Makaronilaatikko ilman jauhelihaa – tämä suosikkiresepti toimii aina

Makaronilaatikko ilman jauhelihaa – tämä suosikkiresepti toimii aina

Rapea pinta kruunaa arkiruokien ykkösen!

Makaronilaatikko on arkiruokien aatelia, sillä se ratkaisee myös seuraavan päivän ruokapulman. Tämä suosittu makaronilaatikko valmistetaan edullisesta soijarouheesta.Lue koko juttu

Kommentit (1)

Soijaa ja siemenöljyjä siellä toimituksen viisaat päät vaan kolahtelee. Montako sademetsää on GMO:n ja myrkytetyn soijan eestä kaadettu?

Ja siemenöljyjä päälle.

Kuka ottaa vastuun kansan sairastumisesta?

http://www.ravintoterveys.net/margariinit.htm

-

Punaisen lihan kulutus ei ole kasvanut Suomessa viimeiseen 40 vuoteen, joten miksi sen syöntiä pitäisi vähentää, kun ei lihan ole todettu aiheuttavan mitään terveyshaittoja, päinvastoin? 

Kaikki tutkimukset, joissa muka liha on syypää johonkin sairauteen on tehty kyselytutkimuksella, mitä nyt ehkä tuli syötyä. Näissä tutkimuksissa ihmisten kokonaisravitsemus on ollut huonoa (sokeria, siemenöljyjä, jauhoja ja lisäaineita), jotka tutkitusti aiheuttavat sairauksia ja lihottavat. Mutta syypääksi on laitettu liha, ei kasvisten ja kalan puute.

Ihmisiä on vain 0,01 prosenttia kaikesta elämästä, mutta olemme jo tuhonneet 83 prosenttia luonnon­varaisista nisäkkäistä ja puolet kaikista kasveista.

Väestön räjähdysmäinen kasvu on oikeasti ongelma, joka pitäisi saada pysähtymään.

Suomalainen syö keskimäärin (vuonna 2018) punaista lihaa vuodessa  28 kiloa ja broileria 12 kiloa eli yhteensä lihaa syödään 40 kiloa vuodessa. Eli viikossa suomalainen syö lihaa 770 grammaa, josta punaisen lihan osuus on 540 grammaa. Osa tästä lihasta päätyy kissojen ja koirien ruuaksi sekä ruokahävikkiin.

Lähteet: Luke ja lihatiedotus

http://www.peltolanmakihighland.fi/uncategorized/ehdotus-siita-etta-vilj...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat