Jennyllä, 23, ei ole kotonaan lainkaan sohvaa – kertoo nyt, miten siitä luopuminen muutti elämää

Jennyllä, 23, ei ole kotonaan lainkaan sohvaa – kertoo nyt, miten siitä luopuminen muutti elämää

Kiikkutuoli pääsi paraatipaikalle sohvien lähdön jälkeen.

Sohvalla ei ehdi edes oleilemaan, kun omistaa vanhan puutalon, sanoo Jenny Klemetti.Lue koko juttu

Kommentit (8)

Koti kaikille

Viidesosa Suomen kansalaisista, sinnittelee köyhyysrajan alapuolella, ilman aitoa perusturvaa, mikä tarkoittaa, että 10 000 ihmistä, on jopa ilman asuntoa. Vähävaraisilla ei ole sohvia, monilla ei sänkyäkään, vain patja lattialla. Pöytä ja tuolikin, on vain, jos on osunut siirtolava kohdalle. Tekisi hyvää paljon omistaville, jakaa runsaudestaan, tai edes huomata, miten suurta eriarvoisuus Suomessa, on nykyisin.

Kamalaa, mulla on nahkasohva, hankittu vuonna -74, mutta ei koskaan tule mieleeni, että istuisin (liian pehmeä) siinä. Sehän on vieraita varten (pitäs kyllä nyt pyyhkiä pölyt pois). En löhöä valveillaolon aikana, yö on sitä varten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Meiltä lähti sohvapöytä pois kokonaan kun totesin vuosien saatossa sen keräävän vain roinaa päälleen ja sisälleen. Lisäksi 2-vuotias tykkää paljon leikkiä samaan aikaan olohuoneessa kun iskä ja äiskä katsoo telkkaria, joten isompi yhtenäinen lattiatila oli tervetullutta kaikille. Ystäväni joka on siivousyrittäjä ja käy meillä siivoamassa silloin tällöin, ei meinannut ymmärtää että emme todellakaan halua enää kyseistä kalustetta tiellemme. 2 sohvaa on kovassa käytössä ja pieni pyörillä oleva tarjoilupöytä keittiöstä riittää tarvittaessa siirtää viereen herkkukulholle tai kahvimukille.

Helmi <3

Tarpeettomista tilaa vievistä huonekaluista kuten sohva/sohvat ja kirjahylly on helppo luopua,ei turhaa krääsää tule kerättyä pölyttymään kun ei oo kirjahyllyä.Yksi sohva,halvalla ostettu,taittopatja istuimena.

Vierailija

Voihan ne kaikki huonekalut viedä pois, niin tulee enemmän lattiatilaa!
Selkävikaisena minulla on oltava paikka, missä pötköttää välillä. Ei voi istua pitkää aikaa, eikä seisoakaan, joten sohvasta ei voi luopua. Istuminen epämukavilla ja kovilla tuoleilla on myrkkyä selälleni.

sohvasänky vai sänkysohva

Pienissä asunnoissa, joissa ei ole erillistä makuuhuonetta, pitäisi sänky ja sohva molemmat mahduttaa samaan huoneeseen. Sänkyhän siinä yleensä jää ja sohva pois.

Vierailija

Nuorena ja julkisuuden hakuisena sitä höpsähtää vaikka esittelemään netissä huonolla maulla sisustettua mahdollista hometaloa 😅
No kyllä itsekritiikki ja makuaisti parhaassa tapauksessa tuosta kehittyvät vuosikymmenten myötä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat