Miten kukaan voi synnyttää tajuamatta olevansa raskaana? Henna kertoo, miksi hänelle kävi niin

Miten kukaan voi synnyttää tajuamatta olevansa raskaana? Henna kertoo, miksi hänelle kävi niin

Hennasta tuntui oudolta, että poika oli kasvanut hänen sisässään huomaamatta – mikään hänen ulkonäössään, oireissa tai painossa ei viitannut raskauteen.

– Viime syyskuussa syntynyt poikani oli toinen lapseni, ja silti hän tuli täytenä yllätyksenä kaikille, myös minulle, Henna kertoo.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (42)

Lirppu

No ei täysin. Ihan samaa kuukautisvuotoa se on pillereillä kuin tavallisestikin.
Pillerit estää ovulaation tapahtumista erittämällä hormoonia. Kojdun limakalvot kuitenkin paisuvat ja välivuodossa ne vuotavat kuten kuukautisissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tässähän kaikki päättyi onneksi onnellisesti ❤ Tuli vaan mieleen että jos sattuisi vaikka alkoholistille tai huumeriippuvaiselle... Siihen tupakka vielä päälle. Hirvittää ajatuskin! Onneksi tällainen on jo ihan äärimmäisen harvinaista.

Vierailija

Taitaa olla läskiä paljon vyötäröllä... Kaverini joka on aivan liian lihava on synnyttänyt 2 lasta tietämättään olevansa Raskaana koska ylipaino.

Vierailija

"Henna oli koko raskauden ajan käytössä e-pillerit. Hänen kuukautisensa olivat aina olleet epäsäännölliset, mutta tulivat omaan tapaansa koko raskausajan."

Miksi ihmeessä ei käynyt gynellä jos söi säännöllisesti e-pillereitä mutta kuukautiset oli epäsäännölliset? Sehän on varsin huolestuttava oire. Voi nimenomaan kertoa raskaudesta.

Vierailija

Ihan liikaa lukee ja kuulee nykyään näitä keissejä että pillereistä huolimatta tulee raskaaksi. Äkkiseltään tulee mieleen ainakin neljä tai viisi lasta, jotka ovat saaneet alkunsa näin.

Vierailija

Minua suoraan sanottuna ärsyttää suunnattomasti kun ensihoitajia sanotaan ”ambulanssimiehiksi”. Normaalijärkinen ihminen ymmärtää jos käytetään virallista ammattinimikettä ensihoitaja.

Merina

Äitini kohtu oli takana ja raskauskiloja tuli vain kuusi ja kukaan ei huomannut, että hän on raskaan. Tiesi tosin raskaudesta, mutta ei ollut mitään tuntemuksia raskauden aikana. Näin voi vain olla.

hoh hoh

Täällä moni lapsellinen ihminen höpöttää ylipainosta. Miettikää ihmiset aina mitä sanotte. Onko kaikki varmasti hyvin? No, asiaan. Monella ihmisellä kohtu on takana ja raskaus ei näy paljon. Laiha ihminen voi olla myös raskaana ja mitään ei näy. Myös laihat valittaja täällä, teillä voi olla pullea vatsa, vaikka ette ole raskaana, mitä se kertoo?

Miettikää joskus mitä sanotte, oikeasti.

jep

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tarpeeksi kun on ylipainoa niin ei sitä tiedä onko raskaana vai ei.

"Hän on pitkä, urheilullinen nainen, ja ensimmäisen raskaudenkin aikana raskausvatsa näkyi vasta viimeisen kolmanneksen aikana. Nyt vatsaa ei tullut ollenkaan."

Voisi lukea artikkelin ennen kuin kommentoi? Vai pitikö vain päästä sanomaan?

En usko että vatsaa  ei tullut yhtään ..ei voi pitää paikkaansa..ei pidä päästä sanomaan mutta en usko tähän  tarinaan...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat