauneimmatkin käy paskalla.
- kyllä jokaisen pitäisi tuntea omat vahvuudet ja ajatella itsestään, että olen täyden kympin tyyppi. Jos ei itsekään viihdy omassa seurassaan, ei varmaan muutkaan viihdy.
- deittailussa kannattaa ehdottomasti olla ylpeästi ja rehellisesti oma itsensä. Jos saat seuraa sillä perusteella, että oot rypytön ja lapseton nelikymppinen tai että oot jossain hienossa työpaikassa, jossa et välttämöttä edes viihdy, niin onko se sitten hyvää seuraa. Ainakaan loppuelämäksi.
- jos susta tuntuu, että oot bileissä, jossa on pelkkiä kusipäitä, niin mee pois. Ei Tinderissä tarvii olla!

Vierailija

Onhan se väärin, ettei kaikille naisille löydy sitä oikeaa alfaurosta, korkeasti koulutettua, rikasta ja hyvännäköistä. Naisen omalla tasolla ei ole väliä, mutta kun mä haluun...

Vierailija

Itse löysin Tinderistä nykyisen avopuolisoni ja odotetaan jo toista lasta. Parempaa miestä ei voisi toivoa ja ilman sovellusta ei oltaisi kyllä koskaan tavattu. Tinderistä löytyy ne samat mulkut ja mukavat kuin kadultakin harvoin sitä vain tulee juteltua niin monen kanssa.

Vierailija

Suomalaisten sosiaalisissa kyvyissä ei ole hurraamista, miksi se muuttuisi sovelluksissa? Tinderistä ei kokemusta, mutta muualla "sosiaalisessa" mediassa käydään lähinnä töllöttämässä mihinkään reagoimatta. Tosielämän puolella ei pidetä sovituista asioista kiinni. Aina löytyy porukkaa itkemään yksinäisyyttään ja vaatimaan yhteiskunnalta ystäviä, mutta kannattaisi ensin opetella peruskäytöstavat.

Jaska

Olen lopettanut deittaamisen,koska en kestä sitä,miten tylysti saa aina pakit.Kuitenki oon suht ok näk. ja urheilen.  Tuntuu vaa siltä et, en kelpaa kellekkään. Lapset ovat suurimmalle osalle ongelma. Olin 13v naimisissa ja neljä lasta. Nyt nautin sinkkuelämästä,voi keskittyy töihin ja harrastuksiin kaikes rauhas. Mies 36v.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Juuh, huomattu on.

Ei jaksa enää edes yrittää lähestyä naisia.

Näkeepähän tuon syntyvyyden romahduksestakin että nyt on naisilla valta ja markkinat.

Noh, onneksi alan pikkuhiljaa tottumaan olemaan yksin, tosin en töihin tai mihinkään muuhunkaan enää aijo osallistua yhteiskunnassa, sillä tämä yhteiskunta ei anna mitään muuta kuin vankilan jossa istua päivästä toiseen, tai sitten elättää yh-äitejä jotka on luuhannu ties minkä irakilaisten tai somalien ym kanssa ja poikineet... joten ei kiitos, antaa sitten tuhoutua kaiken. itseppä tätä halusitte.


Pikemminhän maailma pelastuu mitä vähemmän pariudutaan💛

Vierailija

Kenen vika? kirjoitti:
Jos olet suosittu mies niin ei ole mitään motiivia sitoutua. Jos nainen rupeaa vaativaksi tai hankalaksi niin Tinder matcheissä on kymmenen uutta odottamassa.

Ikivanha kommentti, mutta pakko korjata sen virhe: nimenomaan miehillehän ei ole pahemmin tarjolla mitään, koska naiset ihan hyvästä syystä (sillä jos tarvitset veistä, et todellakaan halua lusikkaa vaikka niitä tyrkytettäisiin joka puolelta) ovat valikoivampia artikkelinkin mukaan. 
"Miesten osalta tilanne on vielä karumpi: sinkkumiehet saavat sovelluksessa huomattavasti vähemmän osumia kuin naiset, pahimmassa tapauksessa eivät ainuttakaan. Iso osa miehistä jää täysin ilman huomiota, mikä nakertaa tutkitusti monen itsetuntoa. Kokemukseni mukaan se aiheuttaa katkeroitumista ja jopa naisvihaa."

En itse ole tinderissä, mutta 15 vuotta sitten olin parikymppisenä OKCupidissa (liityin uteliaisuuttani) ja siellä kyllä tuttavuutta pyrkivät tekemään kaikenlaiset hiihtäjät, jopa sellaiset joiden profiilit ja kiinnostuksenkohteet menivät pahasti ristiin omieni kanssa. Formaatti on muuttunut, mutta seuranhakijat näköjään eivät.

(Totesinkin, että antaa olla ja olen elänyt varsin tyytyväisenä sinkkuna nelikymppiseksi asti - varmaan jatkan hyväksi kokemallani tiellä loppuun asti. :) )

Vierailija

Miten muuten Tinderissä "kaikki ovat vihaisia"? Käsittääkseni vihaisia ja katkeroituneita ovat vain miehet, naiset ovat lähinnä kyllästyneitä (ja siirtyvät eteenpäin koska turha haaskata aikaa).

Vierailija

Vanha tinder, jossa pysty jakaa hetkiä, oli toimiva. Hetken lisäämällä pystyi nähdä aktiiviset matchit, eli kuka seurasi tai tykkäsi. Samoin pystyi jakaa henk.kohtaisempaa sisältöä, mätsin oppi tuntemaan paremmin jne, eikä nämä olleet kaikkien tinder-tilinomistajien nähtävillä.

MachoAlpha

Ehkäpä Tinder vain toi näkyviin sen, mikä oli aiemmin piilossa? Kuten noissa HS jutuissa todetaan, myös monilla miehillä on kovin huonoja kokemuksia parisuhteista. Tyypillistä syyttää miehiä, etteivät uskalla "sitoutua". Kenties hekin ovat mieluummin yksin, kuin huonoissa suhteissa? Koko parisuhteiden mallia sekä sitä, miksi ja miten niissä eletään, pitäisi tarkastella aivan uudestaan kuten muitakin sukupuolirooleja. Keski-ikäisenä miehenä vientiä oli Tinderissäkin hyvin, mutta en suin surminkaan ryhtyisi muuhun, kuin avoimeen suhteeseen.

Vierailija

Niin moni nainen valitettavasti tuntuu haluavan olla oman elämänsä Sofia Belorfeja, jolle maksetaan kaikki, reissaillaan ympäri maailmaa ja poseerataan somessa....

Säälittävää.

Sitä paitsi varmaan 90% naisista, näyttää nykyään instagramissa ihan toistensa kopioilta.

Ei mitään omaa tai erottuvuutta.

Jos haluaisin nuken, ostaisin nuken.

Mies 51v.

Otin Tinderin. Parissa päivässä tuli 256 matchia.
Ongelma on kuitenkin, kun olen komea mies.
En halua mitään 60+ mummoa, ikäiseni riittää.
Ongelmaksi tulee naisten kyvyttömyys ilmaista itseään.
On kuva, ikä ja asuinpaikka.
Mutta, kun yrittää aloittaa keskustelua, ei vastauksia heru.
Omassa profiilissani on hyvin kerrottu omasta persoonastani ym.
Yksi, joka pistää silmään on nämä 24/7 suorittajat.
Harrastuksia se 101, miten tällaisen kanssa ehtisi edes tapaamaan?
Ja pahin on nämä saliselfiet.
Ketä oikeasti kiinnostaa, jos joku käy salilla?!
-no, tietysti toista narsistia. Itse skippaan kaikki em. daamit.
Normaalia, tavallisen oloista, nättiä, itsestään huoltapitävää naista ei liiemmin ole löytynyt.
Mitä Tinderin seksin hakuun tulee, eipä siellä sitäkään tarjoa kuin maksulliset ja sugar daddya etsivät.
Oma seksuaalisuus lähtee yläpäästä, joten silläkin rintamalla katse kohdistuu liveen.
Jos vaikka kaupan jonossa kävisi match 😂😂

ikisinkkuko?

Hyvä artikkeli! Ja totta joka sana. 33v sinkkunaisena en yksinkertaisesti tiedä mistä kumppania enää etsiä. Tinder on aivan toivoton paikka, vaikka mätsejä tulisi niin ainoat, jotka vastaavat tai kirjoittavat ovat vain seksin perässä. Siellä pitää olla kiiltokuva muutenkin, jotta pärjää. Enkä tarkoita vain ulkonäköä. Baareissa en tykkää käydä.

ei tindaaja

Tässä on vain käynyt niin, että ne kaikki on jo kahlattu läpi ja pantu keille se sopii, ja osa tuntee jo toisensa liiankin hyvin.

maijataas

Vierailija kirjoitti:
Olen mies yli 50-vuotias. Puitteet kunnossa. Löytänyt nyt toisen pitkän parisuhteen tinderistä mikä jää todennäköisesti loppuelämän suhteeksi. ..

Tinder julkaistiin 2012.

Sulle siis pitkä parisuhde tarkoittaa n. 3,5v suhdetta? Eli sulla on ollut nyt kaksi 3,5 vuotista suhdetta?

Anteeks mutta pieni nauruhuuto pääsi. Kertoo paljon susta. Mutta ei se vika välttämättä ole sinussa, taitaa olla lähinnä nykyajan vitsaus että suhteista hypitään heti pois toiseen kun tulee se eka riita tai kriisi. Mun mielestä parisuhde on pitkä kun se alkaa olla siinä 10v+  Mitä muut on mieltä? Tuo 3 vuotta on juuri siinä parisuhteen kehitysvaiheessa kestoltaan, että alkaa se pahin himovaihe laantua sen jälkeen mitataan onko oikeasti sopivat henkilökemiat.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat