Iiris, 25, sopii saunatreffejä 20 vuotta vanhemman miehen kanssa: ”Ensin juodaan kahvit, sitten siirrytään itse asiaan”

Iiris, 25, sopii saunatreffejä 20 vuotta vanhemman miehen kanssa: ”Ensin juodaan kahvit, sitten siirrytään itse asiaan”

Seksisuhteessa saa parisuhteen parhaat palat ilman tunteita ja toiseen sitoutumista. Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>

Sitoumuksettomat seksisuhteet ovat yksi aikamme ilmiöistä. Kolme parikymppistä naista kertoo nyt, mikä niissä viehättää – ja hämmentää.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (52)

Ex-sinkku

Ihme sievistelyä ja huorittelu täällä. 50-luku soitti ja halus kommenttinsa takas. Jos juttuun olisi haastateltu irtosuhteita tai vakiseksisuhteita harrastavia miehiä, mitkä ois ollu mietteet. Samat tarpeet ne on naisillakin, eikä kaikkien tarvitse olla "rikki" pysyäkseen panemaan ilman tunteita. Ei kaikki tarvi seksiin rakkautta. Riittää kun tekee mieli, seksi luistaa ja molemmat on kartalla siitä mistä on kyse.

Vierailija

Pelkkää hyvää seksiä kyllä saa tänä päivänä apuvälineillä niin miehet kuin naisetkin - mielikuvitus vaan on rajana - ei siihen pelkkään seksiin mitään toista ihmistä tarvita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
coitus

Seksi on yllä esitetyllä tavalla vain läpeensä kapitalisoituneen yhteiskunnan harha. Keino saada ihmisen ajatukset pois vallitsevasta epäoikeudenmukaisuudesta. Paljon tärkeämpää om rakentaa maailmaa, kuin harrastaa suvunjatkamista. Meitä on ihan liika jo nyt.

Kari Rung

Kyllä ainakin itselle ja monelle naiselle se seksiä jälkeinen läheisyys on tärkeää. Tietenkin, jos ei ole tunteita ja käyttää toista vain seksuaalisesti hyväkseen, niin ei sillä silloin ole merkitystä. Monella on myös tunnepuolen ongelmia, jolloin ne eivät kykene tuntemaan tunteita.

EiAinaTajua

Sanokaa niinkuin asia on. Pelkäätte sitoutua. On helpompi vaihtaa miestä tai naista kuin tutustua johonkuhun ja sitoutua. Olen 34-v. nainen, ollut sinkku kaksi vuotta ja suoraan sanottuna mua ällöttää niin miehet että naiset, jotka touhuaa tuollaista. Toki jokainen saa tehdä mitä haluaa, mutta en voi väittää, että ymmärtäisin, ti muuten valehtelisin. Plus se, että usein vielä joku joutuu tuohon kuvioon haluamattaan; tarkoitan siis, jos jollakin vakip*nolla onkin kumppani kotona.

Tiedän yhden naishenkilön, jolla on useita kumppaneita ja yksi näistä kumppaneista on naimisissa. Menevät miehen kotiin ja sänkyyn, kun vaimo on matkoilla. Ja sitten vielä kehdataan väittää, että kyse on hauskanpidosta.

Vierailija

Jaa, oliko tässä jotain uutta..... niin nuo nimitykset vissiin. Ennen noita sanottiin vain säätämiseksi ja Iirikselle tiedoksi: tuo on vain yksi vaihe elämässä ja sen jälkeen tulee uusi vaihe.

Vierailija

Me Naiset on vajonnut todella alas julkaistessaan tällaisia törkylehtiartikkeleita. Miksi tällaisista säädyttömyyksistä tehdään uusi "normaali"! 

Vierailija

Särähti silmään Iiriksen kommentti: Harrastan seksiä, kun muutakaan ei saa. Setämies käyttää hyväksi nuorta tyttöä joka etsii rakkautta ja hyväksyntää...Yrjöja yäk.Missä on aikuisen, keski-ikäisen moraali , eikö yhtään hävetä?Ei p* n himo ja oman k* ajattelu on tärkeämpää.Oisko kiva, jos joku tämänkin miehen ikätoveri kävisi pökkimässä hänen lastaan?

Jos fwb suhde on kahden kypsän ja mieleltään vakaan aikuisen suhde, niin ok, mutta tässä jutussa ei,ainakaan Iiriksen kohdalla ole.

sdf

nyky-yhteiskunnassa on pakkomielle seksistä, tuossa tilanteessa molemmmat osapuolet luulevat saavansa rusinat pullasta mutta oikeasti voidaan pahoin sisäisesti. vaaditaan lisää ja lisää vapauksia, ihmiset ei vaan voi hyväksyä nykyään mitään rajoja. yliliberaali kulttuurimme on rappeutumassa. sanni laulaa biiseissään positiiviseen sävyyn horoilusta pikkutytöille " koska mä voin"..kuuntelin viikko sitten kun 14 v likat kaupan kulmalla puhuivat tulevasta "horokesästä" ,sit ravataan psykiatrilla ja psykologilla parikymppisenä. joka toinen on nykyään jollain tavalla addikti, epävakaa, borderline-persoonallisuushäiriöinen tai narsistinen. ja  oman elämän kurjuus on aina siinä toisessa tai yhteiskunnassa. ihmiset on enemmän sekaisin kuin koskaan. ratkaisuna haetaan turvaa fanaattisista uskonnoista ja ääriliikkeistä jotka asettavat selvät rajat. viihdeteollisuus syytää jatkuvasti alhaisempiin vietti-impulsseihin vetoavaa kevytkenkäistä soopaa ihmisille jotka nielevät kyseenalaistamatta kaiken. kaikki konservatiivisuus nähdään taantumuksellisena ja kaikki mikä on uutta ja sisältää viestin "kaikki on okei, voit tehdä mitä vaan" sisäistetään koska tällöin ei tarvitse katsoa koskaan peiliin. 

Vierailija

Minulla on kaksi teini-ikäistä tytärtä, joista toinen on kohta parikymppinen, toinen nuorempi. Jos vaikka vanhempi kertoisi olevansa panosuhteessa liki isänsä ikäisen miehen kanssa "koska ei muutakaan saa ja tyytyy tilanteeseen", niin syyttäisin kyllä itseäni rankasti. En olisi silloin mielestäni osannut kasvattaa tyttärestä itseään arvostavaa ja hyvällä itsetunnolla varustettua ihmistä, vaan kaikki olisi mennyt täydellisen pieleen. Tosin luultavasti koko elämämme olisi ollut hyvin erilaista, jos tytär olisi tuollainen. Olisi siis mielenkiintoista kuulla myös vaikka tämän Iiriksen taustoista ja lapsuudesta vanhempien ja ystävien kertomana. Onkohan Iirikselläkään edes aitoja välittäviä ystäviä, sillä hän kuulostaa hyvin eksyneeltä ihmiseltä.

Vierailija

M44 kirjoitti:
Parisuhteen paras puoli on yhteenkuuluvuuden tunne, sitä ei panosuhteista saa.

Luultavasti nämä typykät eivät ole ikinä hyvän rakastavan parisuhteen mallia saaneet vanhemmiltaan tai mistään muualtakaan. Heistä on tullut olosuhteiden pakosta tällaisia raukkoja.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat