Saija vaihtoi viiden tonnin kuukausipalkkansa 8 euron tuntiliksaan – nyt hän kertoo, miltä tuntuu tehdä matalapalkkatyötä

Saija vaihtoi viiden tonnin kuukausipalkkansa 8 euron tuntiliksaan – nyt hän kertoo, miltä tuntuu tehdä matalapalkkatyötä

Media-alan ammattilainen Saija Laurla löysi uuden työn hevostalleilta. Loputtomiin hän ei kuitenkaan voi jatkaa töitä minimipalkalla.

Saija Laurla luuli jo tehneensä elämänsä virheen, kun hän luopui urastaan ja lähti kotirouvaksi Yhdysvaltoihin. Nyt hän paiskii pätkätöitä minimipalkalla – ja nauttii siitä. Lue koko juttu

Kommentit (7)

Vierailija

Mukavaa, että voi tehdä harrastusmielessä töitä. Toivon, että avioliitto(?)/parisuhde kestää onnellisena ja yhteistä aikaa sille järjestetään tarpeeksi. Parin yhteistalouden lakatessa täytyy Saijan tietysti hankkia jostakin enemmän kuin tonni (hevoskulujen jälkeen) vuositulokseen.

dsa

Tulevaisuuteen kannattaisi varmaan luoda jonkinlaisia suunnitelmia kuitenkin. Mitähän Saija tekee jos terveys pettää? Millainen on Saijan eläköitymissuunnitelma? Kerryttääkö nykyinen kuvio työtä tai kuuluuko siihen minkäänlaista vakuutusta sairastumisen varalle...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Antti

Itsekin lopetin työt ja elän nykyään vaimon rahoilla. Metsästelen, kalastelen ja harrastelen vaimon rahoilla. Lapsia ei ole eikä tule, elämä hymyilee :) suosittelen kaikille tasa-arvoa kannattaville, nyt on meidän aika lorvia!

Vierailija

Miesten mielestä kai kotona „olo“ ja kotityöt on „lorvimista“. Luullaan että kotona ollessa vaan „ollaan“ ja ei tarvitse tehdä mitään. Kotonakin työtä riittää ja voi olla hyödyksi muulle perheelle tai puolisolle.

Vierailija

Eläkettä kotona olo ei kuitenkaan kerrytä, joten kannattaa miettiä kaksi kertaa tai ainakin eläkevakuutus pitäisi työssäkäyvän puolison maksaa kotiin jäävälle.

Tiito

Monelle ihan arkipäivää tuo palkka. Vaan helppohan se on huudella, kun on isolla palkalla saanut velattoman kämpän ja säästöönkin niin paljon ettei moni huonotuloinen tienaa yhteensä koko elämänsä aikana. Yritäpä normipulliaisena samaa, sillä 8e tuntipalkalla.

Vierailija

Saija saattoi kyllä vaihtaa viiden tonnin palkan pilipalipenneihin, mutta hänen elintasonsa ei kyllä muuttunut mihinkään, kun kerran mies tienaa molempien edestä. Helppo se silloin on kaiket päivät harrastella ja leikkiä työntekoa. 

Kyllä on taas typerä artikkeli. Jos Saijan elintaso olisi samalla romahtanut makaronikeittolinjalle, tämä olisi aiheellinen artikkeli.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat