Korvaus jopa 600 euroa – alatko toivoa, että lentosi olisi myöhässä?

Korvaus jopa 600 euroa – alatko toivoa, että lentosi olisi myöhässä?

Pidä pää kylmänä, jos lentosi myöhästyy. Sinulla voi olla oikeus jopa 600 euron hyvitykseen.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Vierailija

En voi suositella airhelpiä, he veloittavat oikeudelliset kulut vaikkeivät edes ole joutuneet viemään asiaa oikeuteen. Itse sain myöhästyneestä lennosta Phuketiin suoraan Tui:LTA jaettuna vakiokorvauksen 600€ ilman mitään vänkäämistä. Kaveri vänkäsi airhelpiä kanssa ja sai vain 300€ pidemmän ajan kuluessa kuin minä.

Piipsukka

Mieheni kanssa vietimme viime jouluaaton Frankfurtin lentokenttähotellissa koska lento Torontosta Helsinkiin myöhästyi. Näinollen jatkolento Frankfurtista Helsinkiin järjestyi vasta joulupäivänä. Lufthansa hoiti korvaukset esimerkillisesti ilman kikkailuja, täytin lomakkeen netissä ja saimme täyden korvauksen (600€/hlö). Sekä yöpymisen ruokailuineen. Suosittelen ottamaan aina yhteyttä lentoyhtiöön

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

On myös mahdollisuus ottaa yhteyttä Euroopan Kuluttajaviranomaiseen, jos lentoyhtiöltä ei tule vastausta. Valituksen voi tehdä suomen kielellä.
Kuluttajaviranomainen toimittaa dokumentit eurooppalaisen lentoyhtiön kotimaan kuluttajaviranomaiselle. Oikeuteen he eivät vie asiaa, vain sopimusratkaisu on mahdollinen.

Oma kokemukseni on, että Itä-Eurooppalaiset lentoyhtiöt (esim. Ukraina Int'l Airlines, Blue Air) pyrkivät välttämään korvausvelvollisuuden. Matkustajan omat yhteydenotot eivät tuota tulosta. AirHelp ja vastaavat perintäfirmat tulevat silloin apuun. Provision maksaa mielellään, jos vaihtoehtona on 0€.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat