Helppo kikka palauttaa nahistuneet vihannekset entiseen loistoonsa – vaatii vain vettä ja hieman aikaa

Helppo kikka palauttaa nahistuneet vihannekset entiseen loistoonsa – vaatii vain vettä ja hieman aikaa

Pienellä vippakonstilla vähennät ruuan hävikkiä helposti, kirjoittaa Me Naisten toimittaja Anna Wilkman.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Siis ymmärsinkö nyt oikein, että toimittaja oli ”kuullut kaveriltaan” tämän vinkin, ei ollut kokeillut, mutta päätti kirjoittaa vinkin siitä huolimatta lehteen.

popsija

Kuori ja paloittele juurekset (porkkana, lanttu, nauris, retikka) ja säilytä kylmässä vedessä jääkaapissa: helppoa ja terveellistä naposteltavaa!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat