”Narsistinen miniämme yrittää estää poikaamme tapaamasta vanhempiaan – mitä voimme tehdä?” Lue psykologin neuvot

”Narsistinen miniämme yrittää estää poikaamme tapaamasta vanhempiaan – mitä voimme tehdä?” Lue psykologin neuvot

Mitä tehdä, kun miniä viestittää miehelleen jatkuvasti ja painostaa lähtemään kotiin vanhempiensa luota?

Lasten puolison kanssa ei ole aina helppoa tulla toimeen. Mitä pitäisi tehdä silloin, kun miniä ei halua olla appivanhempien kanssa tekemisissä eikä haluaisi miehensäkään tapaavan vanhempiaan? Psykologi Sanna Aulankoski vastaa huolestuneen vanhemman kysymykseen.Lue koko juttu

Kommentit (8)

Vierailija

Mites se menikaan..... tarvitaan kaksi osapuolta....

Jos Rouva&Herra X kirjoittavat murheellisina, etta minia on taysin laittanut valit poikki vuosien varrella niin itselle ainakin nousee kysymys, miksi ihmeessa. Miten tilanne on voinut tulehtua noin paljon? Silloin tilanne tuskin on se, etta minia yksin on valit tulehduttanut. Varsinkin jos aviomies pyrkii hanta puolustamaan. Saaliksi kay miesta, jonka aiti tuolla tavoin jatkuvasti syyllistaa poikaa taman valinnasta.

Tasapuolisuus

Sairasta kytätä miniän puhelimen käyttöä.
Kyllä miniä on vapaa ihminen, saa käyttää omaa puhelinta 5 tuntia päivässä, saa olla soittamatta miehensä vanhemmille, ja silti viestittää puolisolleen, varsinkin jos on lapsia.

Suhtautuvatko psykologit hyväksyvästi ihmisiin jotka eivät kerro mitään muuta kuin että joku on narsisti koska ei ole yhteydessä heihin.

Yhteiskuntamme syyllisti miniän jo maataliusvaltaisessa yhteisössä, syy on löytynyt aina sukukypsästä nuoresta naisesta.

Kakarat ja miehet ja vanhukset ovat olleet jotenkin ylempänä.

Onko psykologin tehtävä tukea ihmisiä, jotka syyttelevät yksipuolisesti selän takana.

Kun ei voi tietää syytä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
asian kokenut

Toivottavasti kukaan ei joudu narsistin tai psykopaatin kynsiin. Ne vievät teiltä terveyden ja omaisuuden. Valitettavasti Suomessa on paljon näitä ihmisiä, ja varsinkin miehet eivät tajua kenen kanssa asuvat.

Martza

Miehen vanhemmat tekevät miniästä narsistin, joka haluaa että poika ei ole tekemisissä vanhempiensa kanssa...mitä on mahtanut tapahtua tässä 20 vuodessa sellaista, että miniä ei halua olla tekemisissä?Aina tarvitaan 2...itseni kohdalla anoppi ja appi kävivät meillä nälvimässä miten en osaa mitään, appi sanoi minulle imettäessäni pientä vauvaani, "tuleeko sinulta muka rintamaitoa?" Itkin heidän lähtönsä jälkeen...joulupöydässä haukkui minua, niin että lähdin itkien kotiin ja mieheni tuli lasten kanssa perässä...ehkäpä ovat itse aiheuttaneet, ettei tee mieli kylään mennä...

Vierailija

Minusta psykologin neuvot olivat hyviä.
Jos miniä ei jostain syystä halua olla tekemisissä appivanhempien kanssa, niin appivanhempien on syytä se vain hyväksyä. Alkeellisimpiin kohteliaisuussääntöihin kuuluu, että kylässä keskitytään seurustelemaan isäntäväen kanssa eikä viesteilemään kännykällä.

Salo soi

Meillä piti hakea itkevät lastenlapset kylästä pois kun miehen isä haukkui lapset, sitten miniän. Ikinä ei osattu tehdä mitään oikein. Narsisteja ovat nämä isovanhemmat kun eivät ymmärrä jättää poikansa perhettä rauhaan. Isoäiti aina hokee kuinka miniä myrkyttää lasten mielen, kun eivät lastenlapset halua olla tekemisissä. Ikinä eivät mihinkään lapsia vieneet, kun kaikki matkat olivat ”aikuisten reissuja”, jälkikäteen ajateltuna hyvä niin. Viimeinen niitti oli ku anoppi maksoi 1000€ perheen isälle että jättää perheensä.

Vierailija

Psykologia on samaa tasoa kuin horoskoopit- mutta tuhat kerta kalliimpaa- ja miljoonakertaa vaarallisempaa. Lopputulos on useimmiten rahat psykologistille ja pillerit uhrille? Eli varoitus- ei kannata kuunnella niitä tyyppejä oloenkaan- on puppua, mutta vaarallista jos alkaa uskomaan moiseen.

ps.

ja arvaus että tohtori tarjoaa maksullisia pillereitä ongelmaan ja nauraa koko matkan pankkiin?-

Unihäiriö kuten ADHD on keksitty tauti kuten myös Asperger on keksitty 'tauti' kuten skitsofreniakin eli "jakomielitauti"(neuvostoliitossa keksitty toisinajattelijoiden 'hoitoon' )ja ADHD- eli levottomuushäiriö- kun normaali lapsihan on innokas ja ei aina keskity istumaan hiljaa pulpetissa kun joku hölöttää asioita joita ei ehkä ymmärrä.

https://www.youtube.com/watch?v=tUf7DzTGhZE

kyse on maailman suurimmista bisneksistä- lääkebisneksestä ja siis rahasta- suomessa 7000 opioidi-lekuria jakaa huumeita?

https://www.youtube.com/watch?v=VGLlzlpK-PI

https://yle.fi/uutiset/3-10807449

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/38749-masentavat-masennusl...

https://www.kaleva.fi/teemat/luonto/ehka-adhdkin-on-keksitty-sairaus/6802/

ADHD, ADD, HD on keksitty diagnoosi lääkkeiden myyntivoittojen edistämiseksi

http://nwohavaintojapromo.blogspot.com/2016/11/adhd-add-hd-on-keksitty-d...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat