Kommentit (8)

ekoteko

Ei suomessa tarvitse synnyttää luodakseen toivoa tai tehdäkseen ekotekoja.

Päin vastoin. Lopettakaa synnytys suomessa ja adoptoikaa lapsia maista joissa Heillä ei ole juurikaan mahdollisuuksia. Kasvattakaa heidät kunnioittamaan ihmisyyttä, humaaniutta ja veronmaksua suomeen.

  Näin toimien tehdään suomesta parempi paikka sekä tehdään myös isoja ekotekoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ilmastonmuutoksesta sekoilevat keksivät joka viikko uusia keinoja, missä saavat korostaa olevansa parempia ihmisiä ja osoittaa muita sormella. Näiden tärkeilijöiden mielestä kaikkien pitäisi vain kasvattaa ituja ja haistella omia pierujaan.

Vähemmän mutta paremmin hoidet...

Nykyään lähes jokainen syntyvä lapsi jää myös henkiin ja elää aikuiseksi saakka. Sen vuoksi on harhaanjohtavaa verrata syntyvyyttä 1800-luvun syntyvyyteen. Siihen aikaanhan suurin osa lapsista kuoli jo pienenä. 

Toiseksi, mikään määrä vauvoja ei takaa tulevien eläkeläisten eläkkeiden maksua, elleivät vauvat aikuistuessaan myös saa sellaisia työpaikkoja, joilla he pystyvät elättämään itsensä ja maksamaan eläkemaksunsa. 

Eläkkeiden maksun vuoksi ei siis ole tarpeen lisätä syntyvien vauvojen määrää. 

Jos automatisaatio etenee nykyvauhtia, suurin osa nykyisistä työpaikoista häviää joka tapauksessa. 

Eläkkeet voidaan aivan hyvin rahoittaa myös automaation verotuksella, tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi verottamalla pörssivoittoja tai muita omaisuustuloja kuten vielä joitakin kymmeniä vuosia sitten olikin tapana tehdä.. 

Jos vauvoja on vähemmän, enemmän ihmisten voimavaroja pystytään sijoittamaan vanhojen ihmisten hoitoon. Vauva ja lapsi tarvitsee huolellista hoitoa ja opetusta aikuisuuteen saakka, sen sijaan vanhojen ihmisten huonokuntoisuuden aika ei ole sen pitempi kuin aiemminkaan, vaikka elinikä piteneekin. 

Onkin hyvä asia, jos vauvoja hankkivat vastaisuudessa vain ne ihmiset, jotka todella haluavat omia lapsia, ja jotka myös haluavat elää lastensa kanssa ja hoitaa heitä.

Vierailija

Paras ekoteko olisi jättää pakolaiset ottamatta Suomeen. Ilmaston kannalta pakolainen liiansuureksi paisuneen populaation maasta ei ole kuin lisätaakka kannettavaksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat