Sivut

Kommentit (83)

Vierailija

Joukosta puuttuu ompelija, aina on jollain jotain korjattavaa :D Kun muut grillaa ja nauttii yhdessä olosta, ompelija lyhentää hosunlahkeita. Siksi kouluttauduin tietotekniikan alalle, mutta aina jollakin on esim. kone hidastunut... :D
Itse en kehtaa häiritä ystäviä vapaalla heidän työasioillaan.

Vierailija

Olen hammashoitaja ja kokemuksen kautta olen lopettanut ammattini täsmällisen kertomisen, hoitoalalla riittää. Keskustelukumppani joko vetää huulet suppuun tai käden suun eteen ja sopertaa jotain huonoista hampaista tai sitten kertoo pitkään ja hartaasti mitä hammasvaivaa hän tai serkun kumminkaima on viimeisen viiden vuoden aikana kokenut😁

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Hesarinjakaja. "Arvostan, mut elääkö sillä ?". No ei ole elänyt sen jälkeen, kun palkkaa alkoi maksamaan Posti. Mä teen tätä vain painonhallintasyistä.

kimmo

mites jos olis hautausurakoitsija tuliskohan paljon kysymyksiä mut bisnestähän sekin on hautakivet maksaa paljon pitopalvelu kuljetukset arkut ym.

X-file

Mihin unohtui hammaslääkäri- heti kun kerrot ammattisi- alkaa kaiken maailman kyselyt hampaista

Kuitenkin hammashoitaja listalla-  taitaa olla feikki lista

Palkanlaskija

Palkanlaskija
Voisitko tarkistaa olenko saanut palkkani oikein? On aika vakio kysymys. Miten ylityöni maksetaan. Vanheneeko työajan lyhennykset entä pitämättömät lomat. Paljon maksetaan palkkaa tietystä työstä jne

Toinen samanmoinen

Tiivitaavi kirjoitti:
No hei! Opettaja ja varsinkin äikänope. Joulukorttejakin kuulemma punakynällä pelätään minun palauttavan, ja sitten tulevat ne ikävät muistot kouluajoilta ja kysymykset pilkuista ja yhdyssanoista.

Nämä! Lisäksi kauhistellaan muka vitsinä
että heh heh, uskaltaako tässä mitään nyt puhuakaan ettei mene väärin (?!) ja kysellään oikolukupalveluita pitsalounaspalkalla.

Vierailija

Kokeilkaa vastata "Venäjän mafian palkkatappaja" ja katsokaa kuinka moni alkaa pyytämään ilmaista huomiota...

Tai jotain arkista josta monet eivät tiedä mitään, esim. "teollisuuslaborantti". Katsokaa netistä mitä työnkuvaan kuuluu niin voitte jotain ympäripyöreätä heittää jos joku kysyy tarkentavan kysymyksen.

Tai sitten vaan kääntäkää tilanne kysymällä sen toisen työstä ja alkakaa udella siltä ilmaispalveluita!

Tai hankkikaa parempia ystäviä, kaikki keinot toimivat.

Kappalainen

Ihmettelen todella että pappi puuttuu listalta. En välitä sanoa jos haluan olla rauhassa. Kahdennensadan kerran stereotypioiden kuunteleminen ei ole herkkänahkaisuutta. Hassua että täällä sellainen on mainittu. Eikö ihminen vaan saa kyllästyä ja väsyä siihen että kerta toisensa jälkeen kuulee samat älyttömät olettamukset, joilla ei ole mitään tekemistä totuuden kanssa. Olen kyllä harkinnut sellaistakin että vastaan vaan "niin, eiks olekin jännä juttu" tai "kappas mikä mielipide". Olen muutamia kertoja ihan vakavalla naamalla vastannut jo:"Aijaa, tuollaista en ole koskaan ajatellut enkä kuullutkaan, voiko noinkin ajatella" (kun ihminen kysyy jotain mitä 200 ihmistä häntä ennen on kysynyt. Tarvitsisi lisää vastauksia. En ole kovin kekseliäs siinä tilanteessa vaan keksin aina myöhemmin mitä olisi pitänyt sanoa.

liikunta-alan ammattilainen

liikunnanohjaaja pahin: pomminvarmasti aletaan kyselemään mites mun nyt kannattaisi liikkua/syödä/tehdä kun. Ja edelleen suurin osa ei tiedä, että liikunnanohjaaja AMK on ammattinimike jota vain korkeakoulututkinnon käyneet saavat käyttää. Osa käyttää tutkintonimikettä työnimikkeenä vaikka olisi käynyt vain jonkun muutaman viikonlopun kurssin. Suurimmalta osa ohjaajina työskenteleviltä henkilöiltä puuttuu ammatillinen tutkinto kokonaan.

Vierailija

Niin totta kun olla ja voi. Vaimoni sukuun kuuluu psykologi. Hän saapui maaseutuasunnollemme, koska tarkoitus oli viettää 80-vuotijsjuhlat ja mukaan oli siis kutsuttu liuta sukulaisia, vaimon puolelta. 

   Tiesin heti, että juhlat menee pieleen. Mukana oli myös juuri toisen lapsensa saanut kaikkitietävä tyhjänpäiväisyys, joka asettui korokkeelle kertomaan miten pätevä hän on. Psykologi oli hiljaa koko ajan. Katseli silmin pyörein ja antoi kuvan, että nyt hän antaa arvosanoja. 

  Vaimoni sisko mokasi ruuan ja poltti sen pohjaan kun piti äkkiä lämmittää eräreisulla olleille miehille ruokaa.  Silloin psykologi heräsi ja sanoi, että on hän parempaakin ruokaa syönyt.

    Käsittelyssä oli myös pikkulasten käytökset, koska kyseinen psykologi oli erikoistunut lapsiin. Siinä sitten me muut ja 80-synttärisankari saivat kuulla ripauksen nykylastenkasvatuksesta, joka oli niin tylsää kuunneltavaa, varsinkin nuorelle naiselle, joka ei enää voinut saada lasta. 

   Tässä vain pieni esimerkki miten asiat menee suht pieleen, kun joukossa on näitä kaikentietäjiä tylsimyksiä yhdessä ryhmässä. Pilasivat ainakin vaimoni valmistamat ruuat ja töykeällä tavalla unohtivat päivän sankarin. Kiitos vain teille. En ota yhteyttä. 

Kaikkea kanssa

Istuimme Bar 52 Lauttasaaressa vappuna joitakin vuosia sitten. Minulla oli valkoinen maalarinhaalari päälläni, jossa oli punaisia maaliroiskeita reippaasti siellätäällä.

  Kun sitten pöydässämme istuva rääväsuinen rouva kyseli, mitä teen työkseni, niin en voinut olle kertomatta, että olen patologi. Heti sen kuultuaan rouva hieman pelästyi, kokosi itsensä ja kyseli minulta, että voiko se ja se sairaus johtaa kuolemaan. No mä olin siinä pokkana ja kerroin, että nyt just olen vapaalla, enkä vastaa lääketieteellisiin kysymyksiin.

     Sain olla rauhassa, mut oluet tarjottiin koko illan. Pokka piti. Työkseni olin valokuvaaja. 

Vierailija

[quote=Vierailija]Huumetutkija. Ei varmaan tarvitse sen enempää selittää miksi.[/quote

No miksei? Hän, jos joku tietää, miltä tuntuu olla a) juovuksissa, b) pilvessä c) kokaiinissa d) spiidissä e) heroiinissä f) LSD:ssä g) morfiinissa h) tinnerissä, kaasussa, liimassa yms i) GHB,GBL, Anab.steroidissä, Halotaanissa, amyylinitriinissä, khat:ssa. 

Vierailija

Ja sit oletetaan että haluat itse olla aina siellä kauhan varressa. Kokit ja keittäjäthän eivät koskaan nauti valmiiseen pöytään tulemisesta niin kuin muut ihmiset. Vapaa-ajalla olen mukana monenlaisissa jutuissa ja kun aletaan esim järjestää jotain tapahtumaa ja mietitään kuka vois mitä tehdä niin mulle ei edes anneta yleensä mahdollisuutta tehdä mitään muuta kun ruokaa... itse monesti mietin et voi kumpa saisin tehdä jotain muutakin kun osaan paljon muutakin kun tehdä ruokaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat