Kommentit (12)

Vierailija

En voi käsittää sitä että nuollaan sormia kun plärätään jotain paperia ja sitten annetaan se jonkun toisen käteen. Se on epähygieenistä ja samantien nään punaista.

Vierailija

Sellaiset koiranulkoiluttajat saa näkemään punaista kun koiranjätöksiä ei siivota ja tottakai nämä ihmiset valitsevat kävelyreitiksi paikan mikä ei ole lähellä heidän asuinpaikkaansa. Koirissa ei ole mitään vikaa, vaan huonoissa omistajissa. Sellainen joka ei siivoa koiran ulosteita ansaitsisi ne samat jätteet hierottuna vaikka naamaan. Muita jotka on samaa mieltä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ärsyttää tulla Suomeen lomille kun kaikki vetää liikenteessä naama punaisena, höyry korvista nousten, että KAIKKI ihan TAHALLAAN minulle haluaa pahaa.

Välillä rupeaa oikein naurattamaan ystävien kyydissä kun kuljettaja naputtaa takana ajavasta.

Ärsyttää!

Lounas asiakkaat, jotka tulee kassalle maksamaan lounaan, mutta ei viitti odottaa, että kassatapahtuma on valmis. Siinä kestää 15sekuntia saada kaikki valmiiksi. Ja sitten lounas setelien tiskille jättö, ilman kuittausta. Se hidastaa seuraavan asiakkaan palvelua, kun jätetään pino seteleitä tiskille. Eikä moikata tai sanota sanaakaan, vaan lähdetään heti jonottamaan lounasta. Minusta se on todella törkeää ja huonoa käytöstä. Jos on kiire lounaalla, niin sen voi myös sanoa.

Vierailija

Se, että nykyään on tullut Suomeen samantapainen sensuuri kuin suomettuneisuuden aikana. Mielipiteen vapautta on voimakkaasti rajoitettu. Yle ja lehdistö päättävät, mitä saa olla mieltä, ja ketkä ovat politiikan hyviksiä/pahiksia.

Vierailija

Minua ärsyttää,että YLE,aivankuin keltainen lehdistö,skandaalihakuisesti julkistaa televisiossa jostain rikoksesta syytettyjen nimet ja naamat.Ei siis tuomittujen,vaan syytteeseen asetettujen.Minusta tämä käytäntö on väärin,kyllä julkisuuden henkilöillä pitäisi olla sama yksityisyyden suoja kuin muillakin ihmisillä

Vierailija

Olisin valinnut empatiakyvyttömyyden. Mutta kun siihen oli ympätty maahanmuuttokriittisyys, niin valitsinkin toisen ärsytyksen. Niitä tulijoita on nimittäin paljon, jotka valitsevat nimenomaan Suomen, kun täällä parhaat edut. Kuitenkin matkustavat lomailemaan "vaaralliseen" lähtömaahansa.

Suomisavuttomaksi

Tupakointi julkisilla paikoilla ärsyttää kaikkein eniten. Joudun vaihtamaan tien puolta, jos joku polttaa edelläni.
Päädyin valitsemaan listasta roskaamisen, koska tupakointia ei listassa ollut. Tupakointi aiheuttaa valtavasti roskaa, koska ihmiset heittävät tumppeja maahan. Moni myös unohtaa ympäristölle aiheutuvan haitan. Kaikki se savu saastuttaa valtavasti ja viljelmät vievät tilaa ruoalta. Bileissäkin ärsyttää, kun puolet porukasta lähtee röökille ja tunnelma laskee. Maailman turhin ja ärsyttävin asia on tupakka! #Suomisavuttomaksi2030

Vierailija

Eniten mua ärsyttää tää jatkuva puhelimen räplääminen. Missä tahansa olenkin, kaikki räplää. Bussissa, odotuspaikoissa, kaupassa, illanvietossa, työpaikalla. Pidä tauko ja kato ympärillesi. Tämän lisäksi esim. Kun ruokaa otetaan linjastosta, niin moni ottaa siitä täydemmästä eikä vajaasta laatikosta.

Vierailija

Ei ärsytä tupakka eikä roskakaan eikä muiden kännykät, ei toisten tervehtimiset (jokaisella voi olla,syynsä tervehtiä tai olla tervehtimättä) , ei koiranpaskat...

Tahallinen toistuva yhtä vastaan suunnattu pahantahtoinen raukkamainen ilkeys tai tahallinen isomman joukon yhteen kohdistama loukkaava käytös surettaa kyllä.

Kaikki tekevät virheitä, mutta suunnitelmallinen joukkovoimalla yhden ihmisen sadistinen sabotointi on halpamaisuuden huippu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat