Roosa, 24, tienasi yli 1400 euroa kirppiksillä ja kertoo nyt, mikä menee parhaiten kaupaksi

Roosa, 24, tienasi yli 1400 euroa kirppiksillä ja kertoo nyt, mikä menee parhaiten kaupaksi

Roosa kuvasi raivausprojektiaan. Tässä kuvassa oli meneillään vaatekaapin raivaus.

– Oli järkyttävää huomata, miten paljon rahaa oli kiinni tavaroissa, joita en enää käytä tai tarvitse, Roosa sanoo.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Vierailija

Paljonko noihin on uponnut rahaa hankkiessa? Ei sitä oikein tienaamiseksi voi sanoa, jos on ensin maksanut itse enemmän.

On se mukavaa, että ylimääräiseksi jääneestä tavarasta saa jotain takaisinkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sitä kutsutaan kierrättämiseksi:tarvitset ensin asiaa itse ja sitten sen voi laittaa kiertoon halvemmalla.Ei ole tarkoituskaan saada voittoa, ei sitä saa käytetystä autostakaan, haloo!

Vierailija

Ristiriitainen juttu. Ensin siinä sanotaan, että myi kestovaippoja, joita oli ihan liikaa. Sitten lopussa kuitenkin sanoo, että ei osta mitään ylimääräistä. No, olihan niitä vaippojakin ostettu hänen omasta mielestäkin ylimääräisiä.

”Me tienataan tällä”

”Tienasi”? Eli siis sai myytyä aiemmin itse täydellä hinnalla ostamiaan tavaroita. Voittoa noilla tavaroilla ei siis tullut, joten ”tienaaminen” on vähän väärä sana tässä yhteydessä. Jutussa naurattaa myös tuo rehentely, että aikoo ”sijoittaa rahat osakkeisiin”. Tulee vähän hupaisa fiilis, että ensinnäkin myyjä luulee tehneensä huippuhyvät kaupat kun vähän sai omiaan takaisin ja sitten vielä suureellisesti meinaa alkaa sijoittajaksi tuolla pikkurahalla. Voisitte hieman panostaa jatkossa juttujen näkökulmiin, on nimittäin ihan normaalia toimintaa myydä kirppiksillä tarpeettomia tavaroitaan, siihen ei tarvita sen kummempaa ”metodia” päästä turhista tavaroista eroon. Myös paikalliset Roskalava-ryhmät ovat toimineet jo pitkään.

Vierailija

Olipa halveksivaan sävyyn kommentoitu 'me tienataan tällä'. Mitä rehentelyä siinä oli, että henkilö kertoo kysyttäessä aikovansa sijoittaa tuotot osakkeisiin. Olisiko ollut parempi jos olisi kertonut suunnittelevansa baarireissua tai käyttävänsä ne uusiin ostoksiin!? Mielestäni erittäin fiksusti menetelty, itse toimin aivan samoin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat