45-vuotiaana Sari halusi kokeilla seksiä 50 eri miehen kanssa löytääkseen itsensä – päätös muutti koko elämän

45-vuotiaana Sari halusi kokeilla seksiä 50 eri miehen kanssa löytääkseen itsensä – päätös muutti koko elämän

Seikkailujensa myötä Sari tajusi, että keski-ikäisellä naisella on markkina-arvoa.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (58)

Vierailija

Go Sari! kirjoitti:
Rohkea veto Sarilta ja hänen kumppaniltaan, jotka uskalsivat rohkeasti tehdä asioita "normien vastaisesti". Sinäänsä tässä ei mielestäni ole mitään pahaa, kun kumpikin puoliso on asiaan suostunut. Ja negatiiviset kommentit voi jättää omaan arvoonsa.

Ensin petti, sitten _ilmoitti_ että seksiä on suhteen ulkopuolella saatava. Näkisin tuossa puolison suostumisen aika näennäisenä, mistä viestii sekin että emännän suhteen ulkopuoliset juoksut tappoi pariskunnan lopunkin seksielämän.

Ehtonsa saa sanella ja erotakin voi, mutta tarinan miehen suostuminen ei kuulosta siltä että olisi oikein ollut todellisia vaihtoehtoja siinä vaiheessa.

???

en ole koskaan ymmärtänyt naista jolle käy sekstailu ilman tunteita miehen kuin miehen kanssa! jotain täytyy olla pahasti pielessä ihmisen tunnepuolella! olisi terapian tarpeessa  todellakin ,sääliksi käy!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Surullinem elämä noin kokonaisuudessaan. Omaa heikkoutta jaettiin ottamalla puoliso jota ei rakasta ja halua ja nyt ei ole kanttia antaa toisen elää, vaan pitää olla kotimies samalla kun itse tahtoo seksiä. Varmaan olis miehelle kelvannut sama lupa kun oli nuorempi.

Mutta näitä vaihdevupsien hajuisia fantasioita pitää näköjään ylistää, eikä tuoda esiin miten Sari on jakanut omaa pahaa oloaan puolisonsa kautta. Ihana ihminen siis.

Vierailija

Surullinem elämä noin kokonaisuudessaan. Omaa heikkoutta jaettiin ottamalla puoliso jota ei rakasta ja halua ja nyt ei ole kanttia antaa toisen elää, vaan pitää olla kotimies samalla kun itse tahtoo seksiä. Varmaan olis miehelle kelvannut sama lupa kun oli nuorempi.

Mutta näitä vaihdevuosien hajuisia fantasioita pitää näköjään ylistää, eikä tuoda esiin miten Sari on jakanut omaa pahaa oloaan puolisonsa kautta. Ihana ihminen siis.

Peku

Täytyy sanoa, että kaikki nämä kertomukset on kirjoittanut hyvin taitava ihminen. Todella harvinainen sattuma, että kaikki ”kokijat” ovat näin taitavia kirjoittajia. Käyttävät hyvin samanlaista verbaliikkaa ja sanarytmiä.

Vierailija

Onpas ahdasmielisiä ihmisiä kommentoimassa. Kuka on kenellekään sanomaan miten tätä elämää kuuluu elää ja montaako ihmistä saa panna?
Itse seurustelin ensimmäisen kerran 21-vuotiaana ja kyllä sitä ennen oli seksiä tullut harrastettua jonkin verran.
Seksistä aloin nauttimaan vasta parisuhteessa joka kylläkin päättyi viiden vuoden jälkeen eroon.
Sen jälkeen elelin pari vuotta sinkkuna ja miehiä oli ihan älyttömästi! Saan helposti O:n ja nautin seksistä joka yhden illan jutussa. Muutama vakikumppani oli kyllä. Ei minun yhdenillan jutut ole koskaan ollut mitään sellaisia että äkkiä mies on lauennut ja se siitä. Olen saanut hyvää seksiä aina ja kunnon esileikit jne.
Nyt olen ollut parisuhteessa yli kymmenen vuotta. Nyt saan parasta seksiä ikinä! Jos joskus erotaan niin varmaan haluan elää kuten tuo jutun Sari eli ei yksiavioisesti. Nyt en todellakaan kaipaa muita kumppaneita enkä edes ihastu muihin kun rakastan aviomiestäni niin syvästi.
Tsemppiä Sari ja elä elämäsi juuri niin kuin itsestä hyvältä tuntuu.

kriitikko

Rajoittuneet ja hyvin estoiset ihmiset pitävät naisen vapautuneisuutta henkisenä häiriönä.Mielestäni Se on kateellisten ja uskolla peloteltujen ihmisten, lähinnä naisten toimintapaa ja panetteluä. Sarin toiminnan nään tavallisen, rohkean ja itsestään välittävänen ihmisen toimintana. Enkä toivo kenenkään määrittävän häntä henkisesti tasapainottomaksi., koska jokaisesta meistä sitä tasapainottomuutta jollain tasolla löytyy jos ja kun sille määrittelyn tielle lähdetään.

Le male

Minua ei ole miehenä koskaan haitannut, että vastaan tulee näitä seksuaalisuutensa kautta itseään etsiviä tai toteuttavia naisia. Mukavaa lyhytkestoista sutinaa, mutta vaikea kuvitella sen jatkeeksi mitään sen pitkäkestoisempaa suhdetta sillä kyllä sitä miettisi, että noinkohan sitä nainen sadan miehen jälkeen enää yhteen tyytyisi eikä pettääjäänkään halua sitoutua.

toukomies

Jep. Omien ongelmien terapeuttina naimakaverit...ei kuulosta kovin terveeltä. Oisko. apu löytynyt jotenkin muuten??
Mielestäni sellanen joka fantasioi jostain muusta kuin kumppanistaan vois nostaa kytkintä ja lähteä liitosta, olis reilua edes kumppaniaan kohtaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Laitappa Sarin nimen tilalle Ville, niin johan olis julkinen lynkkaus a.k.kalauman toimesta käynnissä.
Tosin nsinen osaa esittää että asit sovittu/puhuttu aviomiehen kanssa. Vaikkei olis muuta tapahtunut kuin yksikseen kotona/kylässä naisseurassa asiat puhuttu ;)

Nyt on julkinen, äärimmäisen vihamielinen lynkkaus ukkolauman toimesta käynnissä. Sekö parempi?

Vierailija

Kyl tuo vaikuttaa siltä että elämättä jäänyt nuoruus koetaan vasta nyt. Mutta miksei? Jos niin haluaa. Itse kun paneskelin kaikkia 18 vuotiaana niin ei tuntunut hyvältä eikä tyydyttävältä. Huonoa seksiä kerta kaikkiaan, paitsi 1 seksikumppani oli mun puolituttu, ja sain orgasmin melkein heti hänen sormistaan. Se oli upeaa. Ehkä jotkut voi nauttia kaikista? En tuomitse.

Dark knight

Pistää silmään aina näissä naisten "itsensälöytämistarinoissa" se, että ne aina liittyvät seksiin ja nimenomaan holtittomaan irtoseksin harrastamiseen. Mitäköhän se kertoo noin niinkuin naisten sielunmaisemasta ylipäätään?

Mies kun "löytää itsensä", se liittyy lähes aina isäksi tuloon, johonkin harrastukseen, työhön, tai sielulliseen tai henkiseen sivistämiseen. Sanalla sanoen itsensä löytämiseen oman itsensä sisältä, käymällä oman itsensä kanssa dialogia, ei fyysisesti muiden kehojen kautta.

Itse n. 600 eri naisen kanssa seksiä harrastaneena voin sanoa, että mitään en ole niistä oppinut sellaista, mitä en oppinut jo ensimmäisen tyttöystäväni kanssa 18-vuotiaana, jonka kanssa seksiä tuli harrastettua useamman kerran päivässä puolentoista vuoden ajan. Siinä ajassa ehtii oppia seksistä jo kaiken tarvittavan. 

Noiden 600:n eri partnerin joukossa on ollut likipitäen 50 eri kansallisuutta, kaikenkokoisia, -ikäisiä ja -värisiä ja voin sanoa että yllättävän samanlaista se seksi lopulta on kaikkien kanssa, erot ovat korkeintaan vivahteellisia, ja on huomattava että on niitä eroja sen yhden ja samankin partnerin kanssa, ihan päivästä ja mielentiloista riippuen. Itsestä se pitkälti on lopulta kiinni, ei siinä eri ruumiit paljoa auta tai vaikuta.

Eli ympäriinsä h***minen ei opeta sinulle mitään, eikä ole sen arvoista. Sielu ja mieli siinä vaan särkyy, jonka tajuaa monesti vasta silloin kun on jo liian myöhäistä. Jälkensä se joka tapauksessa jättää aina, halusi tai ei.

Itse aloitin tuon eri partnereiden kanssa sähläämisen vasta siinä vaiheessa, kun usko hyvän parisuhteen ja todellisen rakkauden löytämiseen oli jo kokonaan mennyt, eikä millään ollut enää väliä.

Teen sitä lähinnä samoista syistä kuin itseään viiltelevät ihmiset, turruttaakseni sisällä vellovaa tuskaa ja uskon muidenkin samalla tavalla elävien tekevän sitä ihan samoista syistä, vaikka muuta viestiä ulospäin välitetäänkin. Kaikki kaltaistani elämää viettävät tapaamani ihmiset kun ovat olleet jollain lailla pahasti sisältä rikki, kun heihin on hiemankaan pintaa syvemmältä tutustunut.

Jos minulta siis kysytään, niin joko tämä tarina "Sarista" on joko täysin keksitty, pahemman kerran väritetty tai sitten "Sari" ei kerro meille totuutta siitä, miltä oikeasti sisällä tuntuu. Voi toki myös olla, että hän on ihan oikeasti vain paha ihminen, sillä onhan joukossamme sellaisiakin. En suosittele kuitenkaan tekemään "Sarin" perässä, mikään sankaritarina kun tämä ei ole.

Sari S.

Tunnen erään samanlaisen Sarin, tosin hän aloitti miesten kanssa jo parikymppisenä. Hän lähtee ravintolasta miehen kuin miehen matkaan. Hänellä on luultavasti ollut sadoissa eri kumppaneita. Joo, itse en ikinä enkä missään tapauksessa kykenisi tuollaiseen. Minua ku ottaa hänen käytöksensä.

Parisuhde minulle

Hienoa, että Sari löysi itsensä. Oikeasti. Kuitenkin Sari tekisi palveluksen monelle puhumalla nimenomaan vain omasta kokemuksestaan eheyttävänä ja antamalla arvon muiden kokemukselle jatkuvan parinvaihdon hajottavuudesta. Itse olen oppinut, antanut ja saanut paljon parissa hyvässä parisuhteessa, mutta se on vaatinut avointa kommunikointia eikä kaikista ole siihen. Ehkä olen ollut onnekas siinä mielessä tai ainakin tyylini on ainoa oikea minulle. Ei ole epävarmuuden merkki, jos välillä kysyy toiseltakin, mitä tämä haluaisi taikka epäsopivaa kertoa, mitä itse haluaisi ja kokeilla rajojen puitteissa. Opettelu on ikäänkuin kiehtovalla yhteisellä tutkimusmatkalla oloa - tanssista tantraan.

Prostituutiossa on se hyvä puoli, että on naisia, jotka mielellään työskentelevät alalla ja on miehiä, jotka tarvitsevat prostituoituja. Samoin on hyvä, että on avoimia suhteita. Parisuhdetta ihannoivaa naista ei siten tarvitse kenenkään pitää pihtarina, koska mies saa aina joltakin - myös sitä jotain tyydyttymätöntä ja välttämätöntä, mitä ei parisuhteessaan ehkä saa, kuten S/M. Annetaan kaikkien kukkien kukkia.

Vierailija

Ihanaa uskallusta. Juuri noin haluaisin tehdä. Mutta pelkään muiden naisten tuomiota. En niinkään miesten. Haluan miehen lähinnä seksin ja erotiikan takia.
Mieheni kans seksi kävi lopulta mahdottomaksi. Halut loppuivat kokonaan.

Lyhyt elämä

Lyhyt on ihmisen elämä. Jokaisen oma asia mihin tämän arvokkaan aikansa käyttää. Joku käyttää sen jalkojen levittämiseen, joku muihin kivoihin ja aitoihin tekemisiin. Mikä tärkeää kenellekin. Onneksi tämä aika ehkä näyttää niitä muitakin arvoja, kuin jyystämisen.Elämä on lahja. Käyttäkäämme se hyvin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat