Haluatko näyttää freesiltä? Kampaaja kertoo, millainen hiustyyli nuorentaa

Haluatko näyttää freesiltä? Kampaaja kertoo, millainen hiustyyli nuorentaa

Skarppi leikkaus, jossa latvat ovat tasaiset ja ehjät, sopii aikuisen naisen tyyliin. Kauniisti harmaantuneita hiuksia ei kannata peittää – ei ainakaan kylmillä värisävyillä.

– Näytätpä ihanan freesiltä! Jos kampaajakäynnin jälkeen toivoisi tällaisia kommentteja, millainen hiustyyli olisi takuuvarma?Lue koko juttu

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mummon rikotut hiukset

"Skarppi leikkaus, jossa latvat ovat tasaiset ja ehjät, sopii aikuisen naisen tyyliin."

Ja tällä kommentilla kampaaja x niputtaa kaikki aikuiset naiset samaan lokeroon. Ompa rohkea, ja kapea-alainen kommentti.

Olen 54 vuotias nainen, siis mielestäni aikuinen, ja minulla on täysin päinvastoin rikotuksi leikattu hyvin lyhyt hiusmalli, ja kaikenlisäksi vielä blondiksi vaalennettu. Olen persoonallinen, iloinen, raikkaannäköinen, itsestään huolehtiva, lyhythiuksinen mummo.

Luomummo

Näin edelläkävijänä voin kertoa, että harvassa on se kampaaja joka ymmärtää luonnollisen värin tai kasvojen muotoon sopivan leikkauksen päälle (vai olenko vain vuosikymmenten ajan osunut lähes aina väärälle?). Hiusten kuntokaan ei näytä ihmeemmin huolettavan, kaikki mahdolliset ja mahdottomat käsittelyt suositellaan tehtäväksi. Monella kaverilla hiukset teräsvillaa ja päänahka oireilee, onneksi olen itse pitänyt pääni kampaajalla.

Bambiliini

Kunpa kaikki tietäisivät nuo asiat. Moni kalpea suomalainen nainen pitää tukkansa pitkänä ja värjää mustaksi tai tumman punaiseksi. Ohut tukka roikkuu ja tuo esiin ihon värittömyyden ja päänahan. Ihan hyvä artikkeli oli.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat