Kesän kuumin festarityyli löytyikin Suviseuroilta! 10 kuvaa huikeista muotitaitureista

Kesän kuumin festarityyli löytyikin Suviseuroilta! 10 kuvaa huikeista muotitaitureista

Julia (vas.) ja Susanna Sivonen tulivat Suviseuroille Oulusta. ”Tänään minulla on tavallista tummempaa päällä. Tyylini on taiteellinen ja rento”, Julia kertoi. Susannalla oli Barcelonasta ostettu vintagemekko ja Minna Parikan pupulenkkarit. "Olen tekstiilisuunnittelija, joten materiaalin tuntu on tärkeä. En ole itse enää lestadiolainen, mutta tulen tänne tapaamaan sukulaisia ja ystäviä. Täällä on hyvä fiilis. Suviksissa tulee vastaan paljon värikkäitä vaatteita ja suomalaisia brändejä", Susanna sanoi.

Festarit: kesän paras syy tavata kavereita, tutustua uusiin ihmisiin – ja näyttäytyä! Me Naiset haastatteli tyylitaitureita yhdessä Suomen suurimmista kesätapahtumista, Muhoksen Suviseuroilla.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Näkyi olevan värjättyä tukkaakin mukana 🤔 Minusta maallisuus riitelee sanan kanssa. Seurat ei ole paikka jossa näytetään kuka menestyy parhaiten. Lestadiolaiset nostavat itseään maallisella menestymisellä kuin kuka tahansa. Raha ja asema tuovat mukanaan vapauksia joita rahvaalla ei ole tai ei saisi olla eikä niistä puhuta ääneen, yritetään olla kurissa ja nuhteessa kun toiset rellestää. Itse tavallisena syntisenä laittaisin seuroihin siistit vaatteet jotka saavat olla marketista tai halpakaupasta. En osaisi eritellä ihmisiä statuksen mukaan. Tai oikeastaan mahtailevaa uskovaista katson alas ja saatan tuoda sen esiinkin. Sitten on ne menestyneet uskovat joilla ei ole tarvetta korostaa itseään. Seuroissa olisi itse kunkin hyvä käydä välillä.

Vierailija

En ole missään festareilla nähnyt yhtäaikaa niin paljon kauniita naisia ilman meikkejä. Ja viimeisen päälle puettuja. Siellä satsataan itseen! 👍🥰

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tosi monet lestadiolaisethan löytää tulevan puolisonsa suviseuroista (tai muista seuroista), niin kai se on selvää että kyseisissä tapahtumissa halutaan olla hyvin pukeutuneita ja siistejä.

Justnäin

Vanhoillislestadiolaisuus ja pukeutuminen ei liity mitenkään toisiinsa :D tottakai paljastavaa pukeutumista varmasti ihmetellään, mutta niin on muidenkin ihmisten keskuudessa. Ihmiset pukeutuu kuten haluaa, ja tottakai ne piirit joissa liikut vaikuttaa sinun pukeutumiseesi, joten näin ollen myös vl-liikkeen sisällä vaikutetaan toistensa pukeutumiseen! En ymmärrä miksi tässäkin keskustelussa pitää lähteä niin laukalle! Samantyylinen postaus voisi olla vaikka Ruisrockista, eikä siinä olisi mitään ihmeellistä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat