Veera, 28 lähti lenkille ja heräsi kolme päivää myöhemmin sairaalasta jalka amputoituna

Veera, 28 lähti lenkille ja heräsi kolme päivää myöhemmin sairaalasta jalka amputoituna

Veera Priha jäi kolme ja puoli vuotta sitten rekan alle. Oikea jalka vahingoittui onnettomuudesta niin pahoin, että se oli pakko amputoida.

Joulukuussa 2015 Veera Priha lähti lenkille ja heräsi kolme päivää myöhemmin sairaalassa jalka amputoituna. Nyt hän ajattelee, että onnettomuus muutti elämää vain parempaan suuntaan.Lue koko juttu

Kommentit (11)

kärsinyt sielu

Ihailtavaa sinnikkyyttä. Moni olisi masentuneena sängyn pohjalla mutta sinä elät! Ja vieläpä urheilullista elämää. Aivan mahtava esimerkki olet. Älä piittaa pahoista kommenteista joista tyhjäsieluiset ihmiset saavat omaan elämäänsä sisältöä, sillä he satuttavat jokatapauksessa jotakin ihmistä, osut vaan silloin tällöin heidän tielleen ja saat osasi siitä. 

Upea nuori nainen ja kaunis niin päältä kuin sisältä.

Kaikkea hyvää sinulle ja poikaystävällesi tulevaisuuteen! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
moukat

"Matkalla yökerhoon miesporukka alkoi kuitenkin huudella Veeran perään, että ”katsokaa, kuinka ruma ämmä”.

Siis ihan uskomattomia moukkia! Ei voi käsittää :-(! Veera on tosi kaunis nuori nainen.

Entinen naapuri

Voi Veera mitä olet joutunut kokemaan! Mahtavaa, että olet positiivisella asenteella saanut elämäsi entistä ehompana takaisin. Kaikkea hyvää sinulle nyt ja tulevaisuudessa!

Vierailija

Heijastin olisi tuskin auttanut perävaunun takas, mutta ei olisi ollut pahitteeksi.

Itse olen 40 % invaliidi suolistosairauden takia ja 3 leikkauksen jälkeen. Uimahallissa varsinkin lapset tuijottavat. Mikäli he kysyvät vanhemmiltataan mitä tuo on (avanne) minulla on tapana selittää heille kun vanhempi hyssyttelee... Voin rehellisesti esittää myötätuntoa ihmisille kun itse on käynyt läpi kipu ja väsymyshelvetin.

Seri

Jumalan siunausta elämääsi ja kaikkea hyvää teille molemmille.Ei elämä yhteen jalkaan pysähdy,proteeseja on laadukkaita ja juokset vielä lujempaa. 🤗🥰🦵Ja menoksi.

Maarit Sinikka

Veera, olet upea ja sisukas nainen! Sivisty-
mättömät ja tyhmät ihmiset laukovat
loukkaavia kommentteja.Kiukuttaa nämä
henkisesti köyhät ja sielullisesti kehitty-
mättömät ihmiset.Sinulle kaikkea hyvää ja
urheilullista jatkoa!

Vierailija

Olet upea! Kaikki käyvät läpi omat taistonsa, sinun taistelusi on ollut iso ja monenlaisia yllätyksiä täynnä. Se, että kaikki kokemasi ei ole vienyt toimeliaisuuttasi, tavoitteita ja tekemistä on hieno esimerkki, ihan meille kaikille! Elämä voi yllättää positiivisestikin, ihan milloin vain 💕

Tsempit

Itselläkin proteesi ja sama kokemus huutelijoista, kaikki miehiä ja usein mua huomattavasti vanhempia, jo keski-ikäisiä. Kyllästyttää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat