Lähihoitaja Noora, 24, kuulee työssään saman vihjailevan vitsin kerta toisensa jälkeen – yhdessä tilanteessa se ahdistaa

Lähihoitaja Noora, 24, kuulee työssään saman vihjailevan vitsin kerta toisensa jälkeen – yhdessä tilanteessa se ahdistaa

Noora ei ole toistaiseksi kyllästynyt kuulemaan vitsejä ammatistaan: ”Vaikka vitsin olisi kuullut ennenkin, tilanne on aina yllättävä.”

Lähihoitajana työskentelevä Noora Pekkala suhtautuu yleensä asiakkaiden huulenheittoon huumorilla. On kuitenkin yksi tilanne, jossa vitsejä on vaikea niellä.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (52)

Vierailija

Nämä typerät härskit kuittailut voisi vain lopettaa. Niiden kertojat eivät tunnu käsittävän, että he vain tekevät itsestään ääliöitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Joskus olin kesätöissä kaupan kassalla. Jos jossain tuotteessa ei ollut hintaa tai viivakoodi oli hävinnyt, kuuli asiakkailta "Se on varmaan sitten ilmainen".

Vierailija

Olin yhtenä kesänä vanhainkodissa tuuraajana silloin kun olin parikymppinen. Vanhat papat taputtelivat hoitajia pepulle, eivätkä he olleet huomaavinaankaan.

Minua se häiritsi, koska olin vielä nuori. Vanhat papparaisetkin ovat miehiä siinä kuin nuoretkin, eikä se ollut mitenkään 'söpöä' saada intiimejä kosketuksia yhtäkkiä kesken työpäivän.

Samoin ällötti kaikenlaiset kaksimieliset vihjailut ja ne ällöttävät yhä, varsinkin kun nuoria tyttöjä/naisia ahdistellaan siten, vastoin heidän omaa toivettaan.

Niin paatunut ei tarvitse kenenkään olla, että hyväksyy naisten ahdistelun ja esineellistämisen. Ällöttää nuo asenteet, että 'pitää muka vain kestää'.

Vierailija

Nuo kommentit loppuu kun olet vanha ja se tulee eteen yllättävän nopeasti.
Ehkä tuosta syystä meidän nimikylteissä lukee vain "hoitaja" vaikka lähihoitajia ollaankin.

Joopa

Nojoo kyllähän tässä työssä kuulee vaikka mitä, mutta kyllä se niin on, että nuokin letkautukset on kauneimmasta päästä 😂 Jos asiakas suoraan ehdottelee rivoja, kun tästähän sulle maksetaan. Olettaa, että mielellään kuuntelet ällöttäviä puheita. Vielä parempaa: olla kourittavana 🙄 Kyllä vastaan on tullut toinen toistaan törkeämpiä ihmisiä, mutta se kuuluu työnkuvaan. Pakko vaan kestää vaikka välillä suututtaisi oman koskemattomuuden rikkominen 👍

Vierailija

Onneksi nämä "pitää vain kestää kaikki" -ihmiset ovat jo kurppaiässä ja häipyvät kohta vähintäänkin työelämästä sanelemasta "viisauksiaan". Me nuoremmat voidaan viimein lopettaa tämä ajasta iäisyyteen jatkunut pelleily jonka mukaan kärsijä kirkkaimman kruunun saa, asiattomuuksien kestäminen kuuluu työhön kuin työhön (ja kotiin myös) tai jos ei kestä on jotenkin erityisen tiukkapipoinen tai herkkä ja muut työntekijät saavat tuntea ylemmyyttä usein nuorta "heikompaa" kohtaan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat