Etsitkö pluskoon vaatteita? Paina nämä 12 kauppaa mieleesi

Etsitkö pluskoon vaatteita? Paina nämä 12 kauppaa mieleesi

Myös trendikästä leopardikuosia löytyy listaamistamme plus-mallistoista.

Tuntuuko, ettei sopivia vaatteita löydy? Me listasimme sinulle myymälät, jotka iloitsevat kurveista kanssasi.Lue koko juttu

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Halens oli kaikkein paras - siellä oli myynnissä myös Junarosen tuotteita. Halensin oma mallisto oli myös plussakokoisille (ja hinnat samoja kuin pienemmissä koissa!) Sääli, että huonompi ja laaduttomampi (ja kalliimpia hintoja Klingelin tavoin plussakokoisista vaatteista rokottava) Cellbes pääsi "niskan päälle" ja Halens lopetettiin. :/ Cellbesillä ei enää ole Junarosea myynnissä, vaan niiden omia polyesterimuovituotteita.

Jutussa ei muuten otettu huomioon vaatteiden todellista kokoa. Mihin tahansa voidaan lyödä "XL" -pesumerkki kiinni ja julistaa, että "meillä on kokoja laidasta laitaan". Esim. American Apparellin paitoja painopohjina käyttävät t-paitaliikkeet sanovat, että naisille on XL-kokoa tarjolla - mutta XL:nä myyty paita onkin tosielämässä M-kokoa, koska mitoitus on lähinnä lapsille/tytöille tarkoitettu (AA:n pomo muistaakseni sanoi kerran, että ei halua "lihavien" ihmisten tai varsinkaan "lihavien" naisten käyttävän heidän vaatteitaan, ja se on näkynyt karmivasti AA:n lapsista tehtyä p0rnografiaa lähentelevissä mainoksissa.)

Yksi taisi jäädä listalta pois: Tokmannin (ent. Tarjoustalo) Carambola-plussamallisto, jossa on ainakin ollut erittäin hyviä ja edullisia talvitakkeja sekä farkkuja.

Vierailija

Noita tosi isojen vaatteita kyllä on, mutta entäs jos on lyhyt ja pyöreä? Ennen oli Seppälän mallit, joista sai kokoa 38, mutta vatsalle oli tilaa. Nyt en tahdo löytää. Olis kiva käydä vaan yhdessä paikassa, laiskottaa vaatteitten haku.

Vierailija

Kyllä tuohon listaan pitäisi ennen noita halppisketjuja ehdottomasti kuulua Lorella. Pienin koko 42 on rintavalle muuten hoikalle minulle sopiva. Hyvä valikoima ainakin nettikaupassa.

Nirppu

Verkkokauppa Lorella, tuottaa Ulla Popken vaatteita jonkin verran sekä kotimaisia merkkejä jotka ovatkin sitten tosi hintavia. Ulkomaat: Asos, Yours ja Ulla Popken international joskin tämän postimaksut ovat isot ja palautus maksaa. Kahdesta ekasta saanee niin kauan kunnes brexit alkaa vaikuttamaan, näkyy  jo postimaksuissa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat