Onko anteeksipyyntö aito vai valetta? Sen paljastavat kaksi pientä sanaa

Onko anteeksipyyntö aito vai valetta? Sen paljastavat kaksi pientä sanaa

No nyt on sen näköistä kehonkieltä, ettei kannata ihan heti antaa anteeksi.

Aidosta anteeksipyynnöstä puuttuvat sanat ”mutta” ja ”jos”. Kodin Kuvalehden juttu muistuttaa, että myös kehonkieli paljastaa, onko anteeksipyytäjä tosissaan.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Vierailija

Ei voi pyytää anteeksi kun puuttuu ymmärrys että on tehnyt jotain väärin.
Anteeksi anto on myös oma prosessi ei onnistu aivan hetkessä.Tarvitaan aikaa.....Tämä artikkeli osui ja upposi tähän aamuun

Vierailija

Tässä jutussa on oletuksena, että on jotain anteeksi pyydettävää. Entä jos toinen vaatii anteeksipyyntöjä milloin milläkin perusteella eikä vastaavasti juurikaan myönnä omia virheitään? Anteeksi on loppujen lopuksi helppo pyytää, jos oikeasti omasta mielestä on siihen aihetta, eikä vastapuolella ole henkiset nyrkit pystyssä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Minä osaan pyytää anteeksi mokiani. Joskus vika on täysin minussa. Joskus mies taas käyttäytyy törpösti, ja minä lopulta vastaan ilkeästi. Jos mies vuorostaan tunnistaisi ja tunnistaisi omat mokansa, olisi helppo välttää mutta-anteeksipyyntöjä, mutta koska näin ei ole, harrastan myös niitä. Voi vilpittömästi pyytää anteeksi omaa huonoa käytöstäni _mutta_ ilmaista ettei se kuitenkaan tarkoita etten olisi mielestäni sanonut aiheesta. Ei se nyt vaan toimi niin että minä olisin aina se ainoa anteeksipyytäjä ja vastuun ottaja.

Vierailija

Pyysin anteeksi jos olen loukannut.  Tein sen koska vastapuoli ei ole puhunut minulle vuosiin ja en tiedä mistä puhumattomuus johtuu. Ajattelin että jos olen tietämättäni loukannut häntä, pyydän anteeksi ja avaan siten keskusteluyhteyden. En saanut vastausta. Hyväksyn että hän vihaa minua niin paljon ettei kykene puhumaan minulle. 

Zoom

Onko aitoa olemassakaan. Jos Jää kiinni niin on pakko jostakin. Kuuluu uskonnolliseen yhteisöön ja on pakko. Haluaa jatkaa elämää nii kuin ennen ja on pakko. Astuu varpaille ja se käy kaikilta.

Vai onko vielä muukin.
Ihminen on sosiaalinen eläin ja nä yttelee roolia eri tavoin eri tilanteissa

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat