Miksi Angela Merkel vapisee? Lääkäri kertoo, mistä tärinä voi johtua – ja milloin pitää olla huolissaan

Miksi Angela Merkel vapisee? Lääkäri kertoo, mistä tärinä voi johtua – ja milloin pitää olla huolissaan

Saksan liittokanslerin Angela Merkelin vapina on herättänyt huomiota viime aikoina. Mistä käsien vapina yleensä johtuu?Lue koko juttu

Kommentit (12)

Vierailija

Angela Merkelkin on vain ihminen. Tuntuu jotenkin epäreilulta että uutiset ympäri maailman analysoi hänen terveyttä. Lääkäri tutkii potilaan ja antaa diagnoosin. Kai julkisella henkilölläkin saa olla yksityisasioita. Ja jos henkilö ei pysty jostain syystä hoitamaan työtehtäväänsä niin silloin kai se on työntekijän ja työnantajan välinen asia.

Vierailija

Vain ihminen???!!!! Joka aiheuttanut toiminnallaan suuren osan Euroopan pakolaiskriisistä ja on edelleen vallankahvassa tekemässä näitä suuria päätöksiä.. No eihän siinä mitään kun tuo "vain ihminen" tutisee, sekoilee ja pokkuroi ympäriinsä.. Eihän siitä kannata huolesyua jos tuollainen henkilö on vastuussa suurista päätöksistä jotka jo alunalkaenkin on ollut hyvin sekopäisiä..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tosikko

Koska asiasta on noussut moinen kohu, selkeintä olisi julkaista terveydentilasta katsaus eli virallinen lääkärin arvio. Silloin ei olisi pohdintoja.
Jos kyseessä on jokin sairaus, sitä ei ole mitään syytä salata.

Vierailija

Onneksi on olemassa vaitiolovelvollisuus. Sitä ei pitäisi rikkoa vaikka olisi mikä kohu ja pohdinta päällä. Niin ehkä tämä asia ei vain kuuluu meille

voimia hänelle

Enpä yllättyisi, mikäli olisi kilpirauhassairaus meneillään, voi toki olla mikä vaan. Rouva on ollut kovassa myllytyksessä (äidin kuolema, veljen sairaus ja vaativa stressaava työ), tämä kaikki voi altistaa kun mieli on kovilla. Itselläni samat mm. kova vapina ja muut oireet  kun aikoinaan sairastuin.

Kauko Putki

Jos vaiva olisi harmiton niin siitä olisi kerrottu heti ensimmäisen kohtauksen jälkeen! Ja kertojina olisivat olleet Saksan huippuneurologit!

"Luonnollinen ei ole tervettä"

Joskus luonto hoitaa vapinalla jonkin kuormituksen pois. Niin luonnollista kuin olla ja voi.
Ei tarvitse olla sairas, keho vain hoitaa itse itseään.
Oletteko tutustuneet TRE-menetelmään. Siinä nimeomaan aiheutetaan tärinä itselle, jonka seurauksena keho (mieli/olo) rentoutuu.
Ihmettelin Antti Rinnettäkin, seisoo vain kuin hoomoilanen tärisevän Merkelin vierellä. Käden olisi voinut laittaa selkään tms. Tämä maailma sitä vain ei salli. Lääkettä vaan ja dg.

Vierailija

Angela Merkel on kasa skeidaa joka on raiskannut koko eurooppaa ja (toivottavasti) ymmärtää nyt tilanteen kurjuuden jonka on toiminnallaan aiheuttanut, tästä johtuen vapina.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat