Quentin Tarantinon uutuus on raivoisan hauska komedia, jossa käsitellään tosielämän tragediaa

Quentin Tarantinon uutuus on raivoisan hauska komedia, jossa käsitellään tosielämän tragediaa

Once Upon A Time... In Hollywood -elokuvassa nähdään ohjaaja Quentin Tarantinolle tyypilliseen tapaan koko joukko herkullisia sivuhahmoja. Huom! Arvio sisältää juonipaljastuksen. Lue koko juttu

Kommentit (17)

Vierailija

Vaihtakaa otsikko, vaihtoehtoinen loppu on kaikki mihin elokuva kiteytyy. Osa kokemuksesta olisi mennyt jos artikkelin olisi nähnyt ennen elokuvaa.

Vierailija

Joo nyt nopeasti otsikko vaihtoon. Onneksi ehdin leffan käydä aiemmin päivällä katsomassa. Tarantino itse on myös toivonut, että arvosteluissa tai muissa jutuissa ei paljastettaisi elokuvan juonta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mr. Pink

Voi luoja. Vaihtakaa nyt tuo otsikko. Antaa katsojan itse nauttia loppuratkaisusta ilman, että sitä tarvii alkaa korostamaan arvostelussa. Apinakin arvaa mitä "uusi loppuratkaisu" voisi tässä kontekstissa tarkoittaa

Pettynyt

Pitkäveteinen leffa, miten tätä hehkutetaan näin paljon?? Menin katsomaan vain, koska Sharon Taten kohtalo on aina kiehtonut minua. Loppu oli suuri pettymys.

Niilis

Todella ala-arvoista toimintaa kriitikolta. Kaukonen varmaan huomasi itsekin, miten suuri osa elokuvan viehätyksestä perustui tälle autenttisuuden ja vaihtoehtotodellisuuden piirileikille, mutta päätti sitten pilata tämän efektin muilta spoilaamalla sen etukäteen. Tuntuu siltä, että kriitikko oli kovinkin tyytyväinen itseensä, kun tajusi leffan pointin, ja heti piti suuna päänä alkaa esitellä omia tulkintojaan.

Ramintino

Olipa hyvä, että pysyin kaukana arvosteluista! Pelkkä otsikko tästä arvostelusta tuhoaa koko leffan jännitteen! Mitä ihmettä on ajateltu!

Filmifriikki

Me Naiset, vaihtakaa välittömästi spoileriarvostelunne otsikko! Ja hävetkää!

Ps. Elokuva ei ollut "raivoisan hauska komedia", vaan hidastempoinen ja ylipitkä draama. Mutta tämä on makuasia. 

Vierailija

Eikös tuossa "lisää luettavaa" -osiossa ole vielä vanha otsikko...?

Mukava sinänsä huomata, että joku toimituksessa näitäkin palstoja lukee.  Joskus olen kyllä ihmetellyt, ettei tätä kautta annetulla palautteella ole ollut nähdäkseni mitään vaikutusta tai siihen ole ainakaan vastattu mitään. Joten kiitos tästä!

Vierailija

Mistä Tarantino on sen maineensa saanut? Teki takavuosina pari vähän parempaa elokuvaa, mutta suurin osa tuotannosta melkoista sontaa.

Ellu elokuvatähti

Kävin katsomassa ja oli tylsin ja pitkäveteisin näkemäni leffa. Tarantino on tehnyt hyviäkin leffoja mutta siitä on jo kovin kauan....

Tätä leffaa ei olisi pelastanut vaikka siitä olisi saksittu puolet leikkaamon lattialle, niin tylsä se oli.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat