Kommentit (11)

Hoizu

En allekirjoita tätä väittämää. Kun on suhteessa alkoholistin, väkivaltaisen, taloudellisesti hyväksikäyttävän, kontrolloivan tai henkistä väkivaltaa käyttävän kanssa, niin varmasti paranee vaihtamalla.

Vierailija

Tässä pitää myös huomioida se että sellaiset ihmiset vetää pelkästään tämän kaltaisia ihmisiä puoleensa. Joten on hyvin suuri todennäköisyys että seuraava suhde on alkuhuuman jälkeen samankaltainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tässä pitää myös huomioida se että sellaiset ihmiset vetää pelkästään tämän kaltaisia ihmisiä puoleensa. Joten on hyvin suuri todennäköisyys että seuraava suhde on alkuhuuman jälkeen samankaltainen.

Näin voi olla ja usein onkin. Mutta usein käy myös niin että se sorrettu osapuoli on oppinut tuntemaan ja ymmärtämään itseään eli kasvamaan henkisesti eikä enää koe vetoa alistaviin miehiin/naisiin ja epäterveisiin suhteisiin.

Eli kykenee ja haluaa tasapainoiseen ja tasa-arvoiseen suhteeseen = vaihtamalla parani.

Vierailija

Kyllä se vaihtamalla vaan aina paranee.Eka mies ei pystynyt käymään edes töissä,petti lupaukset jne...juomisen takia.Toka mies kävi töissä,rakensi talon,ei ollu kovin innostunu lasten ja kodinhoidosta.Ja tissutteli kaiket vapaa-ajat.Kolmas mies oli raitis,hoiti kotityöt jne...paljastukin sitten uskottomaksi seksiaddiktiksi.Neljäs voisi olla se ongelmaton,jonka kanssa saisi jakaa loppu elämän.

Vierailija

Kyllä muuten parani.
Ja ihan kaikilla osa- alueilla eikä pelkästään seksissä.
Jos puoliso on narsistinen, väkivaltainen niin fyysisesti kuin henkisestikin, voin ainakin omasta kokemuksesta kertoa, että niitäkin ihmisiä on, jotka eivät ole edellä mainitun kaltaisia.
Itsekin olen muuttunut kun ei ole tarvinnut miettiä sitä, että voinko jotain asioita ääneen sanoa ettei tule huutoa tai nyrkkiä.

harakoille kelpaa

Asiassa on kaksi puolta. Totta jos puoliso on alkoholisti, empatia kyvytön, itsekäs ja taloudellisesti holtiton. Se sama jatkuu seuraavassa suhteessa. Alku toki on erilainen koska toinen ei vielä tunne toisen todellista luonnetta. Mutta yhteen muutto muuttaa kaiken. Silloin alkaa tulla totuus esiin. Sekin on tosi että tietyt ihmiset vetävät puoleensa juurikin näitä narsisti renttuja. Nämä rentut osaavat käyttäytyä juuri niin kuin toinen osapuoli haluaa. Kun he ovat varmoja saaliistaan he haluavat muutta yhteen. Sen jälkeen toisen peli on pelattu. Ja röyhkeä itsekäs narsisti luonne tulee mukana muutossa. Sen minkä voi oppia on se ettei parisuhteeseen kannata edes ryhtyä. Luoton on vienyt kaikkiin, itsekäs narsisti.

Konsta

Jos ei itse ota opikseen ja kasva edellisestä suhteesta, vaan aloittaa heti uuden, saattaa kenties toistaa samoja virheitä. Tein nimittäin itse niin ja ei hyvältä näytä.

Vierailija

Onneksi sentään joskus harvoin vakka saa kantensa.

Olisi surullista, jos perheessä vain yksi ihminen pyrkisi lopettamaan jonkun elämän värväämällä muut ihmiset viha, mustamaalaus, melu ja tutkintapyyntö kampanjaan.

On kuitenkin edes jotain karmaa, jos koko perhe esittää uhrinsa uhria, ja värvätä ja manipuloi muita ihmisiä vakavaan haitan tekoon tarkoituksena lopettaa elämä.

Mobbing
Harassment
Krlich small town terrorism
Organised stalking
Flying monkeys
Hidden evil noise campaign

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat