Kommentit (4)

Vierailija

Lehdet kirjoittavat "shokkiero". Miten niin? Kaksi niin itsekästä ja yksinkertaista ihmistä jotka kilpaa haluavat itseään julkisuuteen päivästä ja viikosta toiseen. Ei voi olla hyvä olla yhdessä. 

Anni voisi kokeilla jotain muuta ammattia kuin "juontajana" oloa, se ei oikein toimi. Ei radiossa eikä tv:ssä. Ei riitä että on tahtonut ja toivonut siihen ammattiin.

Vierailija

Niin siinä usein käy. Anni tykkää kyllä nauraa, mutta ikääntyvän Nikon kyky naurattaa hiipui kun Anni ei enää jaksanut nauraa yhdessä yhtä usein kun ennen ja Niko oli vielä mielestään vielä kovinkin vitsikäs ainakin kylppärissä naureli useinkin itsekseen. Kuten yleensäkin komedioissa Anni alkoi tissuttaa ja Niko mussuttaa, sitten Niko alkoi tissuttaa ja Anni mussuttaa. Lopulta Niko löysi nuoremman joka jaksaa vielä nauraa useammin kuin kerran kuussa ja Annilla on aina Jaajonsa. Eikä varmasti mene kauaakaan kun Annia naurattaa jo toinen mies tai nainen, onhan Anni kuitenkin vielä melko naurettavan ja vitsikkään näköinen. Melko pian hän kulkee tuntemattoman tai tunnetun miehen tai naisen kanssa hymy huulillaan ja asunnon avonaisesta ikkunasta kuuluu kadulle HIHIHIHIHIHIHIII!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kurppa

Samoilla linjoilla, melkoinen "juontaja". En ymmärrä mihin hänen niinsanottu "suosio" perustuu. Ala-arvoista ulosantia, aivotonta kohellusta. Oli todellakin virhe päästää tämä kotkottava kananen televisioon.

Isä lapsille

Kyl on kakan kateellista porukkaa että piti ihan pimennosta tulla noikin sanomaan. Ihan joka iikka. Vetäkää itse shownne radiossa niin katotaan tuleeko matskua.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat