”Ohuthiuksinen on usein kampaajan suosikkiasiakas” ja 6 muuta asiaa, jotka kampaaja haluaisi sinun tietävän ohuista hiuksistasi

”Ohuthiuksinen on usein kampaajan suosikkiasiakas” ja 6 muuta asiaa, jotka kampaaja haluaisi sinun tietävän ohuista hiuksistasi

Ohuista hiuksista saa ihanat pienellä vaivalla.

Ohuet hiukset eivät ole maailmanloppu. Niissä on paljon hyvää, kannustaa kampaaja.Lue koko juttu

Kommentit (18)

Vierailija

Kilpirauhasen vajaatoiminnan harventama päälaki ei missään nimessä voi olla mitenkään ihana käsiteltävä kampaajalle. Eikä ole asiakkaallekaan ihanaa nähdä kampaamon hyvissä valoissa itseään peilistä, kun kampaaja niitä vähiä haivenia haroo ja leikkoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Eläkeläinen Ruotsista.

Juuri niin;;Kampaajat tykkää kun pääsee paljon helpomalla kun käsittelee ohuita hiuksia, minä en ainakaan tykkää näistä vähistä karvoista ja oikeassa sivussa takana niitä on vielä harmittavan paljon vähemmin, ei niistä ole edes pyörteisten peittoon ja niitä on kaksittain todella voimakkaat, ihan kun pyöränmyrsky olisi käynyt minun päälaella.Onhan tämän kanssa pärjätty kohta 70vuotta, eiköhän se loppuaikakin mene. Onhan niitä  peruukkeja.Ei todellakaan tarvitse paljon väriaineita, jotain posetiivisä.

Vierailija

En ole koskaan kuullut, että kampaajilla olisi tuntiveloitus! Kaikissa kampaamoissa on hinnasto, jossa tarkkaan määritelty toimenpiteiden hinnat eikä niissä koskaan mainita ohutta ja paksua tukkaa erikseen. Hintaero koskee ainoastaan lyhyt- ja pitkähiuksisia. Missä on tämä tuntipalkalla toimiva kampaaja?

Suortuva

Itsellä hiukset ohentuneet paljon tietyistä syistä. On tosi masentavaa kuulla kampaajalta voivottelevaa äänensävyä arvioidessaan hiuksiani. Ei tee mieli mennä toista kertaa samaan paikkaan latistamaan mielialaa. Kun kampaamokäynnin kai pitäis vähä nostaa sitä kenties..

Kalju

Ei ole kiva mennä kampaamoon missä on tuolit vierekkäin tai isot ikkunat, että ulkona olevat ihmiset näkee sisään. On todella noloa olla tukka märkänä ja päälaki loistellen muiden ihmisten pällisteltävänä, siksi en edes käy kampaamossa. Kerran kun kävin ja kampaaja sanoi, että minulla on paljon tukkaa alhaalla (minulla siis päälaki loistelee ja tukka harva päältä) ja kun siihen totesin, että kumpa saisi ne hiukset myös siihen päälle, kampaaja totesi että olisin edes johonkin tyytyväinen. En mennyt sinne enää.

Vierailija

Minulla on ollut ilo löytää kampaaja joka on ystävällinen ja kannustava, vaikka hiukseni ovat kovasti ohentuneet päälaelta kilpirauhassairauden myötä. Monenlaisia neuvoja olen myös saanut häneltä miten kannattaa hoitaa kotioloissa hiuksia ja päänahkaa.

Fortibus

Kampaajani kommentoi kerran, että ’ei sinulla todellakaan ole kovin paljon hiuksia’. En ollut ajatellut, että tilanne olisi niin paha ja itkua nieleskellen istuin loppuajan tuolissa. Minua nolotti niin paljon, että en mennyt enää ikinä tälle kampaajalle ja monta vuotta leikkasin hiukset itse.
Jos kenelle, niin ohuthiuksiselle, kampaajan kannustavat sanat tulevat tarpeeseen. Siinä voi kampaaja saada kanta-asiakkaan tai menettää sellaisen...

Oj8j

No, sen kyllä uskon että ohuthiuksinen on suosikki. Minulla on paksut hiukset, joita yksikään kampaaja ei ole onnistunut laittamaan mitenkään järkevästi tai mikään ei pysy paikoillaan... kun olin lapsi niin heillä oli tapana ohentaa hiuksiani. Tasoitan nykyään latvat itse...

kampaajanuhri

Kampaaja on asiakaspalvelija. Tulisi opiskella kommunikaatiota. Liian usein kampaaja on tehnyt juuri päinvastoin kuin on sovittu. Todella kummallista! Pitäisi ainakin etukäteen kertoa, mitä mieltä on pyynnöistä ja mahdollisuuksista. Jotkut taas ovat olleet kuin takalistoon ammutut karhut, hiljaa, nyrpeän näköisiä ja töksäyttelevät juttuja. Esim. kotini lähellä olisi kampaaja, jolle en juuri tuon jurottamisen takia mene.

Vierailija

Olisi todella hienoa tietää tämä kannustava kampaajan olin paikka, minulla myös ongelmana oheneminen päälaelta.
" Onko tupe kohta ajankohtainen" Huh!

Tukkapää

Kampaajat kaikki on oppinut vaan yhden leikkuu mallin. Eli ohennetaan vaan samanmallseksi. Varsinkin vanhempien naisten tukan leikkuu on yks ja sama. Kyllä on saanut vaihtaa kampaamoa jatkuvasti. Kun päälaella onvoimakas pyörre ja haluan että hiukset jäis pidemmiksi ettei siellä ole sellainen "kalju" aina esillä. Mutta usein sitä vaan lyhennetään ja lyhennetään liikaa. Mitään mallia ei varsinaisesti hiuksiin tule. Ei nykyään ole mitään mallilehtiäkään heillä. Ja selittää ei välttämättä ymmärrettävästi osaa.

Lyyti

Itselläni on paksut ja karheat luonnonkiharat hiukset. Ne on todella vaikeat laittaa. Monesti haaveilen että voi kun hiukset olisivat suorat ja ohuemmat. Kerran kampaaja sanoi että minulla on pelkästään otsatukassa yhtä paljon paksuutta kuin monella koko päässä, taitaa olla ihan totta.

Vierailija

Lopetin tyystin kampaajalla käynnit jo vuosikymmenet sitten, kun hiuksistani tehtiin näytöskappale kampaajan toimesta. "Tulkaa nyt kaikki  katsomaan, miten  törkeän syvät ohimolahdekkeet ja ohut tukka tällä on".

Lahdekkeet eivät ole mitenkään erityisen syvät, mutta en ole paksutukkainen, joten verrattuna paksutukkaiseen vieriasiakkaaseen, pahalta näyttää, jos niinn katsoo.

Onhan säästynyt rahaa!

Vierailija

Vinkki kampaajille: ottakaa ammattilainen avuksi peilin valaistuksessa. Tiedättekö miltä tuntuu katsoa harmaata itseään siellä kampaajalla kovissa valoissa. Olisiko mahdollista saada vähän "ruusun sävyä"?

Ulkosuomalainenn

Pesu ja föönaus kerran viikossa jo vuosikausia. Mitä maksanee Suomessa? Itse maksan 10 e plus tipit.

Minulla on paljon hiuksia, tosin suomalaisen ohuita. Mutta omatoiminen pesu ja varsinkin kuivaus ovat rankkoja hommia.

Vierailija

Hei,
Ystävälläni on ohuet hiukset, määrällisesti.
Puolipitkänä ne eivät näyttivät siltä, mitä olivat, myös epäsiisteiltä, rasvaisilta yms.

Lyhyeksi leikattuna ne ovat eduksi kantajalleen, kaikin tavoin!
Kampaajan pitää tietysti Osata leikata hiukset, Eikä ohentaa, kuten ainakin ennen tapahtui paljon.

Ohennettiin hiukset rumaksi ja kaljuksi. Missään muualla maailmassa ei kampaajat puhu niin paljon pyörteissä kuin täällä.

Ohuthiuksinen ja harvakarvainen

Ikävä kyllä ei näy kampaamoitten hinnoissa tuo ohuiden hiusten helppous ja vähäiset aine menekit, vain hiusten pituus vaikuttaa...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat