Sivut

Kommentit (65)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kolmoskohtaan semmonen kommentti, että esimerkiksi päiväkodit ovat hyvin tarkkoja vienti- ja hakuajoista. Töissä pitää myös istua sovittu aika. Näiden yhteensovittamiseksi arkena on oikeasti kiire. En halua hukata aikaa lorvimalla liukuportaissa kun pieni lapsi odottaa vanhempaansa.

Ja näin ei ole muualla asuvien työpaikalla tai päivähoitopaikoissa?

Varmaan on, mutta ehkä kirjoittaja tarkoitti sitä, että HelsingissäKÄÄN ei voi noin vain myöhästellä päiväkodista tai töistä? Alle tunnin myöhästymisiäkään kun ei katsota hyvällä. Alkuperäisestä jutusta sai sen kuvan, kuin helsinkiläisellä ei ikinä voisi olla mikään kiire kun seuraava metro tai bussi tulee kuitenkin niin pian.

(Jos liikkuu keskustan ja Kallion ulkopuolella, niin käytettävissä ei muuten välttämättä ole useita bussilinjoja. Vuoroväli on usein aika paljon enemmän kuin "muutaman minuutin", vaikkakaan ei sentään useita tunteja. Siitä tosin olen samaa mieltä että metroon ryntäily on vähän hassua, vaikka teen sitä itsekin jos esim. olen valmiiksi myöhässä tapaamisesta.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Suomi on pitkä maa

Tiedän kyllä missä on Töölö, Kallio ja vaikka Meilahti jne. mutta jos kysyy missä asut niin sanotaan että Töölössä. Voisiko paikkakunnan sanoa ekana..,Helsingissä. Ei Oulussa asuva kerro asuvansa Värtössä jne

Vierailija

Kohta 1:ei sanoissa toki ole mitään vikaa, niistä vain erottaa hesalaisen ja stadilaisen (=paljasjalkainen)
Olen kyllä sitä mieltä, että stadilainenkin erotta puiston ja metsän.
Monista muista kohdista voin olla samaa mieltä.

Vierailija

Itse olen pohjoisesta kotoisin ja pienestä kunnasta, nykyään asun Helsingissä. Kerran juttelin Helsinkiläisen kaverin kanssa lukioajoista ja tuli puheeksi koulumatkat. Itselläni koulumatka oli 3,5km, ja sanoin että se piti kävellä joka päivä kahdesti. Kaveri kauhisteli että miksen mennyt julkisilla...
Niin millä?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat