Onko kaapissasi Samuji-aarre, josta kohta tapellaan? Muotitaloa uhkaava konkurssi sen kun nostaa vaatteiden arvoa

Onko kaapissasi Samuji-aarre, josta kohta tapellaan? Muotitaloa uhkaava konkurssi sen kun nostaa vaatteiden arvoa

Muotitaloa uhkaava konkurssi herättää tunteita. Aiheuttaako se myös rakettimaista arvonnousua vuonna 2015 ostamallesi mekolle?Lue koko juttu

Kommentit (7)

bigno

Sori mutta ovat kyllä niin susirumia vaatteita että oksat pois, miksi suomessa ei osata valmistaa linjakkaita, kauniita vaatteita, kaikki ovat säkkimäisiä ja rumia. Muutama lisäsauma tekisi terää tähänkin suunnitteluun. Ostaisin ja maksaisin kyllä jos olisivat linjakkaampia muotoilultaan.

Kissatyttö

Totta! Suuret säkit näyttävät hyvältä vain 185 senttisen ja 49 kiloa painavan mallin päällä. Muista ne tekevät tasapaksuja tanttoja! Täysin väärät mittasuhteet ! Ja tosiaan muutama muodon tekevä sauma ei olisi pahitteeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
KikeH

Suurinosa puseroista ja takeista ovat nykyään muodottomia. Valmistaminen on halpaa ja nopeaa. Olen jo monta vuotta odottanut että muoti kääntyisi ja tulisi enemmän vartalnmukaisia vaatteita. Olen pienikokoinen ja isot vaatteet eivät näytä hyvältä.

Vierailija

Jostainhan se kertoo kun yritys menee konkurssiin;ei ole kysyntää tarpeeksi, tuotteet väärin hinnoiteltu jne. Silloin pitää jotain muuttaa, muuten joutaa kuolla pois.

Vierailija

Minulla on yksi Samujin yksivärinen villapaita, joka on täyttä villaa. Se on ihana ja ajaton. Voisin ostaa toisen villapaidan Samujilta, mutta niitä ei oikein ole ollut tarjolla. Stockalla oli vain todella pitkä ja painava takki jne. Villapaidat voisi olla Samujin bravuurituote. Itse tykkään kuvan sinisestä mekosta hyvinkin paljon, mutta hintatasolta Samujin tuotteet on niin kovia, että mukana pitää olla kuponki tai sitten alesta pitää etsiä vaatteet. Materiaalit on priimaa, mutta Samuji voisi keskittyä muutamaan bravuurituotteeseen, kun nyt on tehty kokonaisia vaatekertoja. Toivon että Samuji selviää. En ole ennen villapaitaani ollut innostunut, mutta se on niin hyvälaatuinen että haluaisin toisen vastaavan. Kuvat ei tee laadulle oikeutta, mutta kokeillessa tuntee materiaalien laadukkuuden.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat