Kommentit (3)

Vierailija

Ihana juttu, ihana ihminen! Ilahduttaa, että haastateltava ostaa kauniit vaatteensa second hand- kaupoista/kirppareilta ja tuntee tyylinsä hyvin. Kokonaisuus on todella eheä, täyteläinen ja raikas. Tulee fiilis, että tällä ihmisellä on hyvä maku ja tyylitaju, jota ei saada rahalla. On taitolaji koota tällainen kokonaisuus kirppareilta, sillä se vaatii kärsivällisyyttä, aikaa ja myös tuuria. Ilahduttavaa oli lukea myös haastateltavan ajatuksista naisten välisestä solidaarisuudesta. Kiitos tästä jutusta!

Vierailija

Se, että on noin nuori, kaunis ja vielä hyväkroppainen, helpottaa huikean paljon kauniiden vaatteiden löytämistä. Voisi jopa luulla, ettei ole kovin suuri taitolaji löytää kauniita asuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Välillä mietin, että kuinka paljon helpompaa olisi, jos olisi löytänyt itselleen tyylin, joka toimii eri tilanteissa ja vuodesta toiseen. Itse olen monessa suhteessa hieman kameleontti, ja kaipaan myös pukeutimiselta vaihtoehtoja. Olen toki oppinut, että tietyt perusklassikot kulkee mukana säännöllisesti ja niiden laatuun kannattaa panostaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat