Ihmettelitkö sinäkin, miksi asuntomessut nousee Kouvolaan? 20+1 syytä, miksi Kouvola ei olekaan Suomen paskin kaupunki!

Ihmettelitkö sinäkin, miksi asuntomessut nousee Kouvolaan? 20+1 syytä, miksi Kouvola ei olekaan Suomen paskin kaupunki!

Kouvolassa voi törmätä vaikkapa kotiseudullaan kyläilevään Janni Hussiin!

– Kouvola on mielentila. Mainettaan parempi, syntyperäiset kouvolalaiset Maija ja Milko väittävät.Lue koko juttu

Kommentit (5)

45720

Hah hah, otan osaa vaimosi johdosta, välillä käy näin... itse olen asunnut vain Kotkassa ja Kouvolassa, työnpuolesta vierailen ympäri Suomea... Kouvolassa ihan parasta itselleni on ruuhkattomuus ja urheilu mahdollisuudet... Työmatkoihin menee päivässä 20minuuttia jos joudut pysähtymään liikennevaloissa, vähemmän jos et... Toki Kouvola on iso kaupunki, eli asuinpaikalla on vaikutusta, mutta ruuhkia ei ole. Keskustasta kun vetää harpilla 6km ympyrän, sisälle jää uimahalli, pari kolme valaistua pururataa/hiihtolatua, laskettelukeskus, pesäpallo-, jalkapallo-, koripallo ym. Kenttiä, kuntosaleja reilut kymmenen, moottorirata jossa karting, motocross, rallycross, rc ja drifting radat. Retkiluistelurata, autojen ja pyörien jäärata, Golfkenttä, tenniskenttä, skeittiparkki, vesipuisto, Sup lautailua, huvipuisto, yleinen sauna avantouinnilla, kuntoportaat, jousiammunta, ammunta, paini, karate, taistelulaji saleja jne. jne. Myös kulttuuritarjonta on huippua, hyvä teatteri, Kymi sinfonietta, yksi maan parhaista klubeista artistien mielestä, pato klubi, parhaalla akustiikalla oleva konserttisali...
Eli käytännössä aivan kaikkea voit harrastaa lähellä keskustaa, jos harpin säde kaksinkertaistetaan, tulee monelle lajille useampi harrastuspaikka. Paljon on mahdollisuuksia myös ympäri laajaa Kouvolaa, loppuu laitteesta virta jos kaikki tähän laitan... Myös 3km Keskustasta alkaa upea Kymijoen vesistö, jota ikävä kyllä ei ole juurikaan kaupungin toimesta hyödynnetty, mutta näin veneilijälle aivan upeat maisemat ja mahdollisuudet... Helsingissä on ihan kiva käydä mutta ne ruuhkat ja ainainen kiire loistaa täällä poissaolollaan.... nyt pääkaupunkiin pääsee n. 1h20minuutissa, suunnitellun itärajan myötä alle tunnissa, maailman suurkaupungeissa olisimme lähellä keskustaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kerrottakoon se tässä

Kouvolalaiset ei kaikki palaa Kouvolaan paitsi käymään. Täällä on palvelut melkein lopetettu, sairaala lopetettu, kaupungin johtoa ja varsinkin johtajia jopa johtajille,  on  kyllä reilu määrä ja palkkoja nostetettu kun asukkaiden palveluita on heikennetty ja alas ajettu, nyt on muutama koulu lopetuslistalla samoin kirjastoja, uimahalleja.. sen vuoksi että saatiin Manskille eli kävelykadulle kiinalaiset kivet, suihkukähde ja katulämmitys, kävelykatu jossa ei käy asiakkaita kun ei ole parkkipaikkoja.  Hammassärky jos alkaa yöllä, lähdet Helsinkiin asti, ja sairaanhoitoa saat Kotkasta, sinne vaan pikkulastenkin kanssa, yötä myöten,  ambulanssit suijaa ees taas rekkojen seassa.

Uusi sairaala vai mikä lie terveyskeskuksen rakennustyöt on toistaiseki lopetettu ja paalut ja konee seisovat hiljaisena paikallaan.

On täällä huonojakin puolia, kannattaisi kertoa niistäkin ettei tule yllärinä jos joku eksyy tänne muuttamaan. Onko niistä vaan vaikee puhua kun tarvii veronmaksajia tuolle kaikelle?

Tyhjiä ostoskeskuksia, homeisia kouluja, autioita taloja.. no joku voi pitää noitakin tietysti hyvinä asioina. mutta ei kaikki.

Kotikaupunki

Kouvola on kiva pieni kaupunki jossa on kaikki palvelut ja lähellä ja aurinko paistaa eniten!! Asunnot halpoja, liikuntapaikkoja vaikka kuinka! Kouvolasta saa 3-4 kaksiota Hesan yksiön tilalle. Kaikki muuten hyvin? Mutta politiikot on vähän möhlineet ja työpaikat vähentyneet tehtaitten alasajon takia, joka johtuu taas Helsingin herroista, jotka päätöksillään ovat saaneet sen aikaan. Kouvola ajettiin alas ja tilalle tuli Kymenlaakso?? Ja entiset Kouvola julkut ovat tv:ssä haukkuneet parhaan taitonsa mukaan! Kiitos siitä tyhmyydestä! Hyvä KOUVOLA!!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat