Jugendtalo Aurajoen rannalla vaati kolme vuotta kestäneen remontin – tuloksena hulppea loppuelämän koti

Jugendtalo Aurajoen rannalla vaati kolme vuotta kestäneen remontin – tuloksena hulppea loppuelämän koti

Kotiin kuljetaan pariovista. Seinään upotettu postiluukku on yksi porraskäytävän upeista yksityiskohdista.

Jugendtalo ja idyllinen jokinäkymä houkuttelivat Sarin ja Henrin luonnon rauhasta Turun keskustaan.Lue koko juttu

Kommentit (1)

Vier.

Ihastuttava koti jossa on rauhallinen, kodikas tunnelma. Mielestäni kauniit, hillityt värit joissa silmä lepää. On suuri ero Suomessa nykyäänkin suosiossa olevaan vitivalkoiseen kliinisen näköiseen sisustustyyliin, joka tuntuu kovalta ja luotaantyöntävältä. Ehkä tässä asunnossa on ruotsalaisia piirteitä sisustuksessa, joihin olen tottunut täällä Ruotsissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat