Piritta ja Niklas Hagman asuivat yhdessä yli vuoden erohakemuksen jälkeen – nyt Niklas muutti omaan asuntoon

Piritta ja Niklas Hagman asuivat yhdessä yli vuoden erohakemuksen jälkeen – nyt Niklas muutti omaan asuntoon

"Arvostamme toisiamme ihmisinä ja olemme edelleen hyvä tiimi", Piritta Hagman sanoo ex-puolisostaan Niklas Hagmanista.

Piritta Hagman on uuden elämänvaiheen edessä, kun ex-mies Niklas Hagman muutti juuri pois pariskunnan yhteisestä kodista. – Olemme edelleen hyvä tiimi. Arkemme ei juuri eroa siitä, kun asuimme yhdessä.Lue koko juttu

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Helppo elämä

Olen aina ihmetellyt Piritan kommentteja kuinka oli kade että Niklas sai toteuttaa uraansa,hän ei.Se Niklaksen ura takasi melkoisen mukavat olo.Kun oli ikävä tukiverkkoja ja kotikonnuja,Niklas osti Piritalle ja lapsille talon Porista pelatessaan itse Venäjällä.Mietin niitä lukuisia yh äitejä jotka kuljettavat lapsiansa pyörän selässä hoitoon satoi tai paistoi.Tai jotka joutuvat kääntämään jokaisen kiven saadakseen edes ruokittua lapsensa.Siksi tälläisen rikkaan rouvan narinat lähinnä ärsyttää.Aina joku kriisi päällä vaikkei tarvitse koskaan kamppailla esim toimeentulosta.Olisi kiitollinen siitä mitä on.Ihailen kovasti Sirpa Selännettä joka osaa iloita ja arvostaa mitä on Teemun myötä elämäänsä saanut.

Vierailija

En oikein ymmärrä. Meijän toiveet ei nyt natsannu niin erotaan. Okei. You do that. Ite en erois noin vaan koittaisin kasvaa sen rakastamani ihmisen kanssa yhteen jos jostain syystä erilleen on kasvettu. Siis jos eroon ei kuulu kolmansia osapuolia tai muuta sellasta draamaa. Tommonen pliisu rakastetaan vielä mut ei nyt viittitä elää yhdes on aika rasittavaa puhetta. Onko kenties ollut niin että on väkisinpitänyt saada draamaa aikaseksi kun on alkanu tuntumaan tasapaksulta. Ei mitään pirittaa ja heidän päätöksiä vastaan, enhän kaikkea edes tiedä. Mut näin Mä ite aattelen.

Aina sama juttu

"Yrittävät mennä lapset edellä ja toista kunnioittaen". Odottakoon vaan kun kuvioon tulee uudet partnerit. Tämä tekopyhyys ja kunnioitus loppuu siihen. Valitettavaa, mutta näin se vaan menee.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat