Huumekoukussa yläasteella

Huumekoukussa yläasteella

Teinit juovat vähemmän kuin koskaan. Sen sijaan huumeet ovat yhden Snapchat-viestin päässä. Milloin vanhempien hälytyskellojen pitäisi soida?Lue koko juttu

Kommentit (4)

Narkkari

”En halunnut, että vanhemmat näkivät laajentuneet pupillini. ”

Kannabis ei laajenna pupilleja. Ellei se ole äärimmäisen harvinaista

Vierailija

Lapsuudesta saakka katsonut vanhempien juomista ja joutunut soittamaan ambulanssia ja poliisia paikalle. Alkoholia kuudennesta luokasta lähtien ja 20 viikonlopun putki. Mutta sitten poltti pilvee ja siitä se vasta alkoi. Onkohan kirjoittajalla vähän syy ja seuraussuhteet hukassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
heips

Kannabiksen demonisointi kuolinkouristuksissaan.

Lapsirukan elämä ollut yhtä helvettiä ja lääkinnyt itseään alkoholilla kuudennesta luokasta alkaen, mutta kannabis on tässäkin se hirviö.

Luojan kiitos, että nuoriso on aina vaan kielitaitoisempaa ja pystyy ongelmitta seuraamaan englanninkielistä mediaa, ja oppimaan mitä tuolla isossa maailmassa tapahtuu. Kannabis ollut laillista Kanadassa koko maassa viime heinäkuusta ja monissa USAn osavaltioissa jo pidempään. Uudessa-Seelannissa sen laillistamisesta äänestetään ensi vuonna. Vanha propaganda ei enää tehoa. Jos kannabis ei ole haitallista Kanadassa, kyllä siinä alkaa nuori ihmettelemään, että miten se voi sitä täällä olla. Voiko olla, että asioista päättävät ovat vain tietämättömiä?

Alkoholia join ensimmäisen kerran 15-vuotiaana ja sammuin talvella metsään. Onneksi ohikulkija ravisti hereille ja patisti kotiin. Toilailtua tuli tämänkin jalkeen. Kannabista kokeilin useamman kerran kolmekymppisenä - mahtavia kokemuksia. Sekin jäi sitten puolen vuoden kokeilujen jälkeen kun ei vaan ollut tarvetta - selvinpäin on vain kivempaa. Mutta joo, ei tullut psykooseja, en rännitä herskaa enkä ole kertaakaan ryöstänyt oulunkylän siwaa.

Realisti..

Narkkari kirjoitti:
”En halunnut, että vanhemmat näkivät laajentuneet pupillini. ”

Kannabis ei laajenna pupilleja. Ellei se ole äärimmäisen harvinaista

Paljon oli virheitä ja pelottelun makua. Kannabis heikentää siemennestettä? Niin varmasti kovasti mausteinen ruokakin. Haitat ovat alkoholiin verrattuna olemattomat, mutta kuten jutussa mainitaan,niin nuoret ovat riskiryhmässä.  Onneksi esimerkin tyttö kuitenkin löysi kannabiksen jatkuvan ryyppäämisen sijaan. Muuten tarina ei olisi näin onnellinen. Lapsena aloitettu jatkuva ryyppääminen saa monta tyhmää tekoa ja tapaturmaa aikaiseksi vuosien aikana ja elimistö tuhoutuu.   Yhä useampi aikuinen nauttii kannabista viikonloppuisin.  Suomessa on tuhansittain perheitä joista ainakin toinen aikuinen käyttää viikonloppuna kannabista alkoholin sijaan. Tämä näkyy huomattavasti parempana terveytenä ja siistimpänä kotina.  Kuitenkin vuosikymmenten demonisointi on saanut aikaan sen, että näiden perheiden lapset ovat vaarassa lastensuojelun toimesta.  Vaikka vanhemmat olisivat aivan tavallisia rakastavia ja työssäkäyviä ihmisiä. 

Kannabis voi laukaista piilevän skitsofrenian. Se ei siis lisää sitä eikä synnytä sitä., Piilevän sktitsofrenian voi laukaista myös kova krapula, paha stressi ,vilkkuvat valot,elämäntilanteen muutos yms yms. Tämä menee monesti sekaisin. Skitsofrenian osuus väestössä pysyy aina matalalla tasolla,kun katsoo kuvaajia.  Vastaavasti kannabiksen käyttäjien määrä nousee. 

Kannabiksen nauttijoita on miljoonia jotka eivät kehitä minkäänlaista ongelmaa vaan ovat ihan tavallisia työssä käyviä ihmisiä.  Hyvin pienen pieni vähemmistö on päihdeongelmaisia ja heistä taas valtaosalla mukana myös muut päihteet.  Miksi sitten aina tämä pieni ryhmä marssitetaan keskustelemaan aiheesta?  Miksi pieni porukka vaikuttaa valtavan massan päihdekulttuuriin? 

Meidän on aika laillistaa perinteinen hamppu. Ennen kieltolakia hamppu oli oleellinen osa yhteiskuntaa myös Suomessa. 1800-luvulla ja sitä ennen joka kylässä oli oma hampun kasvattaja eikä ollut ollenkaan tavatonta, että isännät kasvin perkeitä piipussaan poltteli.  Tämä tietämys kasvinkäytön kulttuurista on tuhottu kieltolailla ja hirvittävällä määrällä väärää propagandaa.  Laillistetaan se nyt. Laittomuus tekee enemmän tuhoa ja vaatii enemmän uhreja kuin valvottu ja verotettu laillisuus.  Kieltolaki on myös verrattavissa ihmisioikeuksiin.  Aivan samalla tavalla isot herrat vastustivat naisten äänioikeutta. Se kuulemma lisää hysteriaa ja rappioittaa kodin.  Täysin samoin isot herrat ja väärää propagandaa saaneet vasustavat hampun kieltolain purkua.  Vapautuksella me lopetamme rikollistamisen ja syrjäyttämisen. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat