Pystyisitkö tällaiseen aamulähtöön? Anni Hautala kertoo, miksi harjaa hampaatkin vasta töissä

Pystyisitkö tällaiseen aamulähtöön? Anni Hautala kertoo, miksi harjaa hampaatkin vasta töissä

Glorian Aakkoset-klassikkosarjassa Anni Hautala kertoo muun muassa, mikä häntä naiseudessa ihmetyttää.Lue koko juttu

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Marsupilami

Kumma juttu, miten tuokin nainen luulee olevansa ainoa ihminen, joka menee aamulla kuudeksi töihin. Moni menee, ja tekee vielä täyden työpäivän siihen päälle.
Jotain vikaa pitää olla ihmisissä tuossa perheessä(samoin kun sen toisen aamulänkyttäjän), jos siellä ei voi elää normaalisti aamuisin.

Vierailija

"Opiskellut valtiotieteitä"... Miksi ihmeessä nelikymppinen edelleen kehuskelee sillä, että on 15 vuotta sitten päässyt sisään yliopistoon? Hän on muutaman johdantokurssin siellä suorittanut ja jättänyt opinnot kesken, siinä ei ole mitään mainitsemisen arvoista. Pelkästään noloa hokea edelleen opiskelevansa, ja 15 vuotta sitten kesken jätetyistä opinnoista jauhaminen ei todellakaan anna hänestä yhtään fiksumpaa kuvaa, vaikka sitä yrittääkin. Selvästi kova paikka hänelle, kun itsellä ei ole mitään koulutusta, tuossa haastattelussakin sanoo, että koulutus pelastaisi maailman.

Siis

En tykkää kenestäkään eroneesta naisesta jolla on lapsia. Lapset vaan kärsii kun ei ole normaali perhe elämä. Viet ja tuot lapsia sinne ja tänne lapsilla ei ole hyvä olla missään ja ressaantuvat.

Vierailija

Parisuhteissa on usein toinenkin osapuoli kuten tässäkin Jari Kivelä ja Anni Hautala. On aika epäreilua laittaa kaikkea Annin piikkiin ja Jarillahan oli jo ennestäänkin lapsi joten hän on ollut jo rikkomassa ainain kaksi niitä "normaaleja" perheitä mitä ne nyt sitten ovatkin. Miksi se jotenkin erityisesti naisen vika olisi jos lapsista tulee viirupäitä

Nukjumatti

Minä oon ollu työpaikalla klo 6.30 viimeiset 24 vuotta, herään klo 4.45, bussipysäkille klo 5.30 ja viel sit ratikalla töihin. Kotona taas klo noin 16. Että sillä lailla-riippuu vähän ruuhkasta.

Nökö

Ammatinvalintakysymys tietenkin- mutta meitsin työpaikalla ei työaikana ole vara hampaita peseskellä, vaan työaika ja pakkia on työntekoa varten. Jos ei hampaitaan kotona pese, niin sitten olet teemakkaran kuoret hampaiden välissä ruokatuntiin saakka.

Vierailija

Saa nähdä millaisia lapsia näistäkin eroneitten muksusta kasvaa kun tasapainoinen ja normaali elämä särkyy. Varsinkin kun ovat murros ijässä ja kumpaakin vanhempaa lapset tarvitsisivat. Huolineen ja murheineen.

Vierailija

Eipä tarvitse arvuutella. Olen jo töissä, kun Anni kömpii ylös. Hampaat ja muut on pesty jo tietysti kotona, koska ei työpaikallani voi hammasharjaa säilytellä. Ei meidän perheessä kyllä yksikään herää hammasharjan tai kahvin keiton ääniin. Olisihan se leppoisaa, kun voisi aamutoimet tehdä työnohessa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat