Suosikkibloggarin unelmaliitto päättyi eroon – kirjoittaa nyt kauniisti siitä, millaista on, kun rakkaus ei vain riitä

Suosikkibloggarin unelmaliitto päättyi eroon – kirjoittaa nyt kauniisti siitä, millaista on, kun rakkaus ei vain riitä

Aamukahvilla-blogia kirjoittava Henriikka Reinman on eronnut aviomiehestään Jannesta.

Aamukahvilla-bloggari Henriikka Reinmanin ja Janne Simojoen liitto kesti kahdeksan vuotta.Lue koko juttu

Kommentit (11)

Hohhoijaa

Tälle linssiluteelle ei riittänytkään enää tavallinen mies. Elämme aikaa jolloin ajatellaan vain että me&myself&I. Ja otetaas pari selfietä taas lisää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei suhteen tarvitse kestää ikuisesti ollakseen oikea, eikä rakkauden tarvitse kestää ikuisesti ollakseen totta. Minulla on ollu ihan oikeita parisuhteita ja ihan oikeita ystävyyssuhteita, jotka eivät ole kestäneet ikuisesti. Joillekin ihmisille elämässä vain on tietty aika. Ei se niiden suhteiden arvoa vähennä, että ovat loppuneet. Hyvä että kuitenkin olivat.

Vierailija

Toista ei pysty rakastamaan samalla tavalla kuin ennen, jutussa sanottiin... niin, itse ajattelen että ei tarvitsekaan. Voi kasvaa myös yhteen, ei erilleen. Kriisistä voi kasvaa uusi alku, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin. Rakkauskin muuttaa muotoaan, muuttuu siinä missä puolisotkin. Itselläni pitkä liitto takana, eroon olisi ollut jossain vaiheessa todellakin kaikki ainekset, mutta olisimme molemmat katuneet hirveästi, jos olisimme eronneet. Luulen, että monet etsivät nykyään lähes täydellistä parisuhdetta, mutta sellaisia ei ole kuin saduissa. Tällaisia ajatuksia tuli mieleen, en kommentoi jutun pariskunnan päätöstä, koska jokainen ihminen on erilainen.

Vierailija

Toisten ihmisten suhteet kestää ja toisten päättyy. Ei se tee ihmisestä parempaa tai huonompaa. Arvostan todella paljon ihmisiä jotka pystyvät lopettamaan suhteensa niin että puhevälit toiseen jää ja ehkä voivat olla vielä ystäviä. Se on rankkaa jos toinen ei nähnyt eron tulevan .

Vierailija

"Ei liity draamaa ja riitoja" Ehkä joskus olisi hyvä antaa myös tuntea ja jopa riidellä. Nyt kaikki eroaa kauniisti ja "olit ihana" jne mantroilla. Milloin eroamisesta on tehnyt näin hmm..höttöistä. vai valehteleeko joku? Ikävää jos itselle ei anneta lupa tuntea, myös niitä negatiivisia.

Vierailija

tää on hurjan monen uskovassa kodissa/seurakunnassa kasvaneen ja nuorena naimisiin menneen tarina, ihminen on harvoin valmis alle parilymppisenä valitsemaan loppuelämän puolisoa ja varsinkin, jos toinen kasvaa ulos lapsuutensa ja nuoruutensa uskosta, on liiton jatkaminen miltei mahdotonta

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat