Kulinaristipari Jukka ja Päivi syövät ja juovat kaikki rahansa: ”Mökille viemme sata pulloa samppanjaa kesän alussa”

Kulinaristipari Jukka ja Päivi syövät ja juovat kaikki rahansa: ”Mökille viemme sata pulloa samppanjaa kesän alussa”

Päivi Sinivirralla on tarkempi makuaisti, Jukka Sinivirta tietää enemmän viineistä.

Päivi ja Jukka Sinivirta ovat aina käyttäneet kaikki liikenevät rahansa hyvään ruokaan ja viiniin. Entinen matematiikan opettaja ja tilastovirkailija ovat ylpeitä siitä, että herkuttelun taito on siirtynyt myös lapsille ja lapsenlapsille.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (67)

Vierailija

Varsinkin naisesta näkyy että ei ole terveellisiä elämäntapoja noudatettu. Veikkaisin 77 vuotiaaksi. Toivottavasti kaksikko ymmärtää että jos jatkaa tissutteluaan niin saattaa elinvuodet käydä vähiin.

Vierailija

Kuulostaisi aika erikoiselta, jos joku kertoisi vievänsä mökille 30 pulloa kossua ja nauttivansa ne makkaran kanssa. Ja toimittaja tekisi siitä ihanan jutun lehteen. Sama asia kuitenkin pohjimmiltaan. Ruokaa ja alkoholia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En pitänyt tästä artikkelista.
Ihan sama syökö ankanmaksaa vai maksalaatikkoa. Kirjoittakaa artikkeli mitä ulosotossa oleva yksinhuoltaja perhe syö tai pienellä eläkkeellä elävä syö ja on silti onnellinen

Vierailija

Jutusta jäi kumma jälkimaku. Siis tämä, kuinka pariskunta koko ajan korosti, kuinka kallis jokin ateria on. Eli se maksoi TONNIN kun söimme siellä ja 700 euroa, kun söimme täällä ja 100 euroa tämä juoma jne..

Eli jos se on kallista se on hyvää ja hienoa. 

Raha näyttää olevan heille se tärkein elämys, koska se näyttää jutussa olevan tärkein pointti. Toki jokainen saa rahansa syödä ja juoda (juominen näkyy kyllä naamassa ja pöhö ei ole kauniimpi, onko se juotu shampanjalla vai kossulla), mutta erikoista tässä oli koko ajan se mainitseminen, että ruoka oli hyvää, kun se oli kallista.

Toki myös tuo, että nykyään kun hiilijalanjäljestä puhutaan, tuodaan esille, kuinka lennellään sinne ja tänne syömään ja juomaan viiniä. Mutta se onkin tämä sukupolvi, joka arvostaa sitä, että jättää lapsenlapsilleen saastuneen maapallon.

Ja eläkkeistä. Siskoni on samaa ikäluokkaa ja heillä oli vaippalisät ja isot kotihoidontuet ja superkertymät eläkkeistä yms. joten helpompaahan se on ollut kerryttää omaisuutta, minkä voi syödä ja juoda, kun nykyajan nuorten, jotka rimpuilee pätkätöissä. Joten en kehtaisi mennä kehuskelemaan, kuinka tässä 1000 euroa kippasin naamaan shampanjalla ja ankanmaksalla parissa tunnissa.

Kade en ole, koska omat tuloni ovat hyvät ja eläkekkin on tulossa ihan hyvä. Mutta käytän myös alkoholia todella vähän, enkä syö väkisin lihotettujen hanhien maksaa ja en tuhoa maapalloa lentelemällä monta kertaa vuodessa maisteleman viinejä ulkomaille.

vaakalennossa

jotkut elää syödäkseen, minä syön elääkseni ja onneksi en tykkää viineistä enkä sampanjasta olutta joskus muutama ehkä pari terävää samalla

surku tulee

Elämän täytyy olla aika tyhjää, jos ei ole mitään muuta mielessä kuin syöminen ja ryyppääminen. Sääliksi käy. Sitten vielä panevat kaikki rahansa tuollaiseen. 

Pikkuhiljaahan sitä tietysti tuolla alkoholimäärällä alkoholisoituu ja silloin se syöminenkin jää ihan sivuseikaksi enää. Kyllähän se näkyy miehen puheessakin, jossa tokaisee, että viikko ilman shampanjaa on rangaistus. Kannattaisi ehkä harkita AA-kerhoon liittymistä tai yrittää pitää välillä ihan alkoholitonta kautta. Tuollaiset ruuat vievät myös terveyden. 

Ei sillä, en ikinä söisi noita pöperöitä, yök!

Ohjeeksi antaisin tälle pariskunnalle, että hankkisivat jonkin harrastuksen kodin ulkopuolelta, niin jäisi vähemmälle tuollainen pämppääminen. 

Toivon mukaan he eivät ota lapsenlapsiaan hoitoon niin, etteivät näiden vanhemmat ole paikalla. Kaksi kännäävää isovanhempaa ei kuulosta hyvältä. 

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat