45-vuotiaana Sari halusi kokeilla seksiä 50 eri miehen kanssa löytääkseen itsensä – päätös muutti koko elämän

45-vuotiaana Sari halusi kokeilla seksiä 50 eri miehen kanssa löytääkseen itsensä – päätös muutti koko elämän

Seikkailujensa myötä Sari tajusi, että keski-ikäisellä naisella on markkina-arvoa.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Hienoa! Samoilla linjoilla eikä kiinnosta pätkääkään mitä muut ajattelee!
Tinder-huoraksi kutsun itse itseäni ja tavoitteena on saada täyteen edes 10 kokemusta ennen kuin täytän 50v☺
Nyt 46v ja 6 miestä koko eletyn elämän aikana.

Mikä arvo on miesten määrällä?

Keskiarvoisesti satunnainen seksi ei ole kovin hyvää, mutta vakikumppanin voi opettaa tekemään seksistä todella nautinnollista myös naiselle. Väitän, että useimmat miehet haluavatkin tehdä seksistä vakikumppanille nautinnollista, mutta eivät voi tietää, mistä toinen tykkää, jos sitä ei heille kerrota.

Parisuhteiden seksissä tulisi olla enemmän avoimmuutta.

Miksi meitä ujostuttaa kertoa vakikumppanille haluistamme ja toiveistamme, mutta ei ujostuta harrastaa satunnaista seksiä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Go Sari! kirjoitti:
Rohkea veto Sarilta ja hänen kumppaniltaan, jotka uskalsivat rohkeasti tehdä asioita "normien vastaisesti". Sinäänsä tässä ei mielestäni ole mitään pahaa, kun kumpikin puoliso on asiaan suostunut. Ja negatiiviset kommentit voi jättää omaan arvoonsa.

Ensin petti, sitten _ilmoitti_ että seksiä on suhteen ulkopuolella saatava. Näkisin tuossa puolison suostumisen aika näennäisenä, mistä viestii sekin että emännän suhteen ulkopuoliset juoksut tappoi pariskunnan lopunkin seksielämän.

Ehtonsa saa sanella ja erotakin voi, mutta tarinan miehen suostuminen ei kuulosta siltä että olisi oikein ollut todellisia vaihtoehtoja siinä vaiheessa.

???

en ole koskaan ymmärtänyt naista jolle käy sekstailu ilman tunteita miehen kuin miehen kanssa! jotain täytyy olla pahasti pielessä ihmisen tunnepuolella! olisi terapian tarpeessa  todellakin ,sääliksi käy!

Vierailija

Surullinem elämä noin kokonaisuudessaan. Omaa heikkoutta jaettiin ottamalla puoliso jota ei rakasta ja halua ja nyt ei ole kanttia antaa toisen elää, vaan pitää olla kotimies samalla kun itse tahtoo seksiä. Varmaan olis miehelle kelvannut sama lupa kun oli nuorempi.

Mutta näitä vaihdevupsien hajuisia fantasioita pitää näköjään ylistää, eikä tuoda esiin miten Sari on jakanut omaa pahaa oloaan puolisonsa kautta. Ihana ihminen siis.

Vierailija

Surullinem elämä noin kokonaisuudessaan. Omaa heikkoutta jaettiin ottamalla puoliso jota ei rakasta ja halua ja nyt ei ole kanttia antaa toisen elää, vaan pitää olla kotimies samalla kun itse tahtoo seksiä. Varmaan olis miehelle kelvannut sama lupa kun oli nuorempi.

Mutta näitä vaihdevuosien hajuisia fantasioita pitää näköjään ylistää, eikä tuoda esiin miten Sari on jakanut omaa pahaa oloaan puolisonsa kautta. Ihana ihminen siis.

Refund

Eikö voida oikeesti vetää joku raja johonkin - naisten seksuaalisuudesta on hyvä puhua ja on hyvä, että se näkyy, mutta tollanen meno on surullista oli sitten mies tai nainen. Mitä se tuolla haki oli menetettyä nuoruutta, joka heijastuu myös sillä, että ihastui itseään paljon nuorempaan. Vaikka se panis maailman äärin niin se ei tule tekemään sitä onnelliseks, tod näk sekoittaa sitä vaan enemmän, koska suurin osa miehistä ei halua itseään paljon vanhempaa naista vakituiseen parisuhteeseen. Tuntuu olevan pahasti hukassa ja parempi apu olisi puhua oikeesti jonku kanssa, eikä pitää kaikkea sisällään ja panna ympäriinsä. Näyttää myös nuoremmille huonoa esimerkkiä jota joku vielä ylistää.

Peku

Täytyy sanoa, että kaikki nämä kertomukset on kirjoittanut hyvin taitava ihminen. Todella harvinainen sattuma, että kaikki ”kokijat” ovat näin taitavia kirjoittajia. Käyttävät hyvin samanlaista verbaliikkaa ja sanarytmiä.

Vierailija

Onpas ahdasmielisiä ihmisiä kommentoimassa. Kuka on kenellekään sanomaan miten tätä elämää kuuluu elää ja montaako ihmistä saa panna?
Itse seurustelin ensimmäisen kerran 21-vuotiaana ja kyllä sitä ennen oli seksiä tullut harrastettua jonkin verran.
Seksistä aloin nauttimaan vasta parisuhteessa joka kylläkin päättyi viiden vuoden jälkeen eroon.
Sen jälkeen elelin pari vuotta sinkkuna ja miehiä oli ihan älyttömästi! Saan helposti O:n ja nautin seksistä joka yhden illan jutussa. Muutama vakikumppani oli kyllä. Ei minun yhdenillan jutut ole koskaan ollut mitään sellaisia että äkkiä mies on lauennut ja se siitä. Olen saanut hyvää seksiä aina ja kunnon esileikit jne.
Nyt olen ollut parisuhteessa yli kymmenen vuotta. Nyt saan parasta seksiä ikinä! Jos joskus erotaan niin varmaan haluan elää kuten tuo jutun Sari eli ei yksiavioisesti. Nyt en todellakaan kaipaa muita kumppaneita enkä edes ihastu muihin kun rakastan aviomiestäni niin syvästi.
Tsemppiä Sari ja elä elämäsi juuri niin kuin itsestä hyvältä tuntuu.

kriitikko

Rajoittuneet ja hyvin estoiset ihmiset pitävät naisen vapautuneisuutta henkisenä häiriönä.Mielestäni Se on kateellisten ja uskolla peloteltujen ihmisten, lähinnä naisten toimintapaa ja panetteluä. Sarin toiminnan nään tavallisen, rohkean ja itsestään välittävänen ihmisen toimintana. Enkä toivo kenenkään määrittävän häntä henkisesti tasapainottomaksi., koska jokaisesta meistä sitä tasapainottomuutta jollain tasolla löytyy jos ja kun sille määrittelyn tielle lähdetään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat