Selvitimme, miltä näyttää syksyn markettimuoti: kaksi supersuosittua kuosia sekä rutkasti käytännöllisyyttä

Selvitimme, miltä näyttää syksyn markettimuoti: kaksi supersuosittua kuosia sekä rutkasti käytännöllisyyttä

Eläinkuosi jatkaa voittokulkuaan – nyt myös markettimuodissa. Kuvan asusteet ovat K-Citymarketin mallistosta.

Ruokakaupastakin voi tehdä loistavia muotilöytöjä. Kokosimme yhteen kiinnostavimmat poiminnat markettien syysmallistoista.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Vierailija

Ihan kivoja vaatteita. Kuvien väriyhdistelmät ankeita. Olisitte laittaneet taustan muulla kuin punaisella. Olen kerran ostanut punaisen paidan ja punaiset housut. Kumpiakaan niistä en käyttänyt kuin kerran.

Vierailija

Oletteko kuulleet tekstiilien aiheuttamasta jätekuormituksesta luonnolle ja sen osuudesta ilmastomuutokseen? Jätekuorma on suuri ja osuus ilmastonmuutokseen myös.  Ilmastonmuutokseen tai pikemminkin ilmastokatastrofiin (!)  pitää meidän kaikkien herätä viimeistään nyt. 

Ole  sinäkin osa muutosta ja toimi vastuullisesti. Jätä nämä halvat, koskaan maatumattomat muovivaatteet ostamatta - katsopa kaappiisi, pärjäät varmasti ilman uutta paitaa tai hametta tms.  Jos ihan oikeasti et millään pärjää, niin osta  luonnonmateriaaleja ja kestävää laatua.  Jos rahasta on tiukkaa tai vaikkei olisikaan, mene kirpparille.  Sieltä löytyy ihan samoilla hinnoilla ja halvemmallakin kestävää ja laadukasta vaatetta.  Trendikästäkin. Jos et pysty menemään, asioi nettikirppareilla - vaihtoehtoja kyllä löytyy! Kirpparilta  olen minäkin viimeksi ostanut puuvillapuseron, joka kestää aikaa ja pesuja vielä vuosia. Happy hunting! !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ahdistavaa lukea ja katsoa näitä tyhjänpäiväisiä, maailmaa saastuttavia halpamuotirytkyjä, joita kaikilla on kaapit täynnä ja kierrätysliikkeetkin pullollaan. ÄLKÄÄ MAINOSTAKO VAATTEITA, vaan keskittäkää juttunne johonkin kestävämpään. Herätys!!!

Vierailija

Siis lisää muovia tarjolla vaatekaappeihin. Kiitos ei. Olen jo muutaman vuoden ostanut vain luonnonkuiduista valmistettuja vaatteita. Jos ei löydy mieleistä kaupasta, kangasostoksille ja kone laulamaan. Kestävät kauemmin kuin nämä keinokuituritkut ja luonnonkuitu suojaa paremmin kylmältä.

Vähemmän vaatetta, vähemmän raaka-ainetta, vähemmän jätettä. Ja kaupan päälle mieluisat vaatteet, jotka käyttää taatusti loppuun, ne pitävät lämpimänä sekä kukkarokin kiittää, kun vaatteen elinikä on pidempi.

Lisäksi, eläinkuoseja.... ihan totta... ei ikinä.

Vierailija

Herätys myös siellä toimituksessa!!! Kyllä teilläkin on vastuu siitä, mitä mainostatte ja millaisia juttuja teette, ei vastuu ole vain kuluttajilla. Miksi yllytätte luontoa tuhoavaan kertakäyttökulttuuriin? Hävetkää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat