Nelikymppinen Antti on käynyt treffeillä parinsadan naisen kanssa – listaa 11 naistyyppiä, joihin on tutustunut

Nelikymppinen Antti on käynyt treffeillä parinsadan naisen kanssa – listaa 11 naistyyppiä, joihin on tutustunut

Antti Kivimäki deittaili pariasataa naista vuosina 2006–2012. ”Tinderistä en tiedä mitään, mutta Suomi24:sta ja Deitti.netistä minulla on rutkasti kokemusta.” Myös Antin nykyinen suhde alkoi nettitreffeistä. Kuva: <span class="photographer">Riikka Kantinkoski</span>

Antti Kivimäki harrasti nettideittailua vuosia ennen Tinderiä. Hän on ehtinyt käydä nettitreffeillä noin 200 kertaa. Kokemustensa perusteella Antti listasi 11 erilaista deitti-ilmoitustyyppiä. Tunnistatko itsesi?Lue koko juttu

Kommentit (14)

EX-nettideittailija

Eihän tuo määrä ole mikään ihmeellinen varsinkaan Helsingissä. Ainoa ihme on, että ei muka tuostakaan joukosta ole löytynyt ketään pidempään suhteeseen. Uskon, että nyt tinder-aikana on paljon ihmisiä, jotka saa 200 deittiä täyteen parissa vuodessa, jos tähtäimessä on vain irtoseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Syyplrs

Kohta 4. Kirjoittaja ei edes tiedä mikä on oikeasti Mies. Hohhoijaa. Toiseksi ihmiset kyllä tutustuu ilman tintereitäkin, vaikka huoltoaseman tankkauspisteellä. Netti on vienyt luovuuden ja rohkeudun

Vierailija

Antti on mies, joka arvioi toista osapuolta oman maailmankatsomuksensa kautta. Eli se tarkoittaa sitä, että Antin analyysit eivät pidä paikkansa. 

Antin pitäisi opetella vuorovaikutusta ja kysyä lisäkysymyksiä, jotta hän saisi selville minkälaisen naisen kanssa hän oikeasti on treffeillä, eikä tehdä vain olettamuksia.

Tällaisiin miehiin olen törmännyt useamman kerran. Joskus ovat jopa aloittaneet keskustelupalstalla juttuja aiheista joita käsittelimme treffeillä. Huumorinikin on käännetty vakavaksi faktaksi, vaikka fiktiota olikin. 

Höpöhöpö miesten juttuja nämä.

Vierailija

Antin mielestä ykköstyypin naiset eivät tiedä mitä haluavat, vaikka tuosta tuli ilmi että nimenomaan tietävät. Ovat kohtuuden ystäviä eivätkä halua ääripäitä.

Vierailija

Liikaa analysointia, nuo piirteet löytyy melkein jokaisesta ihmisestä. Antin katse vaan on pelottavan intensiivinen kuvassa, suorastaan kylmäävä. Eikä 200 naisen treffailukaan mikään hyvä meriitti ole. Kertoo miehestä enemmän kuin tämä mies näistä 200 naisesta. Hirvittävän vaativa ja nirso mies. Jättääkö heti jos joku piirre/lause/sana/ajatus/teko/ilme/mielipide ei miellytä? 

Vierailija

Ensimmäisenä ajatuksena tuli mieleen kysymys, että miksiköhän ei ole löytynyt kumppania vierelle ennen kuin on deittaillut "parin sadan" naisen kanssa.

Uskoo ken haluaa

Eihän tuo nyt ole tositarina.

Naiselle tuo parisataa ei ole mikään ihmeellisyys, mutta ei tavallinen mies tuollaista lukua saavuta yhtään mitenkään parissa vuodessa. Riittävästä kirjoittamalla ehkä treffit kuukaudessa. Joka sadas nainen saattaa vastata yhteydenottoon. Miehen ilmoitukseen ei vastaa kukaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat