Täytyykö työkavereista tykätä? Psykologi kertoo, millainen on ihannekollega

Täytyykö työkavereista tykätä? Psykologi kertoo, millainen on ihannekollega

Läheiset työkaverit lisäävät työhyvinvointia ja saavat puhaltamaan yhteen hiileen.

Jo yksi hyvä työkaveri lisää hyvinvointiamme työssä. – On kuitenkin muistettava, etteivät kaikki tule työpaikalle ystävystymään, sanoo psykologi.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Töissä vaan..

Ei tarvi ystävystyä.. On niitäkin, joiden kanssa ei niin synkkaa, mutta töissä pitää tulla toimeen kaikkien kanssa ja pystyä työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa.. Liikaa on pahan puhumista ja nälvimistä.. Jopa kiusaamista ja syrjintää.. Valitettavasti naisvaltaisilla aloilla.. Kuten hoitoalalla. Miksi ei vain voi hyväksyä ja opetella tulemaan toimeen kaikkien kanssa.. Tykkäsi tai ei..

Ei näin

Entä jos työpaikalla on yksi johtavassa asemassa oleva esimies joka palkkaa sihteerikseen oman parhaan ystävänsä ja pari muuta heidän ystäväänsä. Kyllä kärsii työpaikan ilmapiiri tästä kuppikunnasta ja epätasa-arvosta, kun tämä poppoo yrittää pyörittää koko toimistoa ja yrittää säädellä omia sääntöjään toinen toisensa selustaa tukien. Onneksi muu työporukka tulee toimeen keskenään ja yrittää kaikin tavoin jättää tämän porukan omaan arvoonsa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Perhonen

On tietynlaisia ihmistyyppejä, jotka keräävät oman ryhmän ympärilleen...eli muodostuu näitä kuppikuntia. Olen itse kokenut työpaikalla epäoikeudenmukaisuutta, ryhmään kuulumattomuutta, eli jäänyt ulkopuoliseksi. Esimies oli suurin syy siihen.
Ajan myötä mitta tuli täyteen. En jaksanut jatkaa niin epämielyttävässä työyhteisössä. Siitä johtui sairauslomat, masennuin ja loppu viimein ainoa helpotus elämässä eteenpäin, oli työpaikan jättäminen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat