Raija keksi sienien säilömiseen näppärän tavan, joka säästää aikaa ja parantaa makua – salaisuus on uuni

Raija keksi sienien säilömiseen näppärän tavan, joka säästää aikaa ja parantaa makua – salaisuus on uuni

Näistä näkymistä moni näkee unia.

Sieniretken jälkeen saaliin perkaamisessa ja säilömisessä menee helposti yöhön asti. Niinpä väsynyt sienestäjä päätti kerran kokeilla uutta tapaa, jolla selvitä hommasta nopeammin – eikä ole palannut enää entiseen.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Puuhavaari

Minä laitan kanttarellit ja suppilovahverot puhdistamisen jälkeen pakastuspusseihin ja pöytää vasten painan ilman pois, suljen pussit ja pakastan.
Kun otan sienet ruuan valmistukseen laitan jäisinä pannulle, jossa nesteen haihduttua voita sienten joukkoon ja paisto. Minusta on turhaa poistaa millään kikalla nestettä ennen pakastusta, koska näin suoraan pakastetuista tulee oikein maukasta, eikä ole kumisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat