Claudian, 27, mielestä jokainen voi säästää 10 000 euroa vuodessa – katso, saatko säästöön enemmän kuin muut suomalaiset!

Claudian, 27, mielestä jokainen voi säästää 10 000 euroa vuodessa – katso, saatko säästöön enemmän kuin muut suomalaiset!

Selvitä, miten paljon säästät muihin suomalaisiin verrattuna. Näet tuloksen reaaliajassa.Lue koko juttu

Kommentit (9)

Mr. Adams

Asuu ilmaiseksi vanhempiensa nurkissa kolmekymppiseksi, ja saa muutaman satasen kuussa säästöön.

Varsinainen talousnero. Reps.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Juba

asumalla vanhempien luona 2000e kuussa nettotuloilla voi helposti laittaa 1500 kuussa sivuun eli 18000 vuodessa säästöön.....

oliko tämä uutisen arvoinen juttu?????

varmaan tilattu demareiden propagandatoimistosta….

Kumma

Entä tonnin kuukausittaisilla nettotuloilla, asuen omassa itse maksettavassa asunnossa? Nämä klaudiat voisivat käyttää mahdollista älyään muihin asioihin, kuin opastamaan säästämiseen, kun varallisuutta ei ole eikä tule.

Vierailija

Claudia on vielä niin nuori, että mahtaa selvitä ilman suurempia lääkäri- ja lääkekuluja, vanhemmilla asumisen säästöstä puhumattakaan. Aviopareilla säästäminen onnistuu helpommin, kun esim. asumiskulut voidaan puolittaa.

Vierailija

Ihan naurettavaa!

Jos on 27, saa kaksi tonnia käteen kuussa ja asuu vanhempien luona, on etuoikeutettu. Juttu ei todellakaan ollut demareitten toimistosta! Kokkaripropagandahan se yleensä toitottaa, että olemme oman onnemme seppiä. Senkun vain säästämään, ja kohta olet kroisos!

Meitä on keski-ikäisiä, joilla on vielä asuntolainaa ja terveys alkaa prakata. Lapsia pitäisi tukea opiskeluvaiheessa. Nettotulot akateemisesta ammatista yli kolmenkymmenen työvuoden jälkeen 1900e/kk.

Eipä jää paljon säästöön.

Tämä voisi demareitten puljusta, mutta ei oo.

Spiide1

Hei hienoa! Antaisiko Claudia hyviä vinkkejä kuinka toimeentulotuen varassa oleva ja elävä voisi saada säästöön noin hulppeita summia. Ihan vaikka täällä Me naiset lehdessä. Ei tarvitsi sitten mitään tukia hakeakaan. Innolla odotan neuvoja.

Vierailija

Miten voi säästää 10 000 e/vuosi kun omat tulot on n. 12 000e/vuosi? Säästettyä saan vain 50e/kk kun kaikki muu raha menee lapsiperheen elämiseen. Ihan varmasti noilla tuloilla ja menoilla säästäminen onnistuu, mutta turha yleistää, että kaikilta voisi onnistua.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat