Paula Vesala kertoo nyt tv:ssä rehellisesti elämänsä vaikeimmista ajoista – itsetuhoiset ajatukset veivät nuorena laitoshoitoon

Paula Vesala kertoo nyt tv:ssä rehellisesti elämänsä vaikeimmista ajoista – itsetuhoiset ajatukset veivät nuorena laitoshoitoon

”Vaikka olen sanonut, että nuo kokemukset muuttavat ihmistä, niin silti mä aidosti olen nyt tosi onnellinen ja hyvinvoiva, ja voin puhua siitä, mutta kuitenkin etäisyyden päästä”, Paula Vesala kertoo Vain elämää -ohjelmassa.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Politics

Tätä, että hakeuduttaisiin ensin hoitoon, ennen kuin mentäisiin tekemään jotain peruuttamatonta voisi suositella kaikille joilla on vakavia itsetuhoisia ajatuksia. Sen verran sitä on kaikista läheisimmilleen velkaa, että yhden kerran tosissaan yrittää selvitä.

Mie

Ei ollenkaan pikkujuttuja. Hienoa, että näistä puhutaan nykyään näin avoimesti. Madaltaa kynnystä hakea apua ihan valtavasti. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kiitos Paula <3

Kiitos Paula, kun annat kasvot tälle.
Nyt muutkin tietävät pikkaisen enemmän siitä millaisilla ihmisillä on näitä itsetuhoisia masennusjaksoja. 
Osastoilla on monenlaisia ihmisiä, mutta paljon on pärjääviä muita kohtaan empatiaa näyttäviä ihmisiä joilla on tämä suuri salaisuus, joka meinaa viedä välillä hengen. Jotkut eivät selviä.
Olla inhimillinen ja salliva toista ihmistä kohtaan. 
Yleensä kipuileva ihminen jätetään yksin. Harvassa ovat ne, joilta saa yhtään apua, vaikka huomaisivatkin ettei kaikki ole nyt kunnossa. Itsemurha on lopullinen. Ole se muutos, jos tahdot auttaa. Pieni ele jopa vain somessa saattaa pelastaa synkältä teolta.

Enemmän rakkautta, vähemmän vihaa. 

Vierailija

Kun olin laitoshoidossa , psykoosi oli syvä , mustansyvä, siinä ei oikein yrittäminen auttanut. Lääkitys sitten auttoi asiassa. Elämäni pahimmat hetket oli siellä laitoshoidossa , kun olin pahasti psykoottinen. Vei kauan selvitä siitä taas ihmiseksi. En olisi halunnut lääkitystä , suhtauduin lääkitykseen kielteisesti, mutta se oli ainut keino selvitä. Pääsi pois eristyksestä, lepositeistä .
Lääkitys jatkuu hautaan saakka , jos ei ihmettä tapahdu. Ja lopuksi kerron , että olen mieshenkilö.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat