Luulitko sinäkin, että uusi James Bond on nainen? Valitettavasti maailma ei ole vielä niin valmis

Luulitko sinäkin, että uusi James Bond on nainen? Valitettavasti maailma ei ole vielä niin valmis

Muuttaako uusi 007 todella Bond-tytöt pysyvästi? Toimittaja Katariina Halonen epäilee, että vastaus on ei.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (115)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sara

Näin naisena voin todeta, että hoh hoijaa. James Bond on mies hahmo ja sillä siisti. Olisi naurettavaa jos tunnettu hahmo nyt yhtäkkiä muuttuisi naiseksi, vain että "feministit" ei pahoita mieltään. Naiset voivat käsikirjoittaa ja tehdä omat sankari hahmonsa kukaan ei kiellä ja on vaikka kuinka monta elokuvaa ja sarjaa missä nainen on pääosissa.

Repsikka

On niitä vahvoja nais hahmoja ollu elokuvissa iät ja ajat, veikkaisin että jos esim. Sarah connorista yritetään tehdä sean connoryy, olisi todennäköisesti tämän jutun kirjoittajankin mielestä ongelma asian kanssa.
Miks pitää mennä muuttamaan valmiita asioita feminismin nimissä? En tajua tai tulee tajuamaan asiaa.

009,865

Tehdään helinäkeijusta valkoinen partasuinen mies, lumiksi sopii musta nandiheimon mies ja pullukka toimittaja Katariinahan on ilmetty Joulupukki

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Voi helvetti, tähänkö maailma on menossa. Varmaan tosi mukavaa katsella mustaa lesbonaista mätkimässä valkoisia heteromiehiä, samalla puolustaen vähemmistöjä (panseksuaaleja sun muita amfibiohybrideitä) tietenkin hän tappelisi myös merenpohjasta siivotulla muoviroskalla ja söisi tofua/vegeruokaa sun muuta maailmanpelastavaa. Tehdään vaikka samalla lukuisia muita muunnoksia. Seuraavassa holokausti elokuvassa voisi olla nais hitler ja transunatsit. Voisi tulla myös seuraavat elokuvat: Wonderman, Iron women, pieni merenukko, Marko Poppanen, LuMikko ja seitsemän lesboa sun muuta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tuike kirjoitti:
Noo, mun mielestä menee nais Bondi samaan kastiin, ku tumma Mannerheimi...
Kun se ei vaan ole niin.

Itse olisin jättänyt katsomatta vallan, jos tämäkin olisi raiskattu. Sorry!

No ei olekaan. Ei ole nais-Bondia. Vaan 007. Tasavallan presidentti on ollut mies, sitten oli nainen. Sitten taas mies. Virka kuin virka voi olla niin miehellä kuin naisella. 

Ainut vaan, ettei kyseessä ole virka vaan agentti, jonka nimi on Bond, JAMES Bond.

Et selvästi ymmärtänyt jutun pointtia. James Bond ei vaihdu naispuoliseksi. James Bond on kyseisessä elokuvassa eläkkeellä, eikä enää hallussapidä arvonimeä 007. Tämä nainen ottaa 007 arvonimen jotenka hän on elokuvan "päähenkilö"

Tekopyhyys

Musta nainen vielä. Varmaan lesbokin kun niin torjuu Jamesin yritykset. Ei olisi tarpeeksi "tasa-arvoinen" jos uusi 007 olisi vaalea ihoinen blondi ja vaikka äiti.

Vierailija

Typerää väkisinyrittämistä ja teennäisyyttä, naisena mua ei yhtään ahdista Bondin vahva miehisyys. Se on viihdyttävää fiktiota jota en ainakaan itse katsele vahtiakseni tasa-arvon ja kaikkien muiden oikeuksien toteutumista, vaan viihdykkeenä. Maailmassa on paljon vahvoja naisrooleja hyvissä elokuvissa. Bond pysyköön tyylilleen uskollisena ja ne joita tämä kauhea epätasa-arvo ahdistaa, voivat katsoa muita elokuvia pahan mielen välttämiseksi.

Larppanen

Nolottaa elää tässä ajassa... olisinpa syntynyt vaikka 100 vuoden päästä.. Hävettää kuulua kansaan, joka joutuu vieläkin miettiä näitä tasa-arvoasioita... Reilun kohtelun ja kaikkien ihmisten tasa-arvoisuuden pitäis olla yhtä itsestään selvää ja luonnollista kuin paskantaminen, mut eiii niin eiii...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat