Kuinka suomalainen ihan oikeasti olet? Vastaa 15 kysymykseen, ja me kerromme lopullisen totuuden

Kuinka suomalainen ihan oikeasti olet? Vastaa 15 kysymykseen, ja me kerromme lopullisen totuuden

Mistä tunnistaa suomalaisen? Me Naisten stereotypioita kaihtamaton ja ehdottoman epätieteellinen testi kertoo vastauksen.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (44)

0/10

Huono! Vastausvaihtoehdot on muotoiltu siten että varmasti vastaa suomalaisittain. Harvassa oli edes sopivaa vaihtoehtoa, joten sitten täytyy ottaa se mitä haette. 0/10

Vierailija

Olen testin mukaan "semisuomalainen", mikä ei liene mikään ihme, sillä olen kotoisin Pohjois-Lapista ja neljännessaamelainen. Kotipaikkakunnaltani katsoen muu Suomi vaikutti aina todella kaukaiselta; Norja ja jopa Ruotsi olivat selvästi läheisempiä.

Asun nyt  (toistaiseksi) hiukan etelämpänä, mutta tarkastelen Suomea edelleen ns. ylhäältä alaspäin. Ja ei, en koe itseäni kovinkaan suomalaiseksi. Jopa Tokiossa olo oli kotoisampi kuin konsaan Helsingissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hävetkää

Todella huono räpellys edes "mukahauskaksi"-hömpäksi. Ääripolarisoidut vaihtoehdot ja kehnot kysymykset. Todennäköisesti alakoululaiset saisivat laadittua kaiken puolin paremman kokonaisuuden tunnissa. 

Minua ihmetyttää miten tälläinen ala-arvoinen roska voidaan edes hyväksyä julkaisukelpoiseksi.

Vierailija

En edes ole suomalainen ja asunkin täällä vain osan vuodesta.Silti olin testi mukaan semisuomalainen ,,ööö nyt jokin taisi kysymyksissä olla vialla.

Vierailija

Vastausvaihtoehdot olivat huonot, olisi voinut keksiä parempia, jotta saa rehellisesti oikean tuloksen. Nyt piti valita vähiten väärä vaihtoehto. Joko olet mykkä yrmy tai sosiaalisempi kuin kukaan muu ikinä missään  ja välivaihtoehto oli myös sopimaton, blääh.

Asun suurkaupungissa ulkomailla ja voin kertoa että ei kukaan esim. tavaratalon hississä rupea kertomaan elämäntarinaansa tai vaihda yhteystietoja muiden hississäolijoiden kanssa : )

Vierailija

Typerin oli mökkiviemisten vaihtoehdot. Shampanjaa, mauttomia keksejä tai oma lauluääni. Useimmat varmaan vievät jotain grillattavaa, leipää, leikkeleitä, juustoja ja olutta/viiniä. Mutta sehän olisi ollut liian järkevää.

Vierailija

No hohhoijaa. En tiedä mitä logiikkaa tässä haettiin, mutta todellisuudessa esimerkiksi englantilaiset ovat jonottajakansa, kun taas henkilökohtaisten kuulumisten kertominen on pikemminkin suomalainen tapa, verrattuna siihen ympäripyöreään "how are you" -small talkiin.

Mutta tässä oli kyllä testi, josta ei löytynyt lähes yhtään sopivaa vaihtoehtoa. Mikä tämän tarkoitus oikeastaan oli, muu kuin "niin me SUOMALAISET öhö öhö"? Vinkki: matkustelkaa enemmän, varsinkin Euroopassa, tutustukaa ulkomaalaisiin ja maahanmuuttajiin, niin saatatte huomata, että eivätpä ne monet "suomalaiset" tavat niin kovin suomalaisia erityispiirteitä ole.

Vierailija

En usko testin tulosta, koska suurin osa vastauksista oli niin idioottimaisia, ettei mikään niistä ollut täysin oikein. Erittäin typerä testi!

Vierailija

Vastailin niin typerästi, kuin oli tarkoituskin ja yllätys, yllätys, olen niin suomalainen kuin olla voi. Kumma juttu, kun olen ulkomaillakin matkustanut hississä, eikä kukaan ole kertonut minulle elämäntarinaansa tai tarjoutunut elinikäiseksi ystäväksi. Syynä täytyi olla se suomalainen torjuva asenteeni. Tästä testistä olisi pienellä vaivannäöllä saanut jopa hauskan. Paremmin toimisi sellainen näkökulma, että ei me ollakaan ihan sellaisia kuin nämä erittäin kliseiset ja omituiset luonnehdinnat aina antavat ymmärtää.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat