”Hiuksia ei saa kutsua tukaksi” ja 12 muuta kirjoittamatonta sääntöä, joita opimme noudattamaan koulussa

”Hiuksia ei saa kutsua tukaksi” ja 12 muuta kirjoittamatonta sääntöä, joita opimme noudattamaan koulussa

Ei maistu hyvältä. Vai maistuuko sittenkin?

Oppia ikä kaikki! Listasimme hämmentävät sosiaaliset säännöt, jotka opimme vertaisiltamme koululaisina.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Vierailija

Muistan varmaan ikuisesti 7 luokan ensimmäisen päivän. Eka kerta ikinä ruokalassa( ala-asteella syötiin omassa luokassa omilla oaikoilla) ja valitsin linjastoa lähimmän pöydän kun pelkäsin kippaavani tarjottimen jos kantaisi kauemmas. Kukaan ei vaan ollut kertonut että se pöytä oli OPETTAJIEN. Ei mitään merkkiä tms mistä pieni 7 luokkalainen olisi ekana päivänä voinut sen tietää. Kukaan ei myöskään tullut sanomaan kun siinä istuin, ei ennen kuin tuli ensimmäinen opettaja, joka suureen ääneen alkoi paasata siitä miten en missään tapauksessa saa istua opettajien pöydässä, ja että mun pitäisi vähän ajatella ennenkun teen jotain. Ja kyllä, lopulta jouduin vaihtamaan pöytää, ja koko ruokaka nauroi. Vihasin koko kolmea vuotta kun piti siinä läävässä olla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

"Hämmentävän monella oli peruskoulussa kala-allergia erityisesti niinä päivinä, jolloin tarjolla oli silakkapihvejä. Jostain kumman syystä allergia ei ulottunut kalapuikkoihin."

Aikuisina nämä "valikoivasti kala-allergiset" ovat vuoroviikoin "yliherkkiä" rasvalle, sokerille, lihalle, kalalle, kuiduille, gluteiinille, laktoosille, kasviksille, mausteille. Jännästi se ehdoton yliherkkyys näiltä neiteilijöiltä muuttuu muotoon "kyllä minä vähän voin syödä", kunhan jälkiruokaan asti päästään...

Vierailija

Ylä-aste oli elämäni kamalinta aikaa. Hormonit pistivät mielialat ihan sekaisin, opettajat vaihtuivat joka tunti, tuntui ettei ketään kiinnosta. Putosin kärryiltä vaikeammissa aineissa, ja kaikesta tuli aina vain sekavampaa. Lisäksi muistan epätoivoisesti koittaneeni kuulua joukkoon, mutta en oikein sopeutunut mihinkään. 

Lopulta eksyin vääriin porukoihin, koulu meni päin honkia ja meni monta vuotta ennen kuin löysin oman polkuni. Nyt onneksi asiat ovat hyvin, mutta niin monelta ongelmalta olisi säästytty, jos... 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat