Roosa, 24, tienasi yli 1400 euroa kirppiksillä ja kertoo nyt, mikä menee parhaiten kaupaksi

Roosa, 24, tienasi yli 1400 euroa kirppiksillä ja kertoo nyt, mikä menee parhaiten kaupaksi

Roosa kuvasi raivausprojektiaan. Tässä kuvassa oli meneillään vaatekaapin raivaus.

– Oli järkyttävää huomata, miten paljon rahaa oli kiinni tavaroissa, joita en enää käytä tai tarvitse, Roosa sanoo.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Paljonko noihin on uponnut rahaa hankkiessa? Ei sitä oikein tienaamiseksi voi sanoa, jos on ensin maksanut itse enemmän.

On se mukavaa, että ylimääräiseksi jääneestä tavarasta saa jotain takaisinkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sitä kutsutaan kierrättämiseksi:tarvitset ensin asiaa itse ja sitten sen voi laittaa kiertoon halvemmalla.Ei ole tarkoituskaan saada voittoa, ei sitä saa käytetystä autostakaan, haloo!

Vierailija

Ristiriitainen juttu. Ensin siinä sanotaan, että myi kestovaippoja, joita oli ihan liikaa. Sitten lopussa kuitenkin sanoo, että ei osta mitään ylimääräistä. No, olihan niitä vaippojakin ostettu hänen omasta mielestäkin ylimääräisiä.

”Me tienataan tällä”

”Tienasi”? Eli siis sai myytyä aiemmin itse täydellä hinnalla ostamiaan tavaroita. Voittoa noilla tavaroilla ei siis tullut, joten ”tienaaminen” on vähän väärä sana tässä yhteydessä. Jutussa naurattaa myös tuo rehentely, että aikoo ”sijoittaa rahat osakkeisiin”. Tulee vähän hupaisa fiilis, että ensinnäkin myyjä luulee tehneensä huippuhyvät kaupat kun vähän sai omiaan takaisin ja sitten vielä suureellisesti meinaa alkaa sijoittajaksi tuolla pikkurahalla. Voisitte hieman panostaa jatkossa juttujen näkökulmiin, on nimittäin ihan normaalia toimintaa myydä kirppiksillä tarpeettomia tavaroitaan, siihen ei tarvita sen kummempaa ”metodia” päästä turhista tavaroista eroon. Myös paikalliset Roskalava-ryhmät ovat toimineet jo pitkään.

Vierailija

Olipa halveksivaan sävyyn kommentoitu 'me tienataan tällä'. Mitä rehentelyä siinä oli, että henkilö kertoo kysyttäessä aikovansa sijoittaa tuotot osakkeisiin. Olisiko ollut parempi jos olisi kertonut suunnittelevansa baarireissua tai käyttävänsä ne uusiin ostoksiin!? Mielestäni erittäin fiksusti menetelty, itse toimin aivan samoin.

Hyh

Kuka ostaa toisen kestovaippoja. Sama kuin myisit hammasharjasi/kestositeesi toiselle, kyse on hygieniatuotteesta jota en itselleni enkä lapselleni ostaisi. Voi saada vaikka minkä pöpön.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ristiriitainen juttu. Ensin siinä sanotaan, että myi kestovaippoja, joita oli ihan liikaa. Sitten lopussa kuitenkin sanoo, että ei osta mitään ylimääräistä. No, olihan niitä vaippojakin ostettu hänen omasta mielestäkin ylimääräisiä.

Tuore äiti kertoo.
Ei sitä alle vuoden ikäisen lapsen kanssa osaa menekkiä arvioimaan.
Jotkut lapset pykäävät niskakakkoja päivittäin, toiset oppivat kuiviksi nopeasti.
Kiertättämistä tämä on.

Hyvä kiertämään

Itse annan mielummin sellaiselle, jolla tiedän olevan tavaroille tarvetta, kuin myyn niitä. Olen ollut vähävarainen ja saanut apua, joten haluan sitä myös itse antaa. Vaikka en enää vähävarainen ole, ei rahaa silti ole ylimääräistä. Kuitenkin koen, että toisen auttaminen on tärkeämpää, kuin rahan saanti. Ja jos en tiedä ketään, joka tarvitsee, valitsen hyväntekeväisyysjärjestön jolle lahjoitan. Siitä tulee paljon parempi olo, kuin siitä, että saa rahaa, jos sille ei edes ole kipeää tarvetta, kuten tällä naisella ei ollut. Mutta ei siinä mitään väärää ole, jos myy. En tarkoita sitä. Kukin tavallaan.

Jäitä hattuun

Ei tuollaisista myynneistä kannata julkisesti huudella, sillä verottaja seuraa tarkasti tilannetta. Moni on joutunut vaikeuksiin.

verovelvollisuuden raja

Jäitä hattuun kirjoitti:
Ei tuollaisista myynneistä kannata julkisesti huudella, sillä verottaja seuraa tarkasti tilannetta. Moni on joutunut vaikeuksiin.

Ja höpön-löpön noille "totuuksillesi"! Ei verottajalla ole resursseja eikä edes mielenkiintoa seurata mitään somekeskusteluja ja alkaa selvittää nappikaupasta saatujen "voittojen" verottamista.

Verottaja ei puutu edes toimintaan, jossa harrastuksena ostetaan ja myydään autoja. Siitä puuhasta sentään syntyy ihan oikeita voittoja. Yleensäkin linjana on, että OMASSA KÄYTÖSSÄ olleiden tavaroiden myynti eteen päin on verotonta, mutta ammattimaiselle myyntimäärälle mentäessä myyjä on ammatinharjoittaja eli arvonlisäverovelvollinen. Niinhän oikeatkin osto- ja myyntiliikkeiden omistajat joutuvat veroja maksamaan!

Rivien välistä

Mutta tuliko laskeneeksi myyntikulut miinuksena myyntivoitosta. Usein lahjoittamalla kirppiksille tai tutuille pääsee kyllä tavarasta eroon nopeasti. Täytyy myös muistaa laskea kirpparimyyntiin käytetty aika kuluihin. Usein etenkin vaatteita kaupitellessa joutuu myyntipöytää siistimään usein, kun tavaroita pengotaan. Omalta kohdaltani suuri tavaroidenhävitysoperaatio on edessäpäin, mutta aijon tehdä sitä pikkuhiljaa, koska muutakin tekemistä töiden ohella on. Kunhan huonekkaluja valmistavat firmat oppisivat valmistamaan vaatekomeroita, joiden sisällä ei vaatteet kutistu, niin vaatteiden hävittäminenkään ei olisi tarpeen. Kun ostaa uuden vaatteen, niin kahdesta vanhasta pitää samalla luopua.

Kaapit siistiksi

Hei, koronakevään aikan moni varmasti siivoili kotona kaappeja ja vei tavaraa roskiin, sekä kierrätykseen. 

Itse en viitsi ravata kirpputorilla ja sitten siivoilla pöytää päivittäin tai "surra"  pöllittyjä tuotteita, vaihdettuja hintalappuja yms. Siksi olen valinnut kontin, eli SPR;n  kierrätyskeskuksen. Sieltä saa itsekin halvalla hyvää  tavaraa, lähinnä olen ostanut astioita ja kirjoja, sekä kukkaruukkuja.  Se on hyväntekeväisyyttä ja vaikka ei saa omistaan mitään rahaa, voi itsekin tehdä edullisia löytöjä. 

Kivalta varmasti tuntui saada tuollainen summa, mutta vaatii se työtä ja vaivaa. Ja hienoa, jos haluaa sijoittaa, pienellä summalla senkin voi aloittaa. Itse olen omistanut yli 20 vuotta osakkeita ja nyt jokakeväinen osinko, on kiitos siitä,  että aikoinaan aloitin sijoittamisen pienesti ja maltillisesti. 

Ei ikinä kirppikselle

Savonlinnassa vein kirppikselle erilaista tavaraa 250 euron arvosta. Viikossa myyntiä tuli 48 euroa. Varastettujen hintalappu oli 78 euroa. Pöydän vuokra 10 euroa. Kirppikset on lailla kiellettävä !

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat